>>>Najciekawszy BOHATER Chirurgów<<<
12 postaci Grey's Anatomy walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną ostać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od poniedziałku do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* krótkie uzasadnienia mile widziane
* W piątek (po 18stej), po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem ( ok.19stej) odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
OTO ZAWODNICY:
Meredith Grey
Christina Yang
Izzie Stevens
Alex Karev
George O'Malley
Miranda Bailey
Richard Webber
Lexie Grey
Arizona Robbins
Derek Shepherd
Callie Torres
Mark Sloan
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ Chirurgów!!!
Miłej zabawy ;)
P.S.ta gra nie jest wymyslona przeze mnie, ale myśle ze autor nie bedzie miał mi za złe że ją pożyczylam i zmieniłam... troszkę. A jeśli bedzie to zawsze może założyć osobny temat.XD
3 pkt - Lexie
2 pkt - Miranda
1 pkt - Meredith
do adminki - zaobserwowałem dwa puste głosy znaczy w postaci bez punktów;p jeden tak głos ostrzegłaś i powiedziałaś że nie liczysz - z związku z tym drugi głos też nie zaliczasz ?? xD bo nie wiem czy go doliczać bo też zliczam pkt w razie czego ;)
hm.. uwazam że to oczywiścte ze skoro juz jednego nie zaliczyłam to drugiego takiego samego tez nie...
Po ostatnim burzliwym pojedynku fani Death wzieli sie do roboty. Ciesząca się dużym poparciem od kilku tygodni Izzie Fizzie musiała ustapic jej miejsca na podium.
Meredith Grey 1 8 3 1 9 1 4 1 6 2 6 6 4 1 6 1 6 3 3 1 1 3 3 = 80
Izzie Stevens 6 1 6 6 9 6 1 9 6 6 5 3 2 2 2 1 = 71
Trzecie miejsce to miłe zaskoczenie... Czyzby cos było w stwierdzeniu ze blondynki sa lepiej przyjmowane przez otoczenie?
Lexie Grey 2 9 9 3 2 9 9 2 1 6 6 2 3 2 3 1 = 67
Alex Karev 1 3 1 2 3 4 1 6 4 3 8 2 1 1 6 4 6 4 2 1 2 1 = 66
no cóż... popularność Mirandy znaczaco spada z tygodnia na tydzien. czy dotrwa do konca?
Miranda Bailey 6 6 6 4 1 4 3 6 1 2 3 4 1 3 1 3 1 2 3 3 = 63
W tym tygodniu pojedynek stoczą:
Derek Shepherd 6 8 4 4 2 3 1 2 1 2 1 3 6 2 1 3 2 = 51
Mark Sloan 4 1 3 2 3 1 6 3 2 7 1 1 2 = 36
kto wygra? to jedna wielka tajemnica... ale jedno jest pewne .. poleje sie krew.. i jedna z Greyównien bedzie płakać
biorąc pod uwagę że Derek stwarza zagrożenie moim ulubieńcom, a Mark jest całkiem spoko, głosuje by odpadł Derek :)
Derek odpada! Mark <333
nie myślałam, że Iz tak daleko zajdzie. moim zdaniem, zdecydowanie zbyt mdła jest.
Mimo iż Derek jest ostatnio straszliwie nudny i zrobił sie mdły,to uwazam,że odpaść powinien
Mark Sloan