PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=406378}

Chuck

2007 - 2012
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23328
6,6 8 krytyków
Chuck
powrót do forum serialu Chuck

Serial jest świetny.. Przewyższa Dr. House i wszystkie inne seriale. Jego fabuła jest dość
prosta ale wierzcie mi wciąga jak cholera ;)

tasha_2

Dokładnie ;) Więc składajcie jakieś pomysły co by jej tu napisać ..
Później ktoś złoży to w kupe i jej to wyśle ;)

tasha_2

Skoro tak kochacie serial to może byście zarejestrowali się na http://chucktv.pl

mati9423

http://www.youtube.com/watch?v=ikiOZcvg4d0 zakochałem się w tym filmie ;)

ocenił(a) serial na 10
mati9423

Ja go oglądałam z 20 razy przez jeden dzień :P
To potwierdza, że kobieta ma klasę mówiąc, że jej pierwszym językiem jest Polski, troszkę naciąga z amerykańskiego, ale i tak chylę głowę w stronę jej samej i rodziców, którzy tak dobrze wychowali Yvi.

ocenił(a) serial na 10
tasha_2

Czezsc Tasha zostawilem ci wczoraj gg i sie nie odezwalas jak chcesz to jest w tym temacie z wczoraj

mati9423

Hej to jak z tym twitterem ?
Na pewno się ucieszy jak do niej napiszemy ;)
Możemy nawet to zrobić po polsku więc proponujcie coś..

ocenił(a) serial na 10
mati9423

Mi to nawet obojętne czy po angielsku czy po polsku :)
Ja bym coś proponowała, że My fani z Polski jesteśmy bardzo dumni z tego, że możemy oglądać tak utalentowaną aktorkę, która ma polskie korzenie na ekranie naszych telewizorów. Można też dodać, że bardzo się cieszymy z jej sukcesów zawodowych, uważamy, że ma wielki potencjał i talent i powinna go dalej wykorzystywać. Trzymamy kciuki aby jej kariera z każdym dniem nabierała kolejnych sukcesów. Nie możemy się doczekać aby zobaczyć ją w kolejnym sezonie Chucka. Coś w tym rodzaju...

mati9423

No tekst świetny ;) Niech ktoś może da jeszcze jakieś pomysły i opublikujemy to ;)

mati9423

jestem ZA:):)kiedyś oglądałam filmiki na YT i jakoś tak trafiłam na wywiad z Yvi:)i dziennikarz(chyba amerykański)poprosił, żeby powiedziała coś w ojczym języku:)i powiedziała ;)a potem trafiłam na Chucka i do dzisiaj oglądam:)i ma fajny profil na twitterze:)

UckerLove

Hej to ludzie jak robimy ? Dodajemy czy macie jakieś inne pomysły ?
Może macie jej email albo inne rzeczy poprzez które można się z nią skontaktować ? ;)

ocenił(a) serial na 10
mati9423

Obawiam, że to jedyny sposób, mam na myśli twittera, ewentualnie możemy przesłać wiadomość Zacharemu, który mógłby jej to przekazać...
Poza tym, że Yvi w tej chwili na twittera nie wchodzi, więc wiadomości nie zobaczy.

tasha_2

Może zachary będzie miał do niej maila choć moim zdaniem wystarczy napisać na twitterze i troszkę poczekać ;)
A tak z innej beczki.. Jak myślicie ? jak rozpocznie się odcinek 1 sezonu 4 ? Jestem bardzo tego ciekaw ;)

ocenił(a) serial na 10
mati9423

Jeżeli się to napiszę tak najzwyklej to będzie to widniało tylko na profilu kogoś kto to przesłał, nie na jej - takie są niestety tego zasady, a żeby to przeczytała musiałaby Nas tak zwanie 'śledzić' ewentualnie możemy stworzyć na twitterze profil o nazwie 'Y_StrahovskiFans' czy coś podobnego - wtedy możemy mieć nadzieje, że da Nas do śledzonych.
1 odcinek 4 sezonu - promo już widzieliśmy, ale wydaje mi się, że to co w nim było to tylko taka furtka do nowego odcinka i będzie w nim wiele emocji, w końcu Chuck odkrył, że jego matka żyje. :)

