Czarne lustro

Black Mirror
2011 -
8,3 183 tys. ocen
8,3 10 1 182860
7,7 47 krytyków
Czarne lustro
powrót do forum serialu Czarne lustro

Czy tylko dla mnie ten odcinek był strasznie nudny i słaby czy czegoś w nim nie zrozumiałam?

ocenił(a) serial na 8
Wiktoriaaaaaa

najgorszy odcinek w całym Black Mirror.

ocenił(a) serial na 8
Wiktoriaaaaaa

właśnie obejrzałam - 0 sensownej fabuły, 40 minut ucieczki przed robotem

ocenił(a) serial na 9
Wiktoriaaaaaa

Również jestem zawiedziony, nie mogę się jakoś doszukać w tym odcinku żadnego morału. Do tej pory najgorszy był krokodyl ale spada na drugie miejsce, teraz już widzę dlaczego ludzie narzekali że słaby sezon.

ocenił(a) serial na 9
Windigio

Aczkolwiek klimat tego odcinka zapada jednak w pamięć :P

ocenił(a) serial na 9
Wiktoriaaaaaa

Dokładnie. Mam wrażenie, jakby ten odcinek kompletnie o niczym nie mówił. Pokazano jedynie garstkę ludzi, która poświęciła życie, aby jakiś chłopiec mógł dostać misia... Czym były psy? No cóż. Można spekulować że po prostu były to jakieś pomocne roboty, które posiadał każdy, jednak się zbuntowały. No ale było to tak płytko i prosto ukazane, że nie wiem. Duże rozczarowanie.

ocenił(a) serial na 10
zgrrredek

Moim zdaniem ten odcinek był ściśle połączony z następnym (black museum). Miśki to nie były tylko miśki, tylko świadomość prawdopodobnie rodziny/znajomych (tak jak w miśku była zamknięta świadomość kobiety w śpiączce).

ocenił(a) serial na 10
koralik69

Nie szedł bym tak daleko. Raczej zwykle misie ktore miały osłodzić ostatnie dni życia jakiegoś dziecka. Również uważam że był to bardzo słaby odcinek.