PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=406378}

Chuck

2007 - 2012
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23328
6,6 8 krytyków
Chuck
powrót do forum serialu Chuck

Serial jest świetny.. Przewyższa Dr. House i wszystkie inne seriale. Jego fabuła jest dość
prosta ale wierzcie mi wciąga jak cholera ;)

ocenił(a) serial na 10
mati9423

"wciąga jak cholera" z tym masz rację bo ja już po raz 6 oglądam chucka i mi się nie nudzi :D
A House jak wiesz leci na tvn i jak na razie bije rekordy oglądalności więc coś w nim jest.

ocenił(a) serial na 9
Krzycho39

ja się dowiedziałam o tym serialu tak można powiedzieć przez przypadek;P nudziło mi się w domciu, włączyłam tv i obejrzałam jeden odcinek, no nie cały, ale naprawdę mnie wciągnął:) i teraz oglądam kolejne odcinki:) na ittv;P

oallaa13

Ja wszystkie odcinki sciągnełam i mam na kompie.
Nie lubie oglądac online bo są okropne pixele i naprawde slaby obraz.
House jest duzo bardziej reklamowany, a Chuck ?
Widzieliscie chociaz jedną jego reklame ?
Pozatym lepsze godziny emisji.

ocenił(a) serial na 10
Nataliia64

Ja tylko w gazecie widziałam opisy odcinków, a tak reklamy ani jednej...
Te pixele mnie też wkurzają, z jakiej strony ściągałaś ? Z chomika ?
I wciąga, z tym się akurat mogę zgodzić ;)

ocenił(a) serial na 10
tasha_2

Chomik najgorsze co może być (kosmiczne ceny transferu,mało plików i jeszcze jakaś organizacja śledzi użytkowników)
Najlepszy jest rapid + jakiś servis typu rapideo itp.

Krzycho39

Nawet mi nie mow...
Ja zawsze z chomikuj pobieram, a na tranfery juz ogromną kase wydałam...

Chuck sciągałam z tąd http://cspuchatek.pl/seriale/74723-chuck-sezon-1-a.html
tylko nie z 1 postu, a drugiego.
Bez lektora- i dobrze .
Napisy z napi
2 sezon tez sciągałam z puchatka,a 3 chomikuj.

ocenił(a) serial na 10
Nataliia64

Ja kupiłem transfer 200gb (od 2.00 do 10.00 w tym czasie wszystkie ściągane pliki przechowywane są na serverze i mogę pobierać kiedy zechce) jedyny minus to że jest tylko rapidshare 10zł za 20gb (od 2.00 do 10.00 jest aż 200gb) a na chomikuj 9gb za JEDYNE 8,30zł

oallaa13

Ja coś czytałem o Chucku, ale opis fabuły jakoś nigdy mnie nie zainteresował na tyle, żeby zacząć oglądać. Gdyby nie to, że są wakacje i większość seriali, które oglądam jest akurat w przerwie między sezonami pewnie długo bym jeszcze nie zajrzał do Chucka. Jednak w pewnym momencie tak mi się nudziło, że postanowiłem spróbować i już po paru odcinkach nie mogłem się oderwać.
Ten serial ma wszystko co potrzebne, żeby się świetnie oglądało: jest humor, jest akcja, jest romans i całkiem spójnie prowadzona fabuła. Do tego to wszystko jest w odpowiednich proporcjach, tak, że nic nie razi i niczego nie ma się dość. Nie spodziewałem się, że taki serial może mnie zainteresować (jestem raczej fanem seriali sf i fantasy).
No i oczywiście jest Yvonne Strahowski :D.

ocenił(a) serial na 10
Krisowski

A czy jest ktoś kto zaczął oglądać dla yvonne strahovski (tak jak ja)?

