PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 502 tys. ocen
8,2 10 1 501619
7,7 33 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Jak wynika z badania agencji Eurodata TV Worldwide, produkcja stacji Fox bije na głowę wszystkie znane i lubiane tytuły serialowe, takie jak "Lost ", "CSI" czy "Desperate Housewives "

Okazuje się, że kiedy oglądalność innych seriali liczy się w milionach, Housa liczy się w ... miliardach.

"Eurodata TV Worldwide szacuje oglądalność serialu na 1.6 miliarda!"

ocenił(a) serial na 10
JARA

ty masz na pewno dobre infromacje bo z tego wynika że ogląda to ponad 1/4 całego świata. ja widziałem tylko takie informacje :

Amerykański serial House (z Hugh Laurie w roli głównej) to najpopularniejszy serial świata!

Swoich rywali pozostawił daleko w tyle. Zgodnie z danymi agencji Eurodata TV Worldwide, House i jego zespół przyciągnęli przed ekrany 81.8 milionów widzów w 66 krajach. To o wiele więcej, niż w zeszłym roku osiągnęło zwycięskie CSI.

ocenił(a) serial na 10
JARA

Doktor Gregory House zdeklasował rywali - w zeszłym roku na całym świecie jego przygody śledziło ponad 81,8 milionów widzów, ogólnie Eurodata TV Worldwide szacuje oglądalność serialu na 1.6 miliarda!

ocenił(a) serial na 10
JARA

nierealne rozumiesz znaczenie tego słowa NIE-RE-AL-NE. To niemożliwe że ten serial ogląda ponad 1/4 całego świata nie wiadomo czy tyle osób w ogóle telewizję ma. powtórzę jeszcze raz:

Amerykański serial House (z Hugh Laurie w roli głównej) to najpopularniejszy serial świata!

Swoich rywali pozostawił daleko w tyle. Zgodnie z danymi agencji Eurodata TV Worldwide, House i jego zespół przyciągnęli przed ekrany 81.8 milionów widzów w 66 krajach. To o wiele więcej, niż w zeszłym roku osiągnęło zwycięskie CSI.

informacje z tej strony: http://www.house-md.pl/

ocenił(a) serial na 10
Joker_27

i piszesz że jego przygody na całym świecie śledziło 8`.8 mln osób a zaraz potem że 1.6 miliarda już nie wiem o co ci w tym chodzi

ocenił(a) serial na 10
Joker_27

W zeszłym roku oglądało 81 milionów osob, a ogólnie przez te kilka lat co leci szacują na 1,6miliarda. Nie miej do mnie pretensji, co jest realne, a co nie, bo ja podaję cytat.

ocenił(a) serial na 10
JARA

no dobra zgadzam się bo przed chwilą przeczytałem to samo na popcorner. Choć i tak wydaję się to nierealne no ale cóż widać że jednak jest to najlepszy serial na świecie