Dom z papieru
powrót do forum 4 sezonu

Fajne

ocenił(a) serial na 7

Nie rozumiem całego hejtu, według mnie sezon 4 był lepszy od 3 (i tak 2 pierwsze najlepsze). Niektóre akcje naciągane to fakt np. Strzelanina przy windzie, nikt nie umarł. Po co zaś Lizbonę zaciągneli do banku i na dodatek chyba uciekł im ochroniarz (sorry bo nie pamiętam imiennia). Cały czas wątek z Denverem, Tokio, Rio, Nairobi. Minus duży przy tym że 8 odcinków i to nie koniec rabunku w banku, w 2 sezonie się skończył z mennicy. A tu się wlecze, i wlecze. Trzeba zaś czekać pół roku lub rok na kolejny sezon. Czy profesor przeżyje, czy uda im się uciec z banku. Oceniam na 6/10

ocenił(a) serial na 8
Gracz_oraz_Filmowiec

Ochroniarz im raczej nie zwiał, tylko dostał solidny wycisk od Bogoty. Lizbona podniosła morale i wrzucenie jej do banku było bardzo dobrym pomysłem. Retrospekcje uważam za świetne, gdyż nie dość, że przypominały o nieobecnych i oddawały im hołd, to na dodatek pokazywały motywy i marzenia każdego bohatera, przez co stawali się bardziej realni i ludzcy niż wcześniej. Osobiście sezon czwarty uważam za najlepszy, co jest miłym zaskoczeniem po dość słabym sezonie trzecim, na który jakby brakło pomysłu.
Niecierpliwie będę wyczekiwać kolejnego sezonu i mam nadzieję, że utrzyma ten poziom. Pozdrawiam