Serial jest świetny.. Przewyższa Dr. House i wszystkie inne seriale. Jego fabuła jest dość
prosta ale wierzcie mi wciąga jak cholera ;)
Lol, przecież napisałam już wstępny tekst i został uznany za dobry, poprawki jakieś można wprowadzić, coś dodać i będzie OK.
A i nie mamy się chwalić tym tekstem tylko dodać coś od serca. Takiego, żeby się kobieta ładnie uśmiechnęła :)
to też umieścimy - ja na jej zlot (gdzie proponujecie, żeby przyjechała, co ?) na pewno się wybiorę, nawet jakby miał być w Sopocie :D
mnie w sopocie jak najbardziej odpowiada :D:D ja z elblaga :P
ale dla mnie miejscowosc wiekszej rozncy raczej nie robi.. z koncertow przyzwyczajona :D po calej polsce latam
No mi to tam też nie robi różnicy, ja niestety z okolic Krakowa, więc tam mam najbliżej, ale gdyby Yvi miała przylecieć do Polski - gdziekolwiek by to było - na pewno bym się zjawiła :)
Macie jeszcze jakieś pomysły dotyczące wiadomości dla niej ? Coś dodać ?
Wiesz nie każdemu pasuje Kraków czy Poznań, na przykład oallaa13 ma daleko do Krk - a jak będziesz chciał bardzo i jesteś fanem to przyjedziesz gdziekolwiek i tyle.
Spoko, to są nasze propozycje - ale gdziekolwiek miało by się to miało odbyć to każdy fan gdyby mógł i chciał to by się na bank zjawił :)
Rzeszów, Wrocław, Poznań, Kraków, Sopot, Gdynia, Gdańsk, Warszawa, Szczecin, Bydgoszcz, Katowice, Lublin - ja tam mogę się zjawić wszędzie - nawet jak bym miała nocować na dworcu autobusowym :D
xD
po pierwsze zapytajmy się czy przyjedzie
po drugie polska potrafi zniechecic(patrz jakosc hoteli)
po trzecie ile fanow jest 10? 6? myslicie ze przyjedzie dla 10 osob?
Myślisz, że my jesteśmy jedynymi fanami na filmwebie ?
Są jeszcze, tylko się czają i nie chcą tutaj pisać :D
Na 100% sa jacys fani ktorzy wogole tutaj nie pisza. No jezeli bedzie w Polsce to na pewno bym sie zjawił gdzies aby ja zobaczyc. Ilosc kilometrów nie jest problemem.
haha jaki chuck ^^
OMG 3 zdjecie najgorsze
nie no zdjecie morgana z caseyem totalnie mnie rozwaliło - ustawie sobie taka tapete
Yvi wyładniała :O
Oh nie mogę się doczekać tego sezonu ;)
A na przyjazd do polski chyba nie ma co liczyć .. Jak ktoś już wyjeżdża i zostaje na dużej to raczej tak pozostaje ale miejmy nadzieje.
Najpierw to znajdzmy sposob, by nawiązać jakikolwiek kontakt z P. Iwoną. Takie gdybanie, czy przyjedzie i gdzie to nic nie daje, przecież my nawet jeszcze się do niej nie odezwaliśmy, a już ustalamy gdzie by mogła przyjechać xD Dobrzy jesteśmy. Sprężmy się, a coś napewno znajdziemy. Czegoś się chce to się zawsze do tego dochodzi, powoli powoli, ale do celu.
Dobrze gadasz oallaa13 ! :)
W każdym bądź razie - nie wiem, robimy to co planowałaś czyli zaspamujemy komentarzami i prośbami Bailey i jej mamę ? Może do dobry pomysł, a jak nie to Ty spróbuj do niej napisać ;) Musimy znaleźć jakiś sposób, prosty, ale skuteczny.
Tak czy siak ciekawe nowe zdjęcia ;)
Mozna bylo by wyslac do niej list, tak jak wspomnialem w innym temacie z tym plakatem. Jednak gyby list byl w jezyku polskim, bardziej przykuło by to jej uwage.
