Znów kończy nam się miejsce, więc zakładam nowy temat.
Wyniki Waszego głosowania są następujące:
Eric Northman - 233
Jessica Hamby - 204
Pam Swynford De Beaufort - 179
ERIC NORTHMAN zdobył największą ilość Waszych głosów i przez kolejny tydzień jest
bezpieczny.
Do niedzieli 12 grudnia (godz. 21) oddajecie swój głos na tę bohaterkę, która, wg Was,
powinna przejść dalej.
I, UWAGA, trzeba podać powód, dlaczego akurat ta postać: możecie podawać ten sam
powód przez cały tydzień, ale wpisanie samego imienia nie będzie się liczyło - takie
głosy nie będą ważne!
A więc wybierajcie, czy to JESSICA, czy PAM będzie walczyła o pierwsze miejsce z
Erikiem.
Zapraszam do głosowania :)
Pamiętajcie, Kochani, że dziś wieczorem będą wyniki XD
Jess - urocza, genialna, przecudowna, zabawna.
Eric- Bo jest: Śliczny, seksowny, uroczy , troskliwy (kiedy trzeba) ale jest też twardym wampirem ;)))
Wszem i wobec ogłaszam, że
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
WIELKIM ZWYCIĘZCĄ naszej zabawy jest ERIC NORTHMAN, który zdobył aż 117 Waszych głosów.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Natomiast Wasza DRUGA ULUBIENICA - JESSICA HAMBY - zdobyła 82 głosy.
Tak więc, jak to najczęściej bywało od samego początku, Królem TB został nasz kochany, seksowny, "cementowy" blond-wampir ;P
Wielkie gratulacje należą się również Jess, która zdobyła sporo Waszych głosów oraz oczywiście brązowej medalistce - Pam. :)
A oto jak głosowaliście przez cały czas trwania zabawy:
29. Crystal Norris
28. Debbie Pelt
27. Jesus Velasquez
26. Sookie Stackhouse
25. Adele Stackhouse
24. Arlene Fowler
23. Tara Thornton
22. Hadley Hale
21. Amy Burley
20. Tommy Mickens
19. Magister
18. Talbot
17. Bill Compton
16. Hoyt Fortenberry
15. Detektyw Andy Bellefleur
14. Terry Bellefleur
13. Maryann Forrester
12. Jason Stackhouse
11. Sam Merlotte
10. Godric
9. Russell Edgington
8. Lorena Krasiki
7. Sophie-Anne Leclerq
6. Franklin Mott
5. Alcide Herveaux
4. Lafayette Reynolds
3. Pam Swynford De Beaufort
2. Jessica Hamby
1. Eric Northman
Chciałam Wam serdecznie podziękować za wspólną zabawę i wytrwanie ze mną aż do końca! :) :*
Bardzo się cieszę, że głosowało tak wiele osób (i to nawet po zakończeniu emisji trzeciego sezonu).
Chciałam wyrazić także swoje uznanie co do Waszych uzasadnień w ostatnich tygodniach, bo były baaaardzo ciekawe. :)
Jeszcze raz Wam dziękuję i gorąco pozdrawiam!
Och, będę tęsknić... ;)
Tak jak przypuszczałem wynik mnie nie zaskoczył, choć ciągle gorąco głosowałem i kibicowałem Jessice. Ale cóż począć.
Dzięki za założenie i prowadzenie tej zabawy :)
A ja tam jestem bardzo zadowolona, że to Nasz sexowny wampir zdobył pierwsze miejsce !!! :) :) Chodź Jess należy do 4 moich ulubionych bohaterów stawiałam cały czas na Erica :* Dzięki za super zbawę i szczerze trochę mi smutno że to już koniec :(
Rowniez dziekuje za zabawe.Ciesze sie,ze Eric wygral bo nie czarujmy sie - jest niekwestionowanym krolem TB! :)
A może teraz zabawa ze znajomości serialu? Widziałam coś takiego na profilu "Friendsów" :)