ocenił(a) serial na 9
tasha_2

Jeśli coś do niej pisać, to napisać po polsku. Mówi biegle po polsku, więc powinna zrozumieć. Tylko tak pytam się, czy naprawdę myślicie, że Ona się do nas odezwie? Albo mieliście pomysł, żeby napisać do Zachary'ego, ale czy On nam(fanom) odpisze? Byłoby miło z jego strony itp, ale czy to jest chodź w części realne? Ja jestem realistką, więc naprawdę trudno mi uwierzyć, że ktoś by się zainteresował:) Chociaż po cichu na to liczę.

Tasha, bardzo ładny tekścik. Jestem za:)

ocenił(a) serial na 10
oallaa13

Ale ja znam kogoś kto mógłby jej to osobiście przekazać - to taka dziewczyna Bailey - jest jej wielką fanką i miała możliwość spotkania się z nią kilka razy. Yvonne bardzo ją lubi, więc byłby cień szansy, że to ona mogłaby jej to przekazać :)
Wiesz, samo napisanie to do niej i to, że ona to przeczyta będzie sukcesem, a jak każdy wie Yvi kobietą naturalną jest, więc może tak się ucieszy, że podziękuje Nam, skoro ta będzie jeszcze od fanów z Polski. Ja realistką też jestem, nie widzę dużych szans, ale musimy wierzyć :) Zachary odpisać... to jest tak samo jak z Yvi ;)
I dziękuje, ale ten tekst trzeba troszkę dopracować.

ocenił(a) serial na 9
tasha_2

czy mi się tylko wydaję, czy P. Iwona ma profill na myspace;)
a co do tekstu to zawsze trzeba coś tam dopracować, ale naprawdę dobry, drobne poprawki i będzie bardzo dobry:)

Tasha nono, no tak jak masz takie znajomości, to jest ten cień szansy, że się uda. Pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 10
oallaa13

Yvi ma myspace ?? Żartujesz ?? :P
Chociaż nie wiem czy to wypali z tą dziewczyną, ale warto spróbować.

ocenił(a) serial na 10
tasha_2

popieram pomysł ;-)

ocenił(a) serial na 10
Chuck N

wiem ze moje zdanie nikogo nie obchodzi ale mysle ze jesli jest taka naturalna jaka sie byc wydaje to powinna sie ucieszyc przepraszam za szyk mojek wypowiedzi i brak znakow interpunkcyjnych

ocenił(a) serial na 10
Chuck N

Yvi się na bank ucieszy, ja to jestem tego pewna jak tego, że jutro jest poniedziałek.
Zresztą ona zawsze podkreśla, że jej 1 język to Polski, cała jej rodzina jest z Polski, więc dlaczego miałaby się nie ucieszyć :) ?

ocenił(a) serial na 9
tasha_2

Taką mamy nadzieję, że jest naturalna i przyjmie tę wiadomość z uśmiechem na twarzy. Żałować, że się nie zrobiło, czy się zrobiło? Ja jestem za tym drugim. Trzeba spróbować, co nam szkodzi. Wolę żałować, że napisałam czy zapytałam czy zrobiłam.

Tylko, żebyśmy się nie przeliczyli. Takie moje powiedzonko: "umiesz liczyć, licz na siebie", więc wiadomo. Oszukiwać się nie można, możliwość, że coś tam "drgnie", czy też nie, jest 50 na 50;)

Tasha,ja nie wiem:D Tak się pytam, jest jedno konto, które by pasowało, wiek, miejsce zamieszkania itp, ale konto "tylko dla znajomych" :D
Aa, no to może już napisz czy zadzwoń do tej Twojej koleżanki i zapytaj czy mogłaby wyświadczyć przysługę, jak nie, to sobie i tak jakos poradzimy, ale napewno byłoby łatwiej z Jej pomocą.

