Bo odcinki nie po kolei oglądałam i się pogubiłam :( Raz mówili że jest w Ameryce, raz że
w Indiach, a potem oglądałam 1 sezon i tam było że umarł... Przepraszam za takie
pytanie, bo ktoś może uznać, że nie uważnie oglądam, ale to nie prawda :) Po prostu mi
się pomieszało, a jestem bardzo ciekawa :)
Witaj, nie martw się tym że nie wiesz, co stało się z Floro, mężem Catalin' y, po to jest forum,
ludzie zainteresowani Czerwonym Orłem, czyli fani wszystko ci wyjaśnią :)
Musisz sobie przypomnieć odcinki, jeżeli zależy ci na serialu, ja natomiast wyjaśnię twoje pytanie :)
Floro padł ofiarą zabójczyni, łowcy, która została wynajęta przez komisarza w celu zabicia Czerwonego Orła.
Floro przypadkiem padł ofiarą, tak jak wiele innych ludzi, zabijała by zwabić Orła w pułapkę, by w tedy wykonać zlecenie,
Gonzalo Nie chciał wyznać Catalin' ie że Floro został zabity, i zakopał go niedaleko wioski, zaś powiedział jej że wyjechał do Ameryki zarobić na chleb, oczywiście to było kłamstwo, jednak spowodowało to jeszcze większe zamieszanie,
bo zdaniem Catalin' y Floro nie wyjechałby bez pożegnania, jednak od dawna opowiadał że chciałby wyjechać do Ameryki.
Gonzalo nie martwiąc Catalin' y postanowił zachować tajemnicę o Floro, a zabójczyni tocząc walkę z Orłem
( po wyjaśnieniu sobie pewnych spraw z przeszłości ) została zabita przez Komisarza.
Z Biegiem czasu Catalina coraz bardziej zbliżała się do Cipri, który też stracił Ukochaną, kto wie,
może ich los się zamieni w wzajemną miłość do siebie.
Jakbyś miała pytania, to pisz szczerze ja ci pomogę jak będę mógł :)
Pozdrawiam cię :)
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Dobrze że mamy na forum kogoś takiego jak ty :)
Pozdrawiam ;)