O żonach i kochankach króla wiemy już prawie wszystko, brakuje mi tu trochę zwykłego babskiego pozachwycania się męską częścią obsady;) Piszcie kogo lubicie najbardziej;)
Ja stawiam oczywiście na Karola i Henryka, oprócz tego Tomasz Morus, Cromwell i Culpepper;)
Haha czyli nic złego moim zdaniem :P która nie chciałaby być uwodzicielskim ideałem? :D
Albo kosmitą co nie?
ja wolałabym być kosmitą..a ja będę chciała zrobić z siebie Boleyn to przeczytam 2 tony książek umaluję się ubiorę i będę mrugać rzęsami...i będę uważać się za lepszą...że to pociąga facetów xD
No patrze: zaczęłam o facetach a doszło do przebiegłości kobiet;)
Hmmmmm chociaż w sumie jest to ze sobą bardzo ścisle powiązane;)
Buduje wehikuł czasu, przenosze się w czasy Henryka, kto jedzie ze mną?;P
Myślałam o tym samym :D dziewczyny, miałyśmy gadać o facetacg! :P
Ja chce jechać! :D chętnie poznałabym Annę :) o ile mi też nie zetną głowy :D
Ja!Ja nawet sobie pomyślałam..że przywołam sobie Kaśkę i Annę..to nie żart wbrew pozorom to jest możliwe xD
Uważaj, Anna już straszy w Hever między innymi więc później będzie Cię nachodzić z głową pod pachą hahaha :D
Mam pomysł
Ja mieszkam w Kielcach..zbierzmy się i przywołajmy Ankę Kaśkę Karola Heńka..i może Kitty będzie śmiesznie...co mamy do stracenia!?
A jak dużo do zyskania!ja biorę głowę Anki
A ja Rzeszów :D trochę się rozsiałyśmy ;)
Rose, widze, że masz chrapkę na Brandona haha :D
Nie ujawniam się w jakim sensie? :D
ale rozrgryzłaś mnie :P na zlecenie Showtime szukam na forach internetowych prawdziwych Tudoro-świrów i przeprowadzam badania :D hahaha
I szukasz aktorów!
Bo chcesz wystawić komedię Nienormalni..ja zagram Czernego..albo Katarzynę Aragońską
jak to brzmi!Katarzyna Aragońska..Katherine Of Aragon!Wow xd
Niech będzie, młoda jestem, a co;] Ale mam jeden warunek: znacie jakieś ciasteczko do zagrania roli Henia? W końcu mam z nim spędzić upojne chwile buahahahaha;D
A w jakiej roli go widzisz? :D sugerujesz Henia? ;> :D
jejuuuu biedny Rafał :D
Wiesz, to zależy jak wygląda;] Ale drugiego Charlesa to będzie trudno znaleźć;P
Czixxxa pasuje na Annę Boleyn..taka przebiegła!
haha xDD
w dobrym sensie..ja będę chadzać jak prawdziwa królowa i przekonywać Rafała o tym że jestem wspaniałą żoną..od czasu do czasu czixxxa dostanie w twarz?xD
Ależ dziękuję za komplement! :D
Ey ey stara pamiętaj kto wygrał tę wojnę hhahahahaha :D
Jeszcze nam Jane potrzebna, cobym się miała na kogo wydzierać :P
Czixxa sprzątnęłaś mi sprzed nosa Annę Boleyn ;P Dobra poświęcę się i mogę być Jane ;)
Głowa do góry wachlarz w dłoń i gdzie łapka na Annę Boleyn?xD
Uważaj Ann bo od czixxxy możesz solidnie dostać xD
Katarzynę Parr...
Myślę że kiedyś jakaś się znajdzie xD
Dobrze że wtedy będe już spoczywać w grobie xD
ponoć głowa, mozg itd. wie co sie dzieje przed jeszcze okolo 10 - 20 sekund i dlatego odciętą głowę pokazywano tłumowi, by ta mogła po raz ostatni spojrzeć ludziom w oczy z pełną świadomością. :/ ;/;/;/;/
Eeeeej mi tez głowę utną i już się zaczynam bać;) Ale kurde... musze przefarbować się na bląd, bo ktoż to widzial rudą Kitty;) No chyba, że przemianuję się na Elżbietę;)
I będziesz córką czixxxy?
oj nie zazdroszczę..Kityy nie miała tak całkowicie blond włosów xD
Tamzin jest ruda jak dla mnie
W takim razie, skoro ja mam być Jane, to też muszę się przefarbować na blond. Z moimi naturalnymi ciemno - brązowymi włosami nie wyglądałabym zbyt przekonująco jako panna Seymour
Jeśli jesteś nie ładna może zmienimy cię na Annę?xDD
Nie no żartuje możesz nosić blond perukę xDD
Ja mam takie pytanko...czy Artur na prawdę powiedział ,,tej nocy byłem wśród Hiszpanów''?xD
Uważam się za przeciętną ;P A z tą peruką to dobry pomysł, nie chciałabym być na stałe blondynką xD A co do twojego pytania Poxx, to czytałam w kilku książkach, że prawdopodobnie Artur naprawdę to powiedział...
Więc Katarzyna przekonywała Henryka że była przed małżeństwem z nim dziewicą a...prawdopodobnie skonsumowała związek z Arturem...prawdopodobnie nie raz i prawdopodobnie mu się to podobało xd
Taa jak się pisze :D
Te słowa Artura sa prawdziwe :) dlatego bardzo poważnie podważają słowa Katarzyny... Mysle, że skoro się kochali, a tak twierdziła sama Katarzyna, to z pewnościa nie raz :D Rose z Arturem chodz o to, że powiedział on po nocy poślubnej z Katarzyną "Tej nocy byłem w samym środku Hiszpanii" co oczywiście oznaczało, że rozdziewiczył Katarzynę :P Skoro o kolorach włosów mowa to ja też się musze przefarbować, bo jestem blondynką hehe :D Poxx, a co to znaczy, że nie zazdroscisz Rose, że byłaby moją córką? <zabija wzrokiem> hahahaha :D A co do tego scinania, jejuuuu aż nie chce mi się wierzyć, że ludzie byli tacy okrutni...