ocenił(a) serial na 10
oallaa13

Hm, czasami ludzie się podają za takie - ja już miałam raz taką sytuację, że mi ktoś kit wcisnął, że rozmawiam z moją ulubioną piosenkarką, po drugiej rozmowie skapowałam, że coś mi tu nie gra, bo oszukuje, ściemnia - także ja wole z takimi kontami nie mieć nic wspólnego, zawsze się upewniam ;)
A kontakt mam z nią bardzo wyrachowany powiem Ci szczerze, mogę zapytać na twitterze, ale wiadomo czy odpiszę. Spróbuje, zostaje jeszcze Zachary jakby co, a jak nie to tak jak mówisz poradzimy sobie :)

ocenił(a) serial na 9
tasha_2

No to próbuj, a my czekamy:D

tasha_2

Zapewne chodzi Ci o LittleChuckFan - dziewczynka jest świetna.
I o ile mozna kogos nazwac prawdziwym fanem Yvonne to napewno jest to ona ;)

ocenił(a) serial na 10
Nataliia64

a ja to co sztuczny fan ? tez jestem prawdziwy

ocenił(a) serial na 10
Chuck N

xD jesteś w 10% sztuczny bo nie dałeś 10/10 Chuckowi

ocenił(a) serial na 10
mati9423

Zdecydowanie fajny serial, chociaż ja zacząłem go oglądać w połowie pierwszego sezonu i od tego czasu jestem na bieżąco. Ciekawie było ostatnio popatrzeć na pierwszy sezon i sobie go odświeżyć, jak leciał na TVN.

A co do Yvonne, to póki jest w Chuck'u to nie będzie grała w za wielu filmach, ponieważ kręcenie jednego sezonu trwa mniej więcej 8 miesięcy, nie zostaje dużo czasu na inne rzeczy, chociaż i tak jej się udało co nieco zrobić. Dwa lata temu nakręciła Canyon, rok temu Mass Effect 2 i kilka filmów w Australii, a w tym roku już konkretny wysoko budżetowy film (Elita zabójców), w którym nie dość, że zagrała jedną z głównych ról, to jeszcze jest w doborowym towarzystwie aktorskim - Owen, Statham, DeNiro. Więc można powiedzieć, że dziewczyna pnie się w górę.

ocenił(a) serial na 10
Sitek81

Słuchaj ChuckN dla mnie to my w porównaniu z nią jesteśmy bardzo nisko, Bailey działa we wszystkich akcjach, wspiera Yvi, apeluje, tworzy strony, graficzne efekty, kilkanaście klipów na yt - tak, tak LittleChuckFan to ona ;)
Napiszę do niej dzisiaj i zobaczymy. Mam nadzieje, że się zgodzi, bo tak będzie łatwiej i szybciej, a męczenie się jak jej to wysłać, komu przekazać mogłoby Nam sprawić trochę trudności.
Tak czy siak - to prawda co mówisz Sitek81 - dziewczyna pnie się w górę i oby tak dalej. Jeżeli ludzie widzą jej potencjał to powinna to wykorzystywać.

Sitek81

O tak ! Zdecydowanie czekam na ten film (Killer Elite) gra z De Niro czy Statham'em będzie dla niej dużym doświadczeniem ;)
BTW zróbmy tak jak mówi tasha jeżeli to się nie uda wymyślimy coś innego. Liczymy na ciebie ;)

ocenił(a) serial na 10
mati9423

o chuck jest juz 41;-)

ocenił(a) serial na 10
Chuck N

Wysłałam wiadomość, musimy czekać - wysłałam na facebooku - do niej i do jej mamy. Może coś odpowie. Jeżeli nie to cóż... poradzimy sobie sami.

ocenił(a) serial na 9
tasha_2

Jak odpisze, to daj znać, będziemy się już zastanawiać co napisać, jakie poprawki do Twojego pomysły czy też nie:D

ocenił(a) serial na 8
oallaa13

Moglibyscie dodac pytanie czy zamierza odwiedzic nasz kraj? Gdzies na jakims forum czytalem ze koles wyslal do niej plakat a ona odesłała podpisany, próbował ktos tak zrobic?

