Bardzo mnie wciągnął ten serial. Tłumaczenia robią dość szybki, więc chyba jest dosyć
popularny. Mam nadzieję, że puszczą drugi sezon, bo to już końcówka:(
Ja też mam taką nadzieję, uwielbiam ten serial ze względu na fabułę oraz oczywiście Jonathana :) Do gry aktorskiej nie ma się co przyczepić, ale mogliby rozciągnąć fabułę na więcej odcinków w sezonie. Mam tylko nadzieję że nie zrobią takiej głupoty i nie wycofają dalszej emisji serialu.....mogą przy następnych sezonach na serio na tym serialu zarobić.
Jonathan naprawdę jest super w tej roli:) Masz rację, że głupotą byłoby wycofanie, tak samo jak w przypadku "Ripper Street". Wszystko pięknie ze sobą współgra, ale ostatnio włśnie opóźniają trochę tłumaczenie i nie można czasami się doczekać :)
Szukam niecierpliwie zawsze i na każdej ze stron pojawia się inaczej :) najgorsze jest oczekiwanie :(
Musi być 2gi sezon! Po tym jak się skończył 1y to cieżko powiedzieć, bo Greisona mogą oskarżyć o śmierć wielu ludzi przez wybuch jego urządzenia energii bezprzewodowej.... Rewelacyjny film :)
ze względu na niską oglądalność, serial ma marne szanse na 2 sezon... ale nie jest skreślony
Nie, nie jest skreślony. Wszystko zależy od producenta. Np Ripper Street też miało mała oglądalność ale myslą nad powrotem, bo ludzie tego pragną, a niska oglądalność wynikła z głupoty producenta, by przenieść serial na poniedziałek. Dracula ma fajny dzień emisji i jest lubiany, tylko może nie aż tak jak inne, ale trzeba dać mu szansę, rozwija się ciekawie i wgl... Po prostu może ludzie nawt nie bardzo wiedą, jak to wygląda a promocja była zbyt ... lekka