Naprawdę kawał dobrej roboty. To się nazywa prawdziwe Sci-Fi.
Uprzedzam jednak przed pierwszym odcinkiem, który jest nudny i słaby wg mnie. Natomiast
15milionów jest świetne. Kolejny odcinek 1 sezonu ma klimat i tak jak poprzedni nakłania do
refleksji.
Pierwszy odcinek drugiego sezonu to mistrzowstwo.
White Bear czyli 2x02 to istne arcydzieło.Naprawdę po seansie byłem w szoku ;)
Zgadzam się. Jak dla mnie najlepszy odcinek z pięciu dotychczas obejrzanych. Świetny klimat. Oby tak dalej Charlie Brooker!
Pierwszy odcinek 2 se nieco mnie rozczarował, ale po 2 jestem rozwalona kompletnie, niesamowity.
Właśnie skończyłem drugi odcinek drugiego sezonu i staram się podnieść szczękę z podłogi! Mistrzostwo.
Po kilku minutach oglądania 2x02 pomyslalem sobie ze z odcinka na odcinek jest coraz gorzej, ze to taki zwykły film i chyba już zabraklo scenariusza, dwa razy podchodziłem do oglądania, ale po raz kolejny ciesze się, że się pomylilem. 2 odcinek 2 seri to mistrzostwo, moim zdaniem najlepszy ze wszystkich jak do tej pory, tylko trzeba uważnie ogladać.
mnie też 2.02 rozwalił, gdy zaczynał się zastanawiać jak ta cała infrastruktura działa bez nadzoru ona wystzreliła z konfetti :D
serial rewelacyjny
2x2 niezbyt przypadło mi do gustu. Lepsze jak 1x3 ale i tak średnie. To co mi się nie podobało? To ze całość była oczywista, żadne ze mnie medium cz geniusz, ale bardzo szybko połapałem się jak sprawy wyglądają. Całość tzn Black Mirror jest jednak zdecydowanie serialem godnym uwagi.