PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=702252}

Daredevil

2015 - 2018
7,9 75 tys. ocen
7,9 10 1 74651
7,6 30 krytyków
Daredevil
powrót do forum serialu Daredevil

2 sezon PL

ocenił(a) serial na 8

Witam. Czy Daredevil 2 sezon pokaże sie od razu w dniu premiery na naszym Netflixie z napisami?

ocenił(a) serial na 9
Kuba_Marciniak

Pytaj Netflix...

ocenił(a) serial na 10
Kuba_Marciniak

Mam nadzieję, bo liczę na weekendowy netflix & chill...

ocenił(a) serial na 10
Kuba_Marciniak

Netflix potwierdził, że drugi sezon zadebiutuje z polskimi napisami oraz dubbingiem podobnie jak było parę dni temu w przypadku Flaked.
Kompletnie nie rozumiem dubbingu w takiej produkcji. Dubbing kojarzy mi się z bajkami, kinem familijnym czy jakimiś filmami dla gimbusów, a oni pchają to do mrocznego serialu. Ale co kto lubi. Ważne, że będą napisy.

Premiera w Polsce: 18.03, 9:00.

Azazel94

Dubbing :o
Jak dobrze pamiętam Jessica miała polski lektor na zagranicznym Netflixie. A teraz Netflix w Polsce i dubbing? ...

ocenił(a) serial na 9
Azazel94

jednak jest lektor nie dubbing

ocenił(a) serial na 10
ministertornister

Wiem, to dobrze. Dubbing do takich produkcji nie pasuje.

Azazel94

To po co wypisujesz takie bzdury ze netflix powtierdzil dubbing?

Azazel94

Gdzie Netflix potwierdził ze będzie dubbing?
Zawsze wypisujesz takie bzdury? Podaj jakiekolwiek źródlo bo się ośmieszasz człowieku! Nie pierwszy raz z reszta. Mądrala z ciebie za każdym razem, ale wszystko co piszesz okazuje sie byc nieprawdą. Dowartościowujesz sie w ten sposób? Gratuluję :)

ocenił(a) serial na 10
Balziuba

Widzę, że masz jakieś zaburzenia o podłożu emocjonalnym gościu. Ty najwyraźniej dowartościowujesz się wyzywaniem innych od debili i kretynów.
Szkoda czasu na trolla. Prowokuj sobie gdzie indziej.

Azazel94

Ja mam zaburzenia?A kto napisal ze Netflix powtierdził dubbing? Gdzie potwierdził ten Dubbing? Najwyraźniej ty masz urojenia, skoro tak sie przy tym upierasz. Tylko obrażać innych potrafisz gdy okazało się że oni mieli racje a ty pisałeś idiotyczne bzdury. Mamusia nie nauczyla dobrego wychowania i przyznawania sie do blędu? Przykro mi. Twoje zachowanie plasuje cie pośród marnych trolli internetowych którzy tylko tak potrafią sie dowartościować.

Balziuba

co za ulga że jest z lektorem też czytałam że niby ma być z dubbingiem. Jak napisałam do netflix z tym pytaniem dostawałam różne odpowiedzi raz pisali że będzie dubbing raz że polish audio a to jest dla enigmatyczne pojęcie .Koniec końców cieszym sie z lektora i napisów -teraz trzeba liczyć HoC też choćby po premierze dadza z lektorem

kat8

Dajcie linka w wiadomości :P

maciejrudnicki1985

Kickass i wszystko jasne.

ocenił(a) serial na 9
kardrig

gdzie obejrzeć w wersji oryginalniej z napisami pl bo jak na razie znalazłem tylko lektor :/