>>>Najciekawszy BOHATER Chirurgów<<<
12 postaci Grey's Anatomy walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną ostać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od poniedziałku do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* krótkie uzasadnienia mile widziane
* W piątek (po 18stej), po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem ( ok.19stej) odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
OTO ZAWODNICY:
Meredith Grey
Christina Yang
Izzie Stevens
Alex Karev
George O'Malley
Miranda Bailey
Richard Webber
Lexie Grey
Arizona Robbins
Derek Shepherd
Callie Torres
Mark Sloan
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ Chirurgów!!!
Miłej zabawy ;)
P.S.ta gra nie jest wymyslona przeze mnie, ale myśle ze autor nie bedzie miał mi za złe że ją pożyczylam i zmieniłam... troszkę. A jeśli bedzie to zawsze może założyć osobny temat.XD
myspace1529 chyba nie czyta reszty komentarzy tylko wchodzi głosuje i wychodzi :) no ale cóż może kiedyś wreszcie przeczyta :) a ja głosuje tak:
3pkt.Mark
2pkt.Alex
1pkt.Miranda
Oh, la, la, la... przyłączam się.
3pkt- Alex Karev ("uwielbiam" go od odcinaka ślubu jego i Iz, no właściwie wcześniej też go "uwielbiałam", ale nie do tego stopnia)
2pkt- Miranda Bailey (ta kobieta ma charrrakter... chociaż ostatnio "skapciała" trochę)
1pkt- Meredith Grey (a ją pulubiłam jako pierwszą, mam do niej sentyment)
A niech mi ktoś powie dlaczego tu już nie ma Christiny?! Sakndal jednym słwem
nad tym samym się zastanawiam - on jest najlepszy i najprzystojniejszy <3
3 pkt - Lexie
2 pkt - Miranda
1 pkt - Mark
w sumie co racja to racja... mógłby być zamiast Arizony, bo:
- po pierwsze pojawił się wcześniej niż ona
- po drugie w tym momencie było 5 męskich postaci i 7 żeńskich, a jakby dać go zamiast Arizony to byłoby po 6 każdej płci...
xD
a wracając do głosowania:
3 pkt - Lexie (blondynki mają się lepiej i do twarzy jej z tym kolorem)
2 pkt - Miranda (za odcinek z retrospekcjami i jej wypasioną fryzurę wtedy)
1 pkt - Meredith (wreszcie Śmierć nabiera życia :lol)
oj przesadzacie - lepiej że jest więcej panienek xD Owen nie jest taki wyjątkowy xD wyjątkowa jest Lexie i dlatego ona jest moją faworytką póki co ;)
3 pkt - Lexie
2 pkt - Alex (ten to ma styl)
1 pkt - Miranda (strach na nią nie głosować, jeszcze przyjdzie i nas wybije xD)
Sorry myślałam, że się każdy domyśli, że pierwsza osoba ma 3 pkt a kolejna o jeden mniej........
3 pkt - Mer
2 pkt - Izzy
1 pkt - Mark
wreszcie zajarzyłaś :) nie no wiele osób się domyśla, ale później adminka ma problemy jak się jej żalimy że coś nie tak podliczyła dlatego zlicza cyframi ;)