PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661388}

Dracula

2013 - 2014
6,9 9,6 tys. ocen
6,9 10 1 9581
Dracula
powrót do forum serialu Dracula

Bardzo mnie wciągnął ten serial. Tłumaczenia robią dość szybki, więc chyba jest dosyć
popularny. Mam nadzieję, że puszczą drugi sezon, bo to już końcówka:(

ocenił(a) serial na 10
Benia94

Ja też mam taką nadzieję, uwielbiam ten serial ze względu na fabułę oraz oczywiście Jonathana :) Do gry aktorskiej nie ma się co przyczepić, ale mogliby rozciągnąć fabułę na więcej odcinków w sezonie. Mam tylko nadzieję że nie zrobią takiej głupoty i nie wycofają dalszej emisji serialu.....mogą przy następnych sezonach na serio na tym serialu zarobić.

nolisia

Jonathan naprawdę jest super w tej roli:) Masz rację, że głupotą byłoby wycofanie, tak samo jak w przypadku "Ripper Street". Wszystko pięknie ze sobą współgra, ale ostatnio włśnie opóźniają trochę tłumaczenie i nie można czasami się doczekać :)

Benia94

Robimy co możemy ;)

elbondo13

Szukam niecierpliwie zawsze i na każdej ze stron pojawia się inaczej :) najgorsze jest oczekiwanie :(

Benia94

Musi być 2gi sezon! Po tym jak się skończył 1y to cieżko powiedzieć, bo Greisona mogą oskarżyć o śmierć wielu ludzi przez wybuch jego urządzenia energii bezprzewodowej.... Rewelacyjny film :)

ocenił(a) serial na 8
Benia94

ze względu na niską oglądalność, serial ma marne szanse na 2 sezon... ale nie jest skreślony

fox6

Nie, nie jest skreślony. Wszystko zależy od producenta. Np Ripper Street też miało mała oglądalność ale myslą nad powrotem, bo ludzie tego pragną, a niska oglądalność wynikła z głupoty producenta, by przenieść serial na poniedziałek. Dracula ma fajny dzień emisji i jest lubiany, tylko może nie aż tak jak inne, ale trzeba dać mu szansę, rozwija się ciekawie i wgl... Po prostu może ludzie nawt nie bardzo wiedą, jak to wygląda a promocja była zbyt ... lekka