To może ja napiszę do niej, poproszę ładnie. Tylko daj mi "namiary" -imie, nazwisko :D żebym mogła znaleźć. Jak chcesz, to Ci podam GG i mi napiszesz, lub napisz tutaj. Dzięki z góry. Najpierw ja spróbuję, a później nie ma zlituj się... będzie spam, jakich mało:D
Poszukam dogłębnie jutro, gdzies mam zapisany na pc, ale obecnie pisze z telefonu i nie mam jak. Wiem ze jest ich duzo. Ale list napisany po Polsku da jej moze do myslenia i zacheci do przyjazdu.
Podaj gg - namiary Ci napiszę jeszcze dzisiaj, a jak nie to jutro, wrócę ze szkoły :)
A nie chodzi NAM o wysyłanie listów tylko wiadomość do niej internetową, jeżeli chcesz - wysyłaj list najzwyklejszy - my mamy z oallaa13 inne plany ;)
Ale list normalny napisany po Polsku da jej wiecej do myslenia niz zaspamowanie konta na jakims serwisie.
Via Venue Address:
Yvonne Strahovski
"Chuck"
Warner Bros. Television
4000 Warner Blvd.
Bldg 191
1st Floor
Burbank, CA 91522-0002
USA
Fan Mail Address:
Yvonne Strahovski
Sue Barnett & Associates
1/96 Albion Street
Surry Hills NSW 2010
Australia
Yvonne Strahovski
McKeon-Myones Management
3500 Olive Avenue
Suite 770
Burbank, CA 91505-5527
USA
Yvonne Strahovski
McKeon-Myones Management
3500 Olive Avenue, Suite 770
Burbank, CA 91505
USA
Przecież jeżeli chcecie pisać do niej list to piszcie, my z oallaa13 robimy inaczej.
Zaraz do Ciebie napiszę ;)
Ile ty masz lat, 12 ?
Z resztą jezeli chcesz zaspamowac jej skrzynke prosze bardzo, oczywiscie bedac inteligentna osoba bardziej zwróci uwage na list napisany po Polsku niz po zaspamowaniu skrzynki.
Ale Ty w ogóle wiesz jaki my mamy plan ?
I nie CHODZI nam o zaspamowanie tylko o napisanie do dziewczyny, która zna Yvonne perfekcyjnie i która mogłaby przekazać jej wszystko, a nawet załatwić po przyjacielsku autograf -.- I nie wiem skąd pomysł, że to ja chcę spamować na jej skrzynkę - jaką skrzynkę ? Ty wiesz gdzie my chcemy wysłać wiadomość ?
Skoro jesteś tak inteligentny to pisz do niej list. Powodzenia.
Dla Twojej wiadomości mam 16 lat.
Naucz się czytać ze zrozumieniem, a dopiero później coś sugeruj. Nie mam ochoty się z nikim sprzeczać. Bo pomysł z napisaniem do Yvonne na twitterze nie był mojego autorstwa, więc może warto byłoby przeczytać całą rozmowę.
Ludzie spokojnie bez napinki, rozumiem bić się o taką kobietę, jedna osoba chce wysłać prywatny list, druga przez pośrednika rozumiem ale po co od razu się kłócić.
bandzioch dobra rada, kobiety się nie pyta o wiek ;)
Lat mam 17 i jakas inteligencje tam posiadam. Nie mówie ze jestem super inteligentny. Spoko, widocznie zle zrozumialem wątek, ktos wczesniej pisal ze zaspamuje konto. Wec tylko mowie ze to tylko zly pomysl. A o taka kobiete bym powalczyl z kazdym.
Ale nikt się nie kłóci to była zwykła wymiana zdań ;)
W każdym bądź razie jeżeli z Bailey się nam nie uda to list jak najbardziej wchodzi w grę, spróbujmy najpierw tak, a później zadziałamy z Twoim pomysłem.
Bez żadnych spięć i kłótni ;)
Ok, Spoko. Ja tego za klotnie nie uwazam. Po prostu mowie jakie jest moej zdanie i tyle.
jako najstarszy mowie wam przyjaciele ze to musi byc zorganizowana akcja bo samemu bedzie trudno wiec solidaryzujmy sie w jakis maly fan club
Co do spamowania skrzynki, to przyznaje się bez bicia, to był mój pomysł. Tylko po 1. nie chciałam spamować skrzynki P. Iwony, tylko skrzynkę Bailey, a po 2. przede wszystkim to było w żarcie.
