Wiem, że na Fox life 6 sezon już w marcu, ale ze względu na to że nie posiadam tego programu jestem ciekawa kiedy będzie na Polsacie. Orientuje się ktoś z was ?
Wydaje mi się, że zaraz po skończeniu 5 serii, czyli z tego co się orientuję w najbliższą sobotę. W programie jest napisane, że będą 3 odcinki pod rząd, dwa pierwsze to ostatnie z 1 serii, więc ten trzeci powinien być pierwszym z szóstej. Trochę zagmatwałam, ale mam nadzieję, że rozumiesz o czym mówię ;)
Aha, no i pewna na 100% nie jestem ale rozsądek i logika podpowiada, że tak powinno być ;)
sprawdziłam na stronie Polsatu!
w przyszłą sobotę są 3 ostatnie odcinki 5 sezonu! a potem zamiast Chirurgów będą Czterej pancerni i pies!! ;((
Aj, rzeczywiście, to znaczy że nie miałam racji, czyli rozsądek i logika nie sprawdzają się kiedy chodzi o polsat ;P
Ale zawsze można obejrzeć sobie szóstą serię np. tu http://iitv.info/chirurdzy/ :)
Co prawda jest limit, można oglądać 72 minuty, a później trzeba 50 minut czekać, ale limit można łatwo obejść ;)
a już miałam się zapytać z jakiej to okazji taka rozpusta na Polsacie, że 3 odcinki w tym 1 z 6 sezonu jednego dnia :D
Praula - coś pisałaś, że tam limity można obejść. Można wiedzieć jak? :D Ja
mam niestety iplusa i on chodzi normalnie raz w miesiącu i irytuje mnie to,
że muszę czekać, bo przekroczyłam limit. A poza tym on (iplus) poza tym
jednym dniem w miesiącu chodzi tak, że czasem gadu ledwo chodzi heh. Dzięki
z góry za odp i sorry, że w "Chirurgach" :)
http://hityfilmowe.com/viewpage.php?page_id=29
Tutaj jest instrukcja jak to zrobić, mam nadzieję, że to wystarczy :) Tyle, że z tymi publicznymi adresami proxy jest tak, że część jest bardzo wolna, więc trzeba szukać do skutku, aż znajdzie się coś w miarę szybkiego :)
Spokojnie.. jak tylko coś pojawia się w tv, w ciągu najbliższych paru dni jest dostępne i w necie. Na peb'ie, wiaderku czy torrentach.org. będą do ściagnięcia. Kto nie wie o co kaman.. niech pogrzebie.
pisałam do Polsatu meila i odpisali, że tak puszczą 6 sezon Chirurgów, ale na dzień dzisiejszy nie wiedza jeszcze kiedy i żeby śledzić ich ramówkę czyli myślę, że niedługo powinni wyemitować...
w takim razie mam nadzieję, że zrobią to jak najszybciej, chociaż obiło mi się o uszy że podobno dopiero na jesień