PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=679417}

Dom grozy

Penny Dreadful
2014 - 2016
7,7 35 tys. ocen
7,7 10 1 34558
7,4 16 krytyków
Dom grozy
powrót do forum serialu Dom grozy

1x06

ocenił(a) serial na 10

Muszę przyznać, że ostatnie kilka minut odcinka to ciary w opór. Miss Ives wymiata!

I cóż takiego znajduje się na obrazie (a może to lustro?), który co chwila odwiedza Dorian Gray?

Adorianu

Kupuje ten tok rozumowania :) Może faktycznie jeszcze w ogóle nie poznaliśmy Draculi.

Nowy kochanek raczej nie może być Draculą, bo jest Dorianem :)

emo_waitress

"Nowy kochanek raczej nie może być Draculą, bo jest Dorianem :)"
Uh coś mi umknęło w takim razie.

ocenił(a) serial na 7
Adorianu

Nic ci nie umknęło bo Dorian nie był z Miną ale z Vanessą :) Też mi się wydaje że Dracula omotał Mine jak ta miała jakiegoś tam faceta i porzuciła go właśnie dla hrabi :) Nie wiedziała dziewczyna na co się porywa hehe. Mam nadzieje że jeszcze w tym sezonie go pokażą chociaż na chwilke :)

alienowa

No oby :D

emo_waitress

Chyba Mina z Vanessą Ci się pomyliła ;P

Adorianu

Pfft faktycznie :) Ostatnio pomyliłam Ogara z Górą w GoT, jak rany, poczebujem wakacji :D

emo_waitress

Hehehe ;P Więc tak jak pisałem, kochankiem Miny może się okazać sam Hrabia ;>

Adorianu

Ja na to bardzo liczę :) Ach, żeby tego nie spieprzyli! Cały czas czekam na jakiś fak ap, bo na ten moment jest wszystko super i tak się po cichu boję, że może zawalą sprawę z wampirami, a konkretnie z Vladem :(

mykolek

Oglądałeś/łaś z napisami czy w oryginale? Jeśli z napisami to gdzie? Proszę o odpowiedź.

ocenił(a) serial na 9
olasia123

Napisów polskich nie ma jeszcze. Dla niecierpliwych zostają napisy angielskie :)

BananowyMiks

a gdzie? nie wiesz kiedy można się polskich spodziewać?

ocenił(a) serial na 9
olasia123

Angielskie to nawet napi-projekt ma w bazie. Polskie powinny być w przeciągu kilku następnych dni.

BananowyMiks

dzięki

ocenił(a) serial na 6
mykolek

Zgodnie z filmem "Dorian Gray", na tym czymś znajduje się obraz, który starzeje się zamiast Doriana ;)

A jeśli chodzi o odcinek to właśnie uświadomiłam sobie, jak bardzo uwielbiam parę Vanessa + Dorian! Za to wkurza mnie trochę potworek Frankensteina ;/

ocenił(a) serial na 9
proxbiala

Mnie on najbardziej wkurza z całego serialu.... Jest irytujący i ma przesadzone siły Frank sie go boi jak największego diabła nie powinno tak być bo to trochę grotestkowe, że potwór wychodzi na silniejszego i groźniejszego przeciwnika niż wampir.