>>>Najciekawszy BOHATER Chirurgów<<<
12 postaci Grey's Anatomy walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną ostać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od poniedziałku do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* krótkie uzasadnienia mile widziane
* W piątek (po 18stej), po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem ( ok.19stej) odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
OTO ZAWODNICY:
Meredith Grey
Christina Yang
Izzie Stevens
Alex Karev
George O'Malley
Miranda Bailey
Richard Webber
Lexie Grey
Arizona Robbins
Derek Shepherd
Callie Torres
Mark Sloan
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ Chirurgów!!!
Miłej zabawy ;)
P.S.ta gra nie jest wymyslona przeze mnie, ale myśle ze autor nie bedzie miał mi za złe że ją pożyczylam i zmieniłam... troszkę. A jeśli bedzie to zawsze może założyć osobny temat.XD
Uwzględniłaś wszystkie posty, czy może ktoś złamał regulamin? Ja policzyłam wszystkie posty ze 4 razy, poza tym wszystkie inne obliczenia się sprawdzają.
według moich obliczeń zagrożeni są DEREK i CALLIE a nie Alex ...
sprawdzałem 10 razy i za każdym razem wychodzi mi coś takiego:
Meredith 55
Christina 47
Izzie 65
Alex 42
Miranda 48
Lexie 46
Derek 41
Callie 38
Mark 50
czyli miejscami:
1) Izzie 65
2) Meredith 55
3) Mark 50
4) Miranda 48
5) Christina 47
6) Lexie 46
7) Alex 42
8) Derek 41
9) Callie 38
mi wychodzi tak samo jak Tobie ... Alex nie jest zagrożony, ludzie nauczcie
się liczyć ... Derek jest zagrożony z Callie ...
według moich obliczeń zagrożeni są DEREK i CALLIE a nie Alex ...
sprawdzałem 10 razy i za każdym razem wychodzi mi coś takiego:
Meredith 55
Christina 47
Izzie 65
Alex 42
Miranda 48
Lexie 46
Derek 41
Callie 38
Mark 50
czyli miejscami:
1) Izzie 65
2) Meredith 55
3) Mark 50
4) Miranda 48
5) Christina 47
6) Lexie 46
7) Alex 42
8) Derek 41
9) Callie 38
Słuchajcie a nie pomyśleliście może że w regulaminie jest zapisane że głosujemy od poniedziałku do piątku może głosy z niedzieli nie są liczone albo jest inny haczyk ...
nawet jeśli nie są liczone to by wyszło np (-6) głosów (bo 3+2+1=6) i wielokrotności 6, a wyszło że jest minus 22 głosy więc coś jest nie halo w tych liczonych głosach (jak już powinno być minus 18 lub minus 24 głosy :D)
Mam jeszcze dwie teorie może nie wszystkie głosy były liczone np. takie z podwójnych kąt i te które nie były po 24 godzinach oddawane przyznam się
że nie patrzyłem na 24 godziny tylko na nową dobę......
po pierwsze ja też nie zawsze patrzyłem na to, po drugie jakby były nawet z podwójnych kąt to też jak już wspominałem zabrakłoby wielokrotności 6 a nie 22 punktów ... tu jest błąd w rachunku ...
zapisuje każdy głos jaki jest oddany. i licze kilka razy i za każdym wychodzi tak samo.
odnosze wrażenie że wy celowo szukacie dziury w całym.
to policz wszystkie teraz, okaże się że coś nie tak ... też zapisywałem każdy na bieżąco i się okazało że tak błędy się wkradają w liczeniu ... więc policz wszystkie głosy ...
rzeczywiście wychodzi tak:
Meredith 55
Christina 47
Izzie 65
Alex 42
Miranda 48
Lexie 46
Derek 41
Callie 38
Mark 50
tak więc skoro zagrożeni są Derek i Callie głosuje na Dereka xD
więc DEREK DO WIDZENIA ;)
Derek nie, lubię go, przystojny jest :) Callie do domu ;)
i tak w ogóle to mi też wychodzi że to Derek z Callie są zagrożeni a nie Alex ... ktoś tu sobie w kulki leci albo nie umie dodawać punkty :D
tak w ogóle to nie jest szukanie dziury w całym tylko sprawiedliwe głosowanie i skoro Alex jest niezagrożony to czemu go umieszczasz jako zagrożonego ?? ...
