>>>Najciekawszy BOHATER Chirurgów<<<
12 postaci Grey's Anatomy walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną ostać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od poniedziałku do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* krótkie uzasadnienia mile widziane
* W piątek (po 18stej), po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem ( ok.19stej) odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
OTO ZAWODNICY:
Meredith Grey
Christina Yang
Izzie Stevens
Alex Karev
George O'Malley
Miranda Bailey
Richard Webber
Lexie Grey
Arizona Robbins
Derek Shepherd
Callie Torres
Mark Sloan
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ Chirurgów!!!
Miłej zabawy ;)
P.S.ta gra nie jest wymyslona przeze mnie, ale myśle ze autor nie bedzie miał mi za złe że ją pożyczylam i zmieniłam... troszkę. A jeśli bedzie to zawsze może założyć osobny temat.XD
a jak ktoś głosował po 17 i chwilę po północy ?? xD to tylko 7 godzin a między 7 a 24 jest duża różnica xD
"a jak ktoś głosował po 17 i chwilę po północy ?? xD to tylko 7 godzin a między 7 a 24 jest duża różnica xD"
Wiesz ale przynajmniej uczciwie tylko raz na dobę a nie z kilku kąt nie wiem cop ta za różnica ile godzin na prawdę . Lepiej by było gdyby na dobę i bez problemu wtedy....
no jeśli adminka wprowadzi poprawkę do regulaminu że raz dziennie to co innego ;) a tak to jednak te 24 godziny znaczą że teoretycznie raz się głosuje a później dopiero po nocy następnego dnia (chyba że ktoś w nocy głosuje to wtedy na następną noc)
a co do drugiego - z kilku kąt ?? jak już to po pierwsze kont a nie kąt xD a po drugie pijesz do mnie ??
i kolejny pojedynek za nami.
zgodnie z waszym zyczeniem odpada Callie. no cóż, to szlachetnie że nie pozoliliście żeby Arizona tęskniła za swa ukochaną.
tak więc do gry powraca Shep i jego włosy :)
Pozostali:
Meredith Grey
Christina Yang
Izzie Stevens
Alex Karev
Miranda Bailey
Lexie Grey
Derek Shepherd
Mark Sloan
3 pkt - Miranda
2 pkt - Lexie
1 pkt - Meredith
osobiście fajnie jakby na gorących krzesłach wylądował Derek z Meredith albo Meredith z Lexie no albo Mark z Lexie bo byłoby ciekawie xD
Pozostali:
Meredith Grey
Christina Yang
Izzie Stevens
Alex Karev
Miranda Bailey
Lexie Grey
Derek Shepherd
Mark Sloan
więc na Arizonę nie wolno oddawać głos ...
Arizona?? przecież ona odpadła już ... więc cały ten głos jest według mnie nie ważny ...
I co uwierzycie że trzy osoby tego nie zauważyła czy może jedna osoba z trzech kat przeoczyła odpadnięcie Arizony jak dla mnie to już żadne tych trzech kąt nie powinna być ważne. Adminka powinna się wypowiedzieć ale to już od niej zależy...
jak słusznie zostało zauwazone: Arizony już nie ma. to jasne że te glosy sa nie zaliczane. również glosy z takich postów oddane na osoby które pozostały.