Nie jestem dzieckiem i wiem, że to byłby najgłupszy ruch z możliwych. Tylko byśmy pokazali, jakie z nas dzieci, które jak czegoś chcą to muszą dostać i nic więcej się nie liczy.
ChuckN ma rację, trzeba razem się zebrać i wspólnie spróbować. Większa szansa na to, że coś drgnie.
No i mnie wzięło :) Z braku interesujących tytułów w wakacje (poza TB) postanowiłem sięgnąć po Chucka i się zakochałem nie tylko w Ivonne :) ale w całym serialu. Oglądam większość dobrych seriali z zagranicy i żałuję, że wcześniej nie trafiłem, może nie tyle nie trafiłem co nie miałem czasu aby zacząć Chucka oglądać.
Serial przezabawny i przede wszystkim NIE NUDZI, a to się zdarza nawet w najlepszych serialach. Mam nadzieje, że 4 sezon nie będzie ostatnim i jeszcze długo będziemy mogli śledzić przygody naszego ulubionego "super"agenta.
Mam jeszcze jeden pomysł dotyczący "Yvi", skoro wszyscy tak "głoszą" że Iwonka jest mało popularna w Polsce, można by było napisać do DDTVN (niedługo wraca na antenę) program jest bardzo popularny w Polsce i Polonii jako poranny magazyn więc można by było spróbować(sami proszą widzów o pisanie do nich "kogo byś chciał zobaczyć w DDTVN", akcja jest bardzo realna ze względu na to że nie raz udawało się zapraszać polskie gwiazdy z zagranicy np. Bachleda-Curuś, Krupa etc.. Ale jest jedno ale, im więcej wiadomości tym lepiej, więc dzisiaj postaram się napisać jakiś list wy możecie poprawić i wysyłamy do redakcji :)
O, to Ci heca ! Mi się ten pomysł wydaje bardzo oryginalny i nawet widzę w nim wiele szans, aby Yvi zgodziła się wystąpić w DDTVN, może naprawdę to wypalić, ale zawsze są jakieś niefortunności - no, ale dlaczego nie można spróbować. W każdym bądź razie plus dla Ciebie pllek_sinek za dobry pomysł :)
Pomysł jest świetny. Najlepiej żeby duża grupa osób napisała do redakcji bo to oczywiste, im większa ilość osób tym większe prawdopodobieństwo ;) Tak więc daj nam namiary. Ten kto napisałby do redakcji proszę aby poinformował tutaj na forum abyśmy wiedzieli jak jest sytuacja
Ok, nie sądziłem że będą chętni.
Stronka z formularzem --- http://dziendobrytvn.plejada.pl/kontakt.html
Adresat chyba "Redakcja" ;)
I teraz pytanie każdy pisze co chce czy wspólna treść?
Ktoś ze Stolicy(lub drogą mailową) mógłby wtedy dostarczyć nasz list do redakcji, która przekazała by wiadomość do samej "Yvi"
Wysnułem taką petycję do redakcji korzystając ze wzoru tesh'y:
"My fani chcielibyśmy pomóc w rozwijaniu kariery Yvonne Strahovski, młodej, pięknej, utalentowanej Australijsko-Polskiej aktorce. Yvonne osiąga spore sukcesy za granicą, mówi biegle po Polsku, uważa go za swój "podstawowy" język. Aktorka, niestety jest mało znaną osobą w jej "korzennym" kraju (Polsce), uważamy że ma wielki potencjał, który powinna dalej wykorzystywać, telewizja TVN mogła by pomóc stać się sławniejszą osobą w Polsce jak i zagranicą.
Pozdrawiamy i prosimy o rozpatrzenie propozycji zaproszenia do programu Yvonne Strahovski
Fani"
Propozycje zmian pisać śmiało
PS jeszcze nie napisałem do nich, czekam na wasze uwagi ;)