PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=406378}

Chuck

2007 - 2012
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23328
6,6 8 krytyków
Chuck
powrót do forum serialu Chuck

Serial jest świetny.. Przewyższa Dr. House i wszystkie inne seriale. Jego fabuła jest dość
prosta ale wierzcie mi wciąga jak cholera ;)

ocenił(a) serial na 10
mati9423

Zgadzam się z Matim - każdy powinien napisać do nich swój tekst - w miarę podobny, lekko różniący się od Twojego. A żeby zostało uznane to za spam chyba byśmy nie chcieli :) Co do tekstu to ja nie mam jakiś zastrzeżeń, nie widzę błędów gramatycznych i interpunkcyjnych, ja bym chyba jednak zmieniła 'podstawowy' na 'pierwszy', ale to jest taki mój widzimiś ;)

ocenił(a) serial na 10
tasha_2

Ten pomysł z DDTVN jest bardzo dobry, nie dość, że wzbudzimy zainteresowanie jej osobą to jeszcze będzie szansa na to, że TVN puści kolejne serie Chucka o lepszej godzinie co sprawi, że może stać się równie dobrze oglądalny lub nawet lepiej od Housea.

ocenił(a) serial na 10
tasha_2

Też się zastanawiałem nad odebraniem tego jako spam, macie rację.
Jak najbardziej pierwszy może być.
To ja wysyłam w imieniu swoim i innych fanów nie śledzących filmweb'u, wy jak chcecie możecie tak samo.

ocenił(a) serial na 8
pllek_sinek

Wysylaj, wysylaj. Moze akurat sie cos trafi...

ocenił(a) serial na 10
bandzioch07

Chyba nie wypaliło ;(
Żadnego odzewu ani informacji, trzeba czekamy dalej...

ocenił(a) serial na 7
mati9423

Mam pytanie kiedy Chuck będzie w końcu z Sarą??

ocenił(a) serial na 10
moniag13

Są razem od mniej więcej połowy trzeciego sezonu...

ocenił(a) serial na 9
pllek_sinek

Jest jakiś odzew ze strony DDTVN?

ocenił(a) serial na 10
oallaa13

Niestety nie, ale się zastanawiam na rozpoczęciem wątku na forum...

ocenił(a) serial na 9
pllek_sinek

Tasha napisz do mnie na gg. :)

oallaa13

Nasz Chuck dalej pnie się w górę :) Już 35 miejsce ;)

ocenił(a) serial na 8
mati9423

Ta, ale za to na forum cos ucihło.

ocenił(a) serial na 9
bandzioch07

Pobudzić trzeba.
Może o sezonie 4 porozmawiamy? ;)

ocenił(a) serial na 8
oallaa13

No to zaczynamy rozmowy na temat sezonu 4. Ja sie doczekac nie moge jak zobacze Sare Walker :D

ocenił(a) serial na 10
bandzioch07

W drugim odcinku czwartego sezonu będzie walka między Sarą i supermodelką na wybiegu podczas pokazu mody w Milanie.
Modelkę gra Karolina Kurkova btw : http://www.totalprosports.com/blog/wp-content/uploads/2009/04/karolina-kurkova.j pg

ocenił(a) serial na 10
Sitek81

Ok to może garść spoilerów na temat tego co się wydarzy w kilku pierwszych odcinkach :
Odc 4x01 - Chuck/Morgan łączą siły w poszukiwaniu Mamy Bartowski, a Casey i Sarah jadą na misję - drogi tych dwóch par się w pewnym momencie krzyżują,
Odc 4x02 - To co napisałem wcześniej + Chuck będzie walczył z Lou Ferrigo aka dawnym Hulkiem
Odc 4x03 - Heather Chandler z Chuck vs Cougars i Hugo Panzer z Chuck vs First Class uciekają razem z więzienia - Chuck i Sarah muszą połączyć siły żeby ich powstrzymać
Odc 4x04 - Chuck/Sarah/Ellie/Awesome jadą na wakacje na tropikalną wyspę rządzoną przez generała z odc Chuck vs Angel of Death i trafiają tam na trwający zamach stanu. Casey spotyka się z córką.
Odc 4x05 - spotykamy dawny team Caseya, prawdopodobnie będzie to coś w stylu old A-Team vs new A-Team z Chuckiem/Sarą i Morganem
Odc 4x06 - zagra w nim aktor z Koszmaru z Ulicy Wiązów aka Freedy Kruger, odcinek Halloweenowy + Sarah odnajdzie Mamę Bartowski - prawdopodobnie przed Chuckiem, chociaż nie wiadomo, czy będzie wiedziała kto to jest.
Odc 4x07 - pojawi się pierwszy raz bohater grany przez Timothy Daltona.

