Czarne lustro

Black Mirror
2011 -
8,3 183 tys. ocen
8,3 10 1 182849
7,7 47 krytyków
Czarne lustro
powrót do forum serialu Czarne lustro

3 sezon ?

ocenił(a) serial na 7

Będzie 3 sezon czy The Waldo Moment jest ostatnim odcinkiem serialu ?

kamil665544

Mam nadzieję, że będzie 3 sezon, bo Black Mirror to jedna z najbardziej intrygujących i najbardziej ambitnych produkcji, jakie oglądałem ^^ Poza tym Brytyjczycy mają chyba zwyczaj kontynuowania swoich popularnych seriali (4 sezony Misfits i 5 zamówiony, 5 sezonów Being Human, 7 sezonów Doktora Who, 5 sezonów Merlina) :) Tak samo liczę, że zamówiony zostanie 2 sezon Utopii ;)

ocenił(a) serial na 7
cyrtad7

Widziałem pierwszy odcinek Utopii i jak dla mnie tragedia...Dosłownie NIC mi się nie podobało ,aż musiałem przewijać x4 :P Sam plakat na FW odstrasza.

Wracając do tematu to 6 odcinków to stanowczo za mało.Ktoś wie czemu tych scen ze zwiastuna nie było w odcinkach ?

http://www.youtube.com/watch?v=sF_kZKVppw0

użytkownik usunięty
kamil665544

Myślę, że nie chodziło o pokazanie scen z nadchodzącego sezonu a zachęcenie do obejrzenia serialu czyli w tym przypadku mamy do czynienia z teaser'em. Swoją drogą bardzo kosztownym. Zwróć uwagę iż wiele elementów (mam nadzieję że obejrzałeś już trzeci odcinek drugiej serii) zgadza się faktycznym stanem rzeczy z serialu. Ten sam teaser pokazywano na 4 na długo przed premierą, po premierze pierwszego odcinka pojawiały się już normalne trailery kolejnej odsłony...To na osłodę ciekawostka. W "Waldo" (ep3sez2) pojawia się polski akcent na dwie sekundy ;)