Genialny koncept, przyszłość, ale nie taka że latające samochody, kontakt z ufo i chuu wie co, ale taka bardziej realna, oparta na rozwoju technologii który widzimy dziś, w niektóych odcinakch trochę bardziej abstrakcyjna, a w niektórych taka którą pewnie osiągniemy w ciągu najbliższych kilkudziesięciu, jak nie kilkunastu lat. Pierwszy sezon świetny, choć przyznam że nie kupiłem ostatniego odcinka, drugi w całości to złoto z odcinkiem White Christmas który jest według Mnie najlepszym odcinkiem całego serialu, trzeci trochę słabszy, ale dalej bardzo dobry. Czwarty trochę kopiuje pomysły z poprzednich i już nie jest w Mojej opinii tak dobry, ale odcinki 4 i 6 są świetne. Aktorstwo na strasznie wysokim poziomie, poza nie licznymi przypadkami które nie psują ogółu.
Nie byłem na początku pozytywnie nastawiony do motywu gdzie każdy odcinek opowiada o kompletnie czymś innym, ale po obejrzeniu zmieniam zdanie i to idealnie pasuję do koncepcji, a do tego każdy z odcinków pozostawia niezły mętlik w głowie i wiele rzeczy do przemyślenia.