Na razie to wszystko co wiem, w tej chwili kręcą odcinek 6, więc jak będą dalej to dowiemy się coś więcej.

ocenił(a) serial na 8
Sitek81

Jest na co czekac, jeszcze to polaczenie Sary z ta supermodelka, moze byc ciekawie, fajnie moze wygladac ich konflikt. Wszystko zapowiada sie swietnie jeszcze tylko troche ponad tydzien.

ocenił(a) serial na 10
bandzioch07

Ooo, czego my się dowiadujemy :)
Ze wszystkich dotychczasowych opisów odcinków podoba mi się 4x02, 4x04, 4x05, a tak ogólnie to wszystkie ;) Nie mogę się doczekać, po prostu nie mogę - coś czuje, że ten sezon będzie naprawdę wyśmienity, nie licząc dzisiaj kończącego się dnia - 8 dni.

ocenił(a) serial na 9
tasha_2

A ja mam taką cichą nadzieję, że coś się "stanie", nie będzie tak różowo.

ocenił(a) serial na 10
oallaa13

Kolejna porcja spoilerów się pojawiła, z której wynika, że ktoś z głównych bohaterów będzie torturowany, prawdopodobnie Sarah lub Chuck w 7 odcinku.

ocenił(a) serial na 10
Sitek81

O.O Nie żartuj !
To był pomysł Natalii, żeby kogoś torturowali, jeżeli tak będzie to jestem zachwycona !
Reżyserowie i twórcy biorą pomysły od Nas ;)
Oczywiście, miło byłoby to zobaczyć - coś się zacznie dziać przynajmniej ;)

ocenił(a) serial na 10
Sitek81

skąd bierzesz te spoilery? z jakiej strony?

ocenił(a) serial na 10
cmp61a

Z różnych, czasami z twittera, to ostatnie akurat było na podstawie cast info - dzie zatrudniono aktorkę do grania złego szpiega z którymi spotyka się Team Bartowski, a jej głównym zadaniem ma być torturowanie szpiegów.

ocenił(a) serial na 10
Sitek81

Nowe "promo" pierwszego odcinka:
http://hatak.pl/news/9298/Zwiastuny_promocyjne_z_ostatniej_nocy/

ocenił(a) serial na 10
pllek_sinek

http://www.nbc.com/chuck/video/season-4-super-sneak-peek/1249502/

Super sneak-peak - gigantyczna ilość spoilerów, super scen akcji i super seksownej Sary.

Sitek81

Tu mam jeszcze jeden wesoły sneak peek:
http://www.youtube.com/watch?v=Zj9GeVK8nKM
Trochę krótki i kiepska jakość, ale jest zabawny, w stylu Chucka :D.

Krisowski

Już dzisiaj ;d

mati9423

Coś nici z tego wyszły ;\

ocenił(a) serial na 9
mati9423

JAKA CISZA W NASZYM WATKU :D

ocenił(a) serial na 10
oallaa13

Wszyscy przenieśli się na forum :)

użytkownik usunięty
pllek_sinek

Poczytałem ciutkę ten temat .... i zacznę od tego że serial należy do moich ulubionych od paru lat, zacząłem go oglądać może w połowie pierwszego sezonu(gdy ten leciał w Usa oczywiscie;) ) i wciągnął mnie na dobre;).

Jeżeli chodzi o wątek Iwony Strzechowskiej:) faktycznie u nas jest cisza o niej, mimo że ma rodziców Polaków:) . W wielu wywiadach mówiła o swoich Polskich korzeniach i często mówi cos w naszym języku w wywiadach;) , co pokazała także w chucku:)

Jezeli chodzi o 4 sezon, świetny!! Wątek Volkoffa i mamy (Terminatora)wciąga!!