>>>Najciekawszy BOHATER Chirurgów<<<
12 postaci Grey's Anatomy walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną ostać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od poniedziałku do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* krótkie uzasadnienia mile widziane
* W piątek (po 18stej), po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem ( ok.19stej) odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
OTO ZAWODNICY:
Meredith Grey
Christina Yang
Izzie Stevens
Alex Karev
George O'Malley
Miranda Bailey
Richard Webber
Lexie Grey
Arizona Robbins
Derek Shepherd
Callie Torres
Mark Sloan
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ Chirurgów!!!
Miłej zabawy ;)
P.S.ta gra nie jest wymyslona przeze mnie, ale myśle ze autor nie bedzie miał mi za złe że ją pożyczylam i zmieniłam... troszkę. A jeśli bedzie to zawsze może założyć osobny temat.XD
mnie też wkurza takowe zachowanie ... ale z tego co się orientuje to z jednego ip nie można mieć więcej niż jedno konto chyba ?? jeśli się mylę to poprawcie mnie...
trzymam się swoich faworytów czyli najsympatyczniejszych, najładniejszych i najfajniejszych dziewczyn z filmu ale tym razem w ciut innej kolejności
3 pkt - Callie
2 pkt - Lexie
1 pkt - Miranda
nie rozumiem o co tyle hałasu ... poza tym z jednego IP nie można mieć konta ponieważ siostra chciała założyć i musiała zakładać z innego ip by się zalogować na swoje ...
3 pkt - Lexie (moja faworytka)
2 pkt - Mark ("dziwkarz" górą xD wzór do naśladowania)
1 pkt - Callie (szkoda że Arizona odpadła, bo z taką dwójką kobiet można sobie fajny trójkącik utworzyć)
to tylko w neostradzie ;p ale neostrada to badziewie, wolę UPC, bo mam super szybkiego neta z gratisowym wi-fi, kablówkę i gratis telefon stacjonarny ;) ale ip. stałe, z jedną wadą - pokazuje mi że mieszkam albo w Bydgoszczy albo w Warszawie albo w Krakowie w zależności od portalu na którym się zarejestruje, ale IP te same mam wszędzie :) dziwne, nie ?? ;p
wracając do głosowania:
3 pkt - Lexie Grey (za jej piękny uśmiech)
2 pkt - Miranda (oglądałem właśnie jak przeżywała śmierć Georga - dopiero się wciągam powoli w ten serial :) )
1 pkt - Callie (szkoda mi jej trochę a poza tym słabo jej idzie w tym głosowaniu więc niech się chociaż trochę zrówna z innymi)
wczoraj glowalalam na kobiety a wiec dzisiaj będą mezczyzni :)
3pkt. Mark
2pkt. Derek
1pkt. Alex
3 pkt - Callie
2 pkt - Lexie
1 pkt - Miranda
(trochę napięcie podbuduje pod sam koniec ;) )
później nie będę mogła wejść więc teraz oddam głos (mam nadzieję że
zaliczycie bo co prawda nie minęły 24 godziny ale jednak inny dzień już
mamy a do 24 godzin tylko kilka brakuje ;p)
3 pkt - Mark (najlepsze ciacho w filmie <3 )
2 pkt - Callie
1 pkt - Lexie (podobna do mnie jest więc trzymajmy się razem :))
hehe z moich obliczeń wynika że jakby ktoś dał 3 pkt na Dereka jeszcze (ale mogę się mylić) to zrówna się on z Alex i Christiną i wraz z Callie wtedy by byli na gorących krzesłach do odrzucenia xD
racja Derek ma 41 bo nie policzyłem tego głosu jak ktoś napisał aktora i zaraz "chyba Derek" xD
A ja teraz liczyłem z trzy razy i też się pomyliłem ale tylko o eden punkt Alex ma 42 chyba ze na prawdę nie widzę jakiegoś punktu na niego. A według twoich obliczeń Christina ma ile punktów??
Według moich obliczeń sytuacja wygląda tak:
Meredith Grey 55
Christina Yang 47
Izzie Stevens 65
Alex Karev 43
Miranda Bailey 49
Lexie Grey 46
Derek Shepherd 41
Callie Torres 38
Mark Sloan 48
i na pewno się nie pomyliłam
u mnie się wszystko różni oprócz Christiny i Dereka i też mi się wydaję że się nigdzie nie pomyliłem.....
A ja mam dowody:
Łącznie oddano 72 głosy.
Łączna ilość punktów do zdobycia to 432 (72x3+72x2+72), a suma wszystkich policzonych przeze mnie punktów jest równa również 432. Jakieś wątpliwości?
ciesze sie żegra wzbudza takie emocje ale pozwólcie że podam oficjalnie wyniki po podliczeniu głosów. jeśli wtedy beda jakies wątpliwości to prosze pisać :)
trwa liczenie
wszystko zmienia sie jak w kalejdoskopie a koniec zbliża sie coraz bardziej. na poczatku tygodnia wydawało się ze tym razem to derek bedzie wiódł prym ale jednak stało sie inaczej.
Oto jak przedstawiaja się wyniki:
Izzie Stevens - 64 pkt
Meredith Grey - 52 pkt
Mark Sloan - 45 pkt
tak tak. Izzie w tym tygodniu stała się faworytką,ale nie może czućsie bezpiecznie. zreszta nikt nie może.
Christina Yang - 44 pkt
Miranda Bailey - 43 pkt
Lexie Grey - 43 pkt
Derek Shepherd - 41 pkt
Derek z faworyta nagle znalazł się na ostatim bezpiecznym miejscu cudem uniknąwszy zagrożenia.
W tym tygodniu na , jak to ktoś sie wyraził, goraczych krzesłach zasiadają :
Alex Karev - 40 pkt
i
Callie Torres - 38 pkt
To juz druga nominacja Calliope. Jak bedzie tym razem?