>>>Najciekawszy BOHATER HOUSE'A<<<
10 regularnych postaci HOUSE'A walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 8 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp. (Mile widziane uzasadnienia)
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagrożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!! (Mile widziane uzasadnienia)
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
UCZESTNICY:
AMBER
CAMERON
CHASE
CUDDY
FORMAN
HOUSE
KUTNER
TAUB
THIRTEEN 13 (HADLEY)
WILSON
GŁOSUJMY DO PIĄTKU!
MIŁEJ ZABAWY!!!
House - REBORN!!!
Po zeszłotygodniowej wpadce, bardzo szybko postanowiliście drodzy moi naprawić błąd. House z brązowym medalem? To rzeczywiście nie wygladało najlepiej...
Dziś powraca triumfalnie na szczyt, z bardzo ładnym i okragłym wynikiem punktowym! Good Job House!!!
1. House - 100pkt!
2. Trzynastka - 78pkt
3. Cuddy - 73pkt
House wygrał w tym tygodniu bardzo pewnie! Jednak to, co działo sie tuż zanim, wygladało na zażartą walkę dwóch 'Kotek'!
Cos czuję w kościach, że najciekawszą rywalizacją tej gry, nie bedzie ta o zwycięstwo, lecz walka pomiedzy najpiekniejszą z praktykantów H. a jego twardą szefową!
Cóż, biorąc pod uwagę fakt, że do finału jeszcze kilka tygodni, nieraz z pewnością zaiskrzy pomiędzy paniami!
I to nie tylko tymi dwoma, jak sądzę!
Słyszeliście o powiedzeniu, gdzie dwóch się bije, tam TRZECIA jest bliżej House-a?!
Skromna, miła i grzeczna Cameron, ma wśród naszych graczy wielu fanów! Szczególnie wśród męskiej częsci! Nie zabrakło w tym tygodniu wiele punktów do pierwsszej trójki! Może za tydzień...
4. Cameron - 63pkt
5. Wilson - 62pkt
6. Amber - 51pkt
Amber, czyli kolejna kobieta, o której dziś piszę! Przypadek? Nie zupełnie! Otóż wokól kobiet w tej grze coś się dzieje, faceci są nudni jak flaki z olejem! Zmienicie to?!
Co ciekawgo w A.? Prócz tego, że jest zimną suką, to do środy była pewną kandydatką do zagrożenia! W czwartek i piątek jej sie poszczęściło i siła waszych głosów jest ostatnią bezpieczną osobą!
Może i pisze dziś tylko o kobietach, jednak bohaterami, a może antybohaterami najblizszego weekendu będą wyłącznie MĘŻCZYŹNI!
7. Chase - 44pkt
8. Kutner - 19pkt
Do rywalizacji stają Chase i Kutner! Kutner w zeszłym tygodniu rozłożył na łopatki Tauba! Czy z C. pójdzie mu też tak gładko?
Wy mi powiedzcie - SWOIMI LICZNYMI GŁOSAMI!
Do niedzieli!
Obu panów lubię, ale Chase jest przystojniejszy... ;D a więc Kunter do domu ;p
Chase zostaje nie ma bata! Wywalcie Kuntnera (a właściwie to całą reszte też możecie)...
Kutner- Zwalniam Cię..
Bo Chase jest przystojniejszy i ma fajniejszy akcent!!!
Fani Kutnera nie pozwólmy mu odpaść, najlepszy z nowej ekipy, zawsze można się było z nim pośmiać a Chase to taki przydupas, jak miał dobry odcinek to był fajny ale tak to nic. A z Kutnerem to były jaja. Nie pozwólmy mu odpaść
Kutner- miał fajne pomysły i teksty zawsze
Chase- hmm przystojny no i podoba mi się co zrobił dla Cameron w 6 serii
Ale jednak KUTNER!!!!!!!!!!!!
Chase się zmieniał przez wszystkie serie - na początku go nie lubiłam, potem gdy oglądałam Housa kolejny raz, zaczęłam go lubić...
ale i tak odpada! przegrywa z Kutnerem!