Właśnie, policz jeszcze raz, bo twoje wyniki nie mają sensu w sensie matematycznym oczywiście. Skoro oddano 72 głosy, czyli maksymalna ilość punktów powinna wynosić 432, a suma wszystkich punktów,które ty policzyłaś wynosi 367, więc gdzie 65 punktów? Pomyliłaś się.
Callie do domu, Derek musi się zmierzyć z Meredith i ją wykopać :D poza tym
mało przystojniaków zostało ...
a administratorce tego konkursu radzę wrócić do szkoły i nauczyć się liczyć
do 100 ...
To już nie pierwszy raz kiedy admin tej ,,gry" nieumiejętnie policzył punkty. Teraz miała prawo, bo głosów było dużo, ale myliła się też przy kilku/kilkunastu więc ja mówię do widzenia, ale tej grze. Miłej zabawy
jesli tak stawiacie sprawe to prosze bardzo. nie zamierzam sie kłocić chociaz wiem ze tym razem dobrze policzyłam. niech bedzie że zagrożeni są Callie i Derek.
oj ominęłam jedną 43, więc suma policzonych przez ciebie punktów wynosi 410, a nie jak napisałam wcześniej 367, ale i tak brakuje 22 punktów. Matematyka nie kłamie, więc czemu się upierasz, że dobrze policzyłaś, to wygląda trochę tak, jakbyś stwierdziła, że jesteśmy z lekka upierdliwi, a ty jesteś nieomylna. Ale skoro twierdzisz, że się nie pomyliłaś to przedstaw jakiś dowód (twoje zapewnienia że liczyłaś dokładnie nim nie są).
już pisałem że pomyliła się o 22 punkty więc to nie nowość co piszesz ;)
wracając, zagrożeni są Derek i Callie, głosuje by do domu wrócił Derek xD
nie mówie że jestem nieomylna. przy podawaniu wyników chciałm napisać w nawiasach wszystkie punkty ale stwierdziłam ze skoro sprawdzałam swoje wyniki na kalkultorze to chyba nie sa błędne. ale jak juz wczesniej powiedzałm nie bede szła w zaparte
suma Twoich punktów jest mniejsza niż punktów jakie w sumie są oddane więc gdzieś coś pominęłaś ;) może np jak było napisane Karev nie zauważyłaś że chodziło o Alexa albo coś w tym stylu :) najlepiej zaznaczać które już się policzyło głosy od danych osób na kartce i wtedy podliczać kalkulatorem :)
jak chcesz to ja mogę w miarę możliwości o 19 zliczać głosy, po coś w końcu studiuje na polibudzie xD
mysle że to możliwe że przy zapisywaniu coś pominełam.poprzednim razem dwa razy napisałam pkt dla marka i dlatego wyszło mi 10 zamiast ośmiu. no w każdym razie to moje roztrzepanie a nie głupota spowodowały ten błąd. a wracając do głosowania jest 3:2 i narazie "wygrywa" derek( tzn odpada:))
p.s. dzieki za propozycje ale skoro i tak wszyscy sprwadzaja to wiesz...... :)XD
Sorki, ale miałam problemy z wysłaniem :/ I próbowałam 3 razy i jak widać 3 głosy sie zapisały.. :/
Meredith Grey 3pkt
Christina Yang 3pkt
Miranda Bailey 2pkt
Derek Shepherd 2 pkt
a ja liczyłem 3 razy na kalkulatorze i Adminka miała odpowiednią ilość 410 i se jeszcze raz policzcie jak nie umiecie za pierwszym razem i znów głosuje żeby Callie wyleciała
suma wszystkich punktów musi być liczbą podzielną przez 6, inaczej znaczy że się gdzieś ktoś machnął w liczeniu ... poza tym chyba studenci politechniki wrocławskiej i komputery się nie mylą w tak prostych obliczeniach (a liczyło to łącznie 5 osób i każdej tak samo jak mi wyszło czyli 432 punkty ... więc koniec już tematu, adminka błąd popełniła, zdarza się ...
Callie,bo z niej wielka histeryczka - zupełnie jak ja,a to jest bardzo męczące.
" Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!"
oznacza to że nie mozna głosowac częściej niż ok 24 h. jasne, że jak ktos odda głos powiedzmy we wtorek o 16 a w środe o 14 to nic sie nie stanie.