Serial jest świetny.. Przewyższa Dr. House i wszystkie inne seriale. Jego fabuła jest dość
prosta ale wierzcie mi wciąga jak cholera ;)
Zgadzam się z Matim - każdy powinien napisać do nich swój tekst - w miarę podobny, lekko różniący się od Twojego. A żeby zostało uznane to za spam chyba byśmy nie chcieli :) Co do tekstu to ja nie mam jakiś zastrzeżeń, nie widzę błędów gramatycznych i interpunkcyjnych, ja bym chyba jednak zmieniła 'podstawowy' na 'pierwszy', ale to jest taki mój widzimiś ;)
Ten pomysł z DDTVN jest bardzo dobry, nie dość, że wzbudzimy zainteresowanie jej osobą to jeszcze będzie szansa na to, że TVN puści kolejne serie Chucka o lepszej godzinie co sprawi, że może stać się równie dobrze oglądalny lub nawet lepiej od Housea.
Też się zastanawiałem nad odebraniem tego jako spam, macie rację.
Jak najbardziej pierwszy może być.
To ja wysyłam w imieniu swoim i innych fanów nie śledzących filmweb'u, wy jak chcecie możecie tak samo.
No to zaczynamy rozmowy na temat sezonu 4. Ja sie doczekac nie moge jak zobacze Sare Walker :D
W drugim odcinku czwartego sezonu będzie walka między Sarą i supermodelką na wybiegu podczas pokazu mody w Milanie.
Modelkę gra Karolina Kurkova btw : http://www.totalprosports.com/blog/wp-content/uploads/2009/04/karolina-kurkova.j pg
Ok to może garść spoilerów na temat tego co się wydarzy w kilku pierwszych odcinkach :
Odc 4x01 - Chuck/Morgan łączą siły w poszukiwaniu Mamy Bartowski, a Casey i Sarah jadą na misję - drogi tych dwóch par się w pewnym momencie krzyżują,
Odc 4x02 - To co napisałem wcześniej + Chuck będzie walczył z Lou Ferrigo aka dawnym Hulkiem
Odc 4x03 - Heather Chandler z Chuck vs Cougars i Hugo Panzer z Chuck vs First Class uciekają razem z więzienia - Chuck i Sarah muszą połączyć siły żeby ich powstrzymać
Odc 4x04 - Chuck/Sarah/Ellie/Awesome jadą na wakacje na tropikalną wyspę rządzoną przez generała z odc Chuck vs Angel of Death i trafiają tam na trwający zamach stanu. Casey spotyka się z córką.
Odc 4x05 - spotykamy dawny team Caseya, prawdopodobnie będzie to coś w stylu old A-Team vs new A-Team z Chuckiem/Sarą i Morganem
Odc 4x06 - zagra w nim aktor z Koszmaru z Ulicy Wiązów aka Freedy Kruger, odcinek Halloweenowy + Sarah odnajdzie Mamę Bartowski - prawdopodobnie przed Chuckiem, chociaż nie wiadomo, czy będzie wiedziała kto to jest.
Odc 4x07 - pojawi się pierwszy raz bohater grany przez Timothy Daltona.
Na razie to wszystko co wiem, w tej chwili kręcą odcinek 6, więc jak będą dalej to dowiemy się coś więcej.
Jest na co czekac, jeszcze to polaczenie Sary z ta supermodelka, moze byc ciekawie, fajnie moze wygladac ich konflikt. Wszystko zapowiada sie swietnie jeszcze tylko troche ponad tydzien.
Ooo, czego my się dowiadujemy :)
Ze wszystkich dotychczasowych opisów odcinków podoba mi się 4x02, 4x04, 4x05, a tak ogólnie to wszystkie ;) Nie mogę się doczekać, po prostu nie mogę - coś czuje, że ten sezon będzie naprawdę wyśmienity, nie licząc dzisiaj kończącego się dnia - 8 dni.
Kolejna porcja spoilerów się pojawiła, z której wynika, że ktoś z głównych bohaterów będzie torturowany, prawdopodobnie Sarah lub Chuck w 7 odcinku.
O.O Nie żartuj !
To był pomysł Natalii, żeby kogoś torturowali, jeżeli tak będzie to jestem zachwycona !
Reżyserowie i twórcy biorą pomysły od Nas ;)
Oczywiście, miło byłoby to zobaczyć - coś się zacznie dziać przynajmniej ;)
Z różnych, czasami z twittera, to ostatnie akurat było na podstawie cast info - dzie zatrudniono aktorkę do grania złego szpiega z którymi spotyka się Team Bartowski, a jej głównym zadaniem ma być torturowanie szpiegów.
Nowe "promo" pierwszego odcinka:
http://hatak.pl/news/9298/Zwiastuny_promocyjne_z_ostatniej_nocy/
http://www.nbc.com/chuck/video/season-4-super-sneak-peek/1249502/
Super sneak-peak - gigantyczna ilość spoilerów, super scen akcji i super seksownej Sary.
Tu mam jeszcze jeden wesoły sneak peek:
http://www.youtube.com/watch?v=Zj9GeVK8nKM
Trochę krótki i kiepska jakość, ale jest zabawny, w stylu Chucka :D.
Poczytałem ciutkę ten temat .... i zacznę od tego że serial należy do moich ulubionych od paru lat, zacząłem go oglądać może w połowie pierwszego sezonu(gdy ten leciał w Usa oczywiscie;) ) i wciągnął mnie na dobre;).
Jeżeli chodzi o wątek Iwony Strzechowskiej:) faktycznie u nas jest cisza o niej, mimo że ma rodziców Polaków:) . W wielu wywiadach mówiła o swoich Polskich korzeniach i często mówi cos w naszym języku w wywiadach;) , co pokazała także w chucku:)
Jezeli chodzi o 4 sezon, świetny!! Wątek Volkoffa i mamy (Terminatora)wciąga!!