ocenił(a) serial na 10
Krzycho39

Ja o niej jak dotąd nie słyszałam dopóki nie obejrzałam 1 odcinka. Bo wiecie, niby jest Australijką, ale ma polskie korzenie. Ma wielki potencjał, dużo możliwości, a w Polsce mało o niej mówią. Bardzo nie lubię kiedy Nasi więcej piszą o gwiazdach typu 'Gaga' zamiast zainteresować się takimi ludźmi jak Yvonne. Nie wiem jakie Wasze jest zdanie, ale jak dla mnie takie promowanie na siłę aby coś pisać jest bez sensu. Gdybym mogła to długi artykuł zamieściłabym wszędzie o niej. Uważam, że przewyższa talentem niejedną aktorkę, a urodę też ma. Bardzo naturalna poza tym jest, co cenie sobie w ludziach.

tasha_2

Nie jestem żadnym ekspertem, ale uważam, że w Chucku Yvonne Strahovski zagrała świetnie. Inna sprawa, że jak dotąd to nie ma zbyt wielkiego dorobku poza Chuckiem a ja osobiście nic innego z jej udziałem nie miałem okazji obejrzeć jak dotąd. Do tego sam serial nie jest u nas specjalnie popularny więc wcale mnie nie dziwi brak jakichkolwiek informacji o aktorach w nim grających. Niestety media lecą na sensację i sławę a póki co to nikt z ekipy się tego jeszcze nie dorobił (przy najmniej nie u nas).

Krisowski

Mozesz obejzec Canyon :)
Ja oglądałam tylko zeby ją zobaczyc i calkiem niezly :)

Nataliia64

No właśnie też słyszałem o tym filmie i powoli się będę do niego przymierzać chyba.

ocenił(a) serial na 10
Nataliia64

Okey, rozumiem, że nie ma jakiegoś cudownego dorobku filmów, ale podkreślam 'ale' powinni coś o niej pisać z tego względu, że potencjał u niej widać bardzo rażący. Ja widziałam tylko jeden news na onecie czy interii (już nie pamiętam) o Chucku.
Jak się wkurzę to zrobię o niej stronę.
Dlaczego zawsze moje ulubione gwiazdy nie są znane... zawsze na takie trafiam :D

tasha_2

Mam to samo.
Promują jakies Miko, nie Miko, a dziewczyna jest przeciez jakby nie było Polką z krwi .
Mogli by ją zaprosic do TVN i zrobic wywiad ;d

ocenił(a) serial na 8
Krzycho39

Ja tez kilka pierwszych odcinkow ogladlaem dla niej, ale potem zauwazylem ze to naprwade "Awsome" serial.

Krzycho39

JA! Jest zjawiskowo piękna i ma oryginalną urodę, jedna z najładniejszych aktorek... a serial wymiata, obejrzałem dziś całą 3 serię i nie mogę się doczekać 4, paranoja jakaś, dawno tak nie miałem.

ocenił(a) serial na 9
Krzycho39

też się zgodze ze wciąga jak cholera bo nie miałam zamiaru pakować się w kolejny serial bo oglądam juz gotowe na wszystko, House i inne, ale mimo to wciągnął chociaż House tez jest fajny ale najbardziej podoba mi się gotowe na wszystko bo ten serial ma to cos. A co do Chucka to prosta a wręcz ciekawa fabuła

mati9423

Dokładnie zgadzam się z tym;) Z drugiej strony ciesze się że wyjechała z polski nie miała by szans tutaj zaistnąć ;

mati9423

Chyba chciałeś powiedzieć, że działa na ciebie jak magnes :P

Mi zdarzało się "zarwać" całe dnie na serialach, ale żadnego wcześniej nie obejrzałem 3 razy w całości w ciągu jednego miesiąca. Ten serial zdecydowanie ma coś co sprawia, że nie mogę się oderwać i nie wiem do końca co to jest (choć podejrzewam, że to może mieć coś wspólnego z Sarą Walker :P).