bandzioch07

Jeszcze nie wysłaliśmy do niej wiadomości więc dodawajcie nowe pomysły. Słysząc takie historyjki jak tak to coraz bardziej wierze w ludzi

ocenił(a) serial na 9
mati9423

wiesz, tym "gwiazdkom", mówię tu o większości- po prostu odbija woda sodowa do głowy, za królów i królowe się uważają i to jest przykre
bandzioch jesli to prawda co mowisz, to naprawdę miło jest mi to słyszeć:)

ocenił(a) serial na 10
oallaa13

No, w tej chwili to wygląda mianowicie tak : jej mama zaprosiła mnie do grona swoich znajomych, ale nic nie odpisała, więc nie wiem, poczekamy jeszcze jeden dzień.
Z tym odbijaniem wody sodowej do głowy to się zgodzę - niestety tak to już z nimi jest - teraz chodzi o wylansowanie się, o to jak wyglądasz, im bardziej żenujący styl tym szybciej zyskujesz na sympatii.
Też bym chciała jej wysłać plakat i odesłałaby go z podpisem ;) Czyli jednak na poziomie jest kobieta :)

ocenił(a) serial na 10
tasha_2

tylko trzeba miec plakat

ocenił(a) serial na 8
Chuck N

http://www.fanmail.biz/mboard/viewtopic.php?t=113572 - oryginał w języku angielskim. wystarczy wydrukowac jakis dobry plakat i mozna sprawdzic czy odeśle. Sam sie napewno tym zajmę, tylko raczej po taki plakacik musze sie zwrócić do jakiejs firmy, lub cos na allegro

ocenił(a) serial na 10
bandzioch07

Ona tam mieszka?!
przecież tam kręcili mieszkanie Sary

ten fanmail.biz ma pozwolenie na pokazywanie adresów zamieszkania?

ocenił(a) serial na 9
tasha_2

Wiadomo już coś więcej? Odpisał ktoś?;/

ocenił(a) serial na 10
oallaa13

Nie... i chyba nie odpiszę, będziemy musieli sobie poradzić jakoś sami - przynajmniej tak mi się wydaje...

ocenił(a) serial na 10
tasha_2

Damy radę, teraz mamy ułatwione zadanie(adres zamieszkania) :)

ocenił(a) serial na 10
pllek_sinek

3 adresy:
http://www.fanmail.biz/106282.html

ocenił(a) serial na 9
pllek_sinek

ja bardziej myslalam, zeby napisac do niej przez jakies portale spolecznosciowe, na maila czy na cokolwiek :P
ale nie zeby wysylac list xd

ocenił(a) serial na 10
oallaa13

Ale nam nie chodzi o wysyłanie listów na jej adres, czytać ze zrozumieniem. Chodziło o wysłanie jej wiadomości na twitterze czy jakimś portalu, emailu (tak jak to napisała oallaa13)

ocenił(a) serial na 9
tasha_2

a ja mam pomysl :D zaspamujmy ta Bailey i jej matke wiadomosciami, czy nam pomoze skontaktowac sie z P. Iwoną
(umialm sobie zycie glupimi zarcikami:D)

ocenił(a) serial na 10
oallaa13

Wiesz co ? Niby pomysł może wyjść :D Jak tak będziemy pisać i spamować - kto ma twittera czy facebooka ? :P

ocenił(a) serial na 10
oallaa13

wazne jeszcze co napiszemy musi to byc cos zabawnego, inteligentnego i czasem wzruszajacego nie moze to byc jakies tam Jestesmy twoimi fanami bla bla bla musi wiedziec ze fani z polski sa AWESOME:-)

ocenił(a) serial na 10
Chuck N

Ja mialem twittera ale lekarz dal mi masc i juz chyba nie mam

ocenił(a) serial na 9
Chuck N

mam "fejsbuka"