Będzie 3 sezon czy The Waldo Moment jest ostatnim odcinkiem serialu ?
Mam nadzieję, że będzie 3 sezon, bo Black Mirror to jedna z najbardziej intrygujących i najbardziej ambitnych produkcji, jakie oglądałem ^^ Poza tym Brytyjczycy mają chyba zwyczaj kontynuowania swoich popularnych seriali (4 sezony Misfits i 5 zamówiony, 5 sezonów Being Human, 7 sezonów Doktora Who, 5 sezonów Merlina) :) Tak samo liczę, że zamówiony zostanie 2 sezon Utopii ;)
Widziałem pierwszy odcinek Utopii i jak dla mnie tragedia...Dosłownie NIC mi się nie podobało ,aż musiałem przewijać x4 :P Sam plakat na FW odstrasza.
Wracając do tematu to 6 odcinków to stanowczo za mało.Ktoś wie czemu tych scen ze zwiastuna nie było w odcinkach ?
http://www.youtube.com/watch?v=sF_kZKVppw0
Myślę, że nie chodziło o pokazanie scen z nadchodzącego sezonu a zachęcenie do obejrzenia serialu czyli w tym przypadku mamy do czynienia z teaser'em. Swoją drogą bardzo kosztownym. Zwróć uwagę iż wiele elementów (mam nadzieję że obejrzałeś już trzeci odcinek drugiej serii) zgadza się faktycznym stanem rzeczy z serialu. Ten sam teaser pokazywano na 4 na długo przed premierą, po premierze pierwszego odcinka pojawiały się już normalne trailery kolejnej odsłony...To na osłodę ciekawostka. W "Waldo" (ep3sez2) pojawia się polski akcent na dwie sekundy ;)