ocenił(a) serial na 10
mati9423

Wywiad z Yvi po polsku czy po angielsku - mi to obojętne, ale żeby był w polskiej telewizji przeprowadzany przez polskiego dziennikarza.
I czujecie to ? Yvi pozdrawia swoich specjalnych fanów z filmwebu ha,ha :D
Ona nie wyjechała z Polski, tak chciałam sprostować - jej rodzice wyjechali 2-3 lata przed jej urodzeniem :) Ale zgadzam się, że nie miała szans by tu zaistnieć. Kurcze, fajnie jakby zorganizowali w Polsce taki zlot fanów Chucka na którym miałaby się pojawić między innymi Yvonne z resztą ekipy, plusem jest to, że można się z nią dogadać doskonale po polsku i po angielsku. A uciąć z nią przez chwilę rozmówkę to jednak byłby sukces.
Miałam tak samo Mati, obejrzałam całe 3 sezonu w ciągu 2 dni, gdyby nie te cholerne limity to pewnie skończyłabym w 1 dzień :)
Yvcia ma się pojawić 7 września w Ellen Show, szkoda tylko, że nie mam amerykańskiej kablówki, bo jej fani strasznie walczyli aby tam się pokazała.

ocenił(a) serial na 8
tasha_2

Jezeli pojawi sie gdzies na youtube, jakis nowy wywiad z nia lub cos po porsotu z nai zwiazanego to oczywiscie dajcie znac w tym temacie. Jeszcze tylko 26 dni.

tasha_2

W jeden dzień to raczej nie bardzo, biorąc pod uwagę, że odcinków jest zdaje się 54. Doby by ci brakło :P.

Nie ma co liczyć raczej na żaden zlot fanów Chucka z udziałem gwiazd serialu w naszym pięknym kraju. Wątpię, że to by się komukolwiek kalkulowało a już na pewno nie stacji NBC (oni nawet zablokowali na YouTube promo 4 sezonu m.in. dla Polski). Nie ma też póki co liczyć na wywiad z Yvonne w polskich mediach, przynajmniej dopóki nie zrobi większej kariery na świecie. Jedna rola raczej sławy jej nie zapewni, nawet tak świetna jak Sarah Walker z Chucka :).

ocenił(a) serial na 10
Krisowski

Yvonne w polsce jako aktorka xD
pewnie wzięli by ją do pracy przy m jak miłość lub świat wedlug debili

ludzie Chuck był na 47 a jest na 43 !!!! już niedługo i będzie w top10 xD

ocenił(a) serial na 10
Krzycho39

Yvcia w Polsce jako aktorka M jak Miłość - nieeeee, to odpada ! :D
Niech tam sobie kobieta siedzi i się rozwija i niech udowodni wszystkim niedowiarkom, że jest bardzo utalentowana :)

ocenił(a) serial na 10
tasha_2

i też bardzo ładna ^^
ładnie jej w czarnym http://www.strahotski.com/

ocenił(a) serial na 10
Krzycho39

Bardzo ładna - owszem, ja bym powiedziała, że jest niesamowicie piękną kobietą.
W czarnym mi się podoba, w niebieskim tak samo :)

ocenił(a) serial na 10
tasha_2

ehhh jej chłopak to ma szczęście.
Ciekawe kiedy ślub xD

Krzycho39

A ma chłopaka xd?

ocenił(a) serial na 10
Nataliia64

Ma. Dla mnie nawet spoko...
http://www.zimbio.com/pictures/M9g6T-tSpPG/Yvonne+Strahovski+Hosts+Evening+Intri gue+Tabu/79Bp6ccoM1X
Tu masz link z jego zdjęciem ;)

tasha_2

Nawet niczego sobie ;D
To moje zdanie, ale jest odrobine gejowaty :D

ocenił(a) serial na 10
Nataliia64

Taki ma styl... ale przyznam rację, że taki trochę gejowaty. Ale Yvi na pewno wie dobrze kogo wybrała, skoro się kochają to nic nie stoi na przeszkodzie bycia razem.
Powiem Ci nawet, że czasami tacy są wierniejsi od tych 'normalniejszych'

