Przepiękna aktorka szkoda tylko że nigdy później nie zagrała nigdzie nawet nie wiemy ile ma lat i jak wygląda. Teraz gdy się ogląda ten serial wydaje się być trochę naiwny można było w wielu momentach zakończyć ten serial na przykład w jednym z odcinków Riana zeszła do tajemniczego miejsca gdzie były szkielety starych mistrzów i kręciła kamera Ashke z uczniem zamiast ich tam przykryć głazem ta scena mi najbardziej utkwiła w pamięci braku logiki
Człowieku, mylisz miejsca i postaci - chyba warto przypomnieć wydarzenia z serialu - wszak niedawno odświeżam sobie Dwa Światy po blisko 12 latach :)
To Paul wpadł (i odkrył) do tej podziemnej krypty-sali ze szkieletami dawnych Magów (Riana co najwyżej pomogła wydostać się stamtąd Paulowi i Mistrzowi Correonowi).
I to Paul nagrał Ashkę na kamerę - w ujęciu kamery nie było jej ucznia, Gryvon - stał za Paulem, gdy on nagrywał Ashkę (Riany w tej scenie znów uratowała tyłek Paulowi)...
to oglądaj dalej a zobaczysz scene gdy Riana zobaczyła jak wchodzą do podziemnej krypty za ashka i uczniem zamiast zabrać line.
Coś Filmweb nie zaakceptował mojej poprawki posta, ale trudno...
No obejrzałem do końca serial - no fakt, był ten moment. Fakt, zeszła,
ale widocznie kamera nic by nie nagrała, skoro musiała nagrywać z
bliska (swoją drogą wielka ta krypta, skoro jej nie zauważyli :-) Swoją
drogą, to ciekawe spostrzeżenie. A widziałeś kolesia, co nosi koszulkę
z polskim orzełkiem i napisem POLSKA :) ?? Jest w odcinku 21, w 1:31
minucie :)
cos tam mi sie przypomina ale wcale mnie to nie dziwi skoro to polsko-australijski serial. PS Riana najbardziej podobała mi sie Riana w tym serialu śliczna naturalna i jej zachowanie szkoda ze później nigdzie nie zagrała/