Chirurdzy
powrót do forum 7 sezonu

KTO NIE CHCE NIECH NIE CZYTA!!!!!!!!!! ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... ..................... .....................
Do 7 sezonu ma dołączyć lekarz :) http://ausiellofiles.ew.com/2010/07/15/greys-anatomy-james-tupper/ DLA TYCH CO OGLĄDALI FACECI NA DRZEWACH!!! BEDZIECIE ZADOWOLENI! :P Pozdrawiam, i życzę cierpliwego czekania na 7 SEZON ! :D

ocenił(a) serial na 10
BigMovieFan

Jestem ciekawa z kim się zwiąże (w Chirurgach).

Zgon

Kiedy będzie premiera 7. sezonu w Polsce?

ocenił(a) serial na 10
rachel_4

w polsce?moze za jakies 20lat

ocenił(a) serial na 7
darija_23

eeee tam, na polsacie może za jakieś 5 będzie :) z foxlife'em różnie to bywa może być na już wiosnę, albo jesienią 2011..

ocenił(a) serial na 9
BigMovieFan

Z tego co wiem to nie lekarz tylko psycholog, który ma pomóc bohaterom po traumatycznych przeżyciach z finału 6 sezonu i długo chyba nie zagości - mówi się o jego występie w 2 odcinkach. Trochę szkoda, lubiłam go w "Men in trees".