PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506885}

Czerwony orzeł

Águila roja
2009 - 2016
8,0 2,5 tys. ocen
8,0 10 1 2479
Czerwony orzeł
powrót do forum serialu Czerwony orzeł

pytanie

ocenił(a) serial na 6

Jeżeli gdzieś to już było, to przepraszam. Ale mam pytanie. Kiedy w Hiszpanii będzie
emitowany najnowszy sezon, czyli 5 z tego co pamiętam? W tvn7, to nie nie będę pytać, bo
z nimi nigdy nic nie wiadomo ;)

Alcyone

Ja słyszałam dwie wersje jedna to że od września miało już chodzić a druga że jakoś w 2013 roku nie jestem pewna w 100% więc nie licz że moja odpowiedź będzie pewna.

ocenił(a) serial na 6
stokrotka251

O dziękuję bardzo. Hmm, do 2013 w zasadzie już niedaleko... ;)

Alcyone

No nie daleko :)

użytkownik usunięty
Alcyone

Z tym jest na razie cicho, niby ma się odbyć w III Kwartale 2013 roku, kiedy to premiery aktualnych seriali zejdą z anteny..., AR prawdopodobnie zawita na wiosnę, a pod koniec lata się zakończy, tak też jest to wielką niewiadomą jak powtórki 4 sezonów które miały się odbyć a nie odbyły.....plany się mogą zmienić, pozostaje nam tylko jedynie cierpliwie poczekać :)

Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
Alcyone

Aguila Roja - Grupa dyskusyjna
Zapraszam fanów Czerwonego Orła do naszej grupy dyskusyjnej u nas możecie oglądać wersje oryginalną (są to odcinki bez cenzury i wyciętych scen) z polskimi napisami oraz najświeższe informacje dotyczące serialu.
Nowy sezon rozpoczyna się w Hiszpanii 7.01.2013 r Także w tym samym miesiącu ruszają zdjęcia do sezonu 6

użytkownik usunięty

A dzięki za informacje i zaproszenie :)

Podaj proszę tylko link do tego forum :)