Witam. Czy Daredevil 2 sezon pokaże sie od razu w dniu premiery na naszym Netflixie z napisami?
Netflix potwierdził, że drugi sezon zadebiutuje z polskimi napisami oraz dubbingiem podobnie jak było parę dni temu w przypadku Flaked.
Kompletnie nie rozumiem dubbingu w takiej produkcji. Dubbing kojarzy mi się z bajkami, kinem familijnym czy jakimiś filmami dla gimbusów, a oni pchają to do mrocznego serialu. Ale co kto lubi. Ważne, że będą napisy.
Premiera w Polsce: 18.03, 9:00.
Dubbing :o
Jak dobrze pamiętam Jessica miała polski lektor na zagranicznym Netflixie. A teraz Netflix w Polsce i dubbing? ...
Gdzie Netflix potwierdził ze będzie dubbing?
Zawsze wypisujesz takie bzdury? Podaj jakiekolwiek źródlo bo się ośmieszasz człowieku! Nie pierwszy raz z reszta. Mądrala z ciebie za każdym razem, ale wszystko co piszesz okazuje sie byc nieprawdą. Dowartościowujesz sie w ten sposób? Gratuluję :)
Widzę, że masz jakieś zaburzenia o podłożu emocjonalnym gościu. Ty najwyraźniej dowartościowujesz się wyzywaniem innych od debili i kretynów.
Szkoda czasu na trolla. Prowokuj sobie gdzie indziej.
Ja mam zaburzenia?A kto napisal ze Netflix powtierdził dubbing? Gdzie potwierdził ten Dubbing? Najwyraźniej ty masz urojenia, skoro tak sie przy tym upierasz. Tylko obrażać innych potrafisz gdy okazało się że oni mieli racje a ty pisałeś idiotyczne bzdury. Mamusia nie nauczyla dobrego wychowania i przyznawania sie do blędu? Przykro mi. Twoje zachowanie plasuje cie pośród marnych trolli internetowych którzy tylko tak potrafią sie dowartościować.
co za ulga że jest z lektorem też czytałam że niby ma być z dubbingiem. Jak napisałam do netflix z tym pytaniem dostawałam różne odpowiedzi raz pisali że będzie dubbing raz że polish audio a to jest dla enigmatyczne pojęcie .Koniec końców cieszym sie z lektora i napisów -teraz trzeba liczyć HoC też choćby po premierze dadza z lektorem