Muszę przyznać, że ostatnie kilka minut odcinka to ciary w opór. Miss Ives wymiata!
I cóż takiego znajduje się na obrazie (a może to lustro?), który co chwila odwiedza Dorian Gray?
Kupuje ten tok rozumowania :) Może faktycznie jeszcze w ogóle nie poznaliśmy Draculi.
Nowy kochanek raczej nie może być Draculą, bo jest Dorianem :)
Nic ci nie umknęło bo Dorian nie był z Miną ale z Vanessą :) Też mi się wydaje że Dracula omotał Mine jak ta miała jakiegoś tam faceta i porzuciła go właśnie dla hrabi :) Nie wiedziała dziewczyna na co się porywa hehe. Mam nadzieje że jeszcze w tym sezonie go pokażą chociaż na chwilke :)
Ja na to bardzo liczę :) Ach, żeby tego nie spieprzyli! Cały czas czekam na jakiś fak ap, bo na ten moment jest wszystko super i tak się po cichu boję, że może zawalą sprawę z wampirami, a konkretnie z Vladem :(
Napisów polskich nie ma jeszcze. Dla niecierpliwych zostają napisy angielskie :)
Angielskie to nawet napi-projekt ma w bazie. Polskie powinny być w przeciągu kilku następnych dni.
Zgodnie z filmem "Dorian Gray", na tym czymś znajduje się obraz, który starzeje się zamiast Doriana ;)
A jeśli chodzi o odcinek to właśnie uświadomiłam sobie, jak bardzo uwielbiam parę Vanessa + Dorian! Za to wkurza mnie trochę potworek Frankensteina ;/