Jak wynika z badania agencji Eurodata TV Worldwide, produkcja stacji Fox bije na głowę wszystkie znane i lubiane tytuły serialowe, takie jak "Lost ", "CSI" czy "Desperate Housewives "
Okazuje się, że kiedy oglądalność innych seriali liczy się w milionach, Housa liczy się w ... miliardach.
"Eurodata TV Worldwide szacuje oglądalność serialu na 1.6 miliarda!"
ty masz na pewno dobre infromacje bo z tego wynika że ogląda to ponad 1/4 całego świata. ja widziałem tylko takie informacje :
Amerykański serial House (z Hugh Laurie w roli głównej) to najpopularniejszy serial świata!
Swoich rywali pozostawił daleko w tyle. Zgodnie z danymi agencji Eurodata TV Worldwide, House i jego zespół przyciągnęli przed ekrany 81.8 milionów widzów w 66 krajach. To o wiele więcej, niż w zeszłym roku osiągnęło zwycięskie CSI.
Doktor Gregory House zdeklasował rywali - w zeszłym roku na całym świecie jego przygody śledziło ponad 81,8 milionów widzów, ogólnie Eurodata TV Worldwide szacuje oglądalność serialu na 1.6 miliarda!
nierealne rozumiesz znaczenie tego słowa NIE-RE-AL-NE. To niemożliwe że ten serial ogląda ponad 1/4 całego świata nie wiadomo czy tyle osób w ogóle telewizję ma. powtórzę jeszcze raz:
Amerykański serial House (z Hugh Laurie w roli głównej) to najpopularniejszy serial świata!
Swoich rywali pozostawił daleko w tyle. Zgodnie z danymi agencji Eurodata TV Worldwide, House i jego zespół przyciągnęli przed ekrany 81.8 milionów widzów w 66 krajach. To o wiele więcej, niż w zeszłym roku osiągnęło zwycięskie CSI.
informacje z tej strony: http://www.house-md.pl/
i piszesz że jego przygody na całym świecie śledziło 8`.8 mln osób a zaraz potem że 1.6 miliarda już nie wiem o co ci w tym chodzi
W zeszłym roku oglądało 81 milionów osob, a ogólnie przez te kilka lat co leci szacują na 1,6miliarda. Nie miej do mnie pretensji, co jest realne, a co nie, bo ja podaję cytat.