ocenił(a) serial na 10
tasha_2

Yvonne to niezłe ziółko jest już drugiego chłopaka ma oby to był ostatni xD

Krzycho39

Drugi chłopak to niezle ziólko :D?
WOW :)
Nie jestes zbytnim idealistą ?:}
I zgadzam się Tasha .
Ale kto wie moze cos wyniknie z Zacharego...
Szczerze wątpie, ale kto wie ... :)

ocenił(a) serial na 10
Nataliia64

tak tylko głośno pomyślałem xD

Nic nie wyniknie z Zacharego to nie zmierzch ^^

Krzycho39

Zmierzch :d?
Wybacz nie jestem w temacie tych filmow xd

Ale życie jest nieprzewidywalne :D

ocenił(a) serial na 10
Nataliia64

Kristen Stewart i Robert Pattinson są razem po tym jak grali razem w zmierzchu

Krzycho39

Acha no tak .
Ale przeciez taka Angelina i Brad (chociaz był wtedy z Anniston) jakos sie dobrali :}

ocenił(a) serial na 10
Nataliia64

ehh ja tam nie znam się na tych gwiazdach ale wiem jedno Angelina ma w pi... pieniędzy xD

ocenił(a) serial na 10
Nataliia64

A Yvi z Zacharym do siebie pasują ... ja to bym ich chciała razem zobaczyć jako prawdziwa para. Może coś z tego wyjdzie...
Niektóre gwiazdeczki miały już po 20 chłopaków i im się nie nudzi, więc 2 facet to naprawdę jest bardzo mało jak na nasze realia.
Ja się nie mieszam w sprawy Zmierzchu, bo to nie ten temat i nie ta strona, ale oni nigdy razem nie byli to była taka przykrywka, żeby zwiększyć oglądalność.

tasha_2

No, no mi tez sie tak wydaje, ze pasują do siebie.
Bo albo są świetnymi aktorami i potrafią tak świetnie udawac chemie, albo faktycznie jest cos między nimi.

ocenił(a) serial na 10
Nataliia64

Ale Zachary też ma dziewczynę... Kurczę no... gdyby tak coś się wydarzyło i zdaliby sobie sprawę co do siebie czują to jestem pewna, że długo na śmierć i życie by ze sobą żyli :)

tasha_2

Tez ma dziewczyne !?
Nie jestem widze poinformowana za bardzo :P
A ten jaką ma ?

ocenił(a) serial na 10
Nataliia64

Zaraz Ci ją pokaże, chociaż nie wiem czy dalej są razem..
http://www.usmagazine.com/celebritynews/news/chuck-star-zachary-levi-splits-with -girlfriend-2010121
Ale po tym co teraz czytam to chyba się jednak rozstali, chociaż to było w styczniu...

ocenił(a) serial na 10
Nataliia64

http://www.whosdatedwho.com/celebrities/people/dating/zachary-levi.htm

Krzycho39

No gdyby zachary i Yvi byli razem to była by to świetna wiadomość. A jak na razie nie mogę doczekać się 4 sezonu ;))
Poza tym Yvi ma twitter'a ;d
http://twitter.com/Y_Strahovski
Może coś napiszmy ?

ocenił(a) serial na 10
mati9423

Ja już tam pisałam... ale już długo online nie była.
Ale napisać do niej coś można, czemu nie, tylko pytanie - co ?

tasha_2

No coś od nas .. Od nas fanów z polski może nawet z filmwebu

mati9423

Pozniej ona wchodzi, patrzy co my pisali i by było...
O porwaniu, zabujstwie, wyjsciu za mąz za jakiegos dziada, ukradnięciu jej auta ...xdd

ocenił(a) serial na 10
Nataliia64

Ej, ale to jest dobry pomysł :D
Przecież Yvi na pewno się ucieszy, skoro fani z USA robią jej jakieś kampanie, video na yt to dlaczego my nie możemy ?
W końcu ona nasza jest bardziej niż ich :D