Większośc z nas nadal placze po The Tudors :P
Wiec może na ukojenie założyłam ten temat :)
Jakie są wsze ulubione sceny z The Tudors?
Dla mnie najbardziej wzruszającą była śmierć Jane Seymour, ta muzyka, te słowa Henryka do umierającej Jane...Płakałam baaardzo.
http://www.youtube.com/watch?v=sQuyL2sugB4&feature=related
Najbardziej seksowną :p sceną to oczywiście dla mnie scena kończąca 1 sezon...Znów muzyka świetna, scena pełna namiętności :) Cudo!
No i końcowe wspomnienia Henryka przy końcu 4 sezonu...
Hmm, jeszcze śmierć Wolseya oraz przygotowanie Anny na szafot połączone z przygotowaniami Jane do lunchu :D z Heniem. Słowa, muzyka! Majstersztyk!
Nie do końca. Wielu, bardzo wielu było za reforamcją i właśnie ci woleli Annę a nie Katarzynę. Poza tym Anna była bardzo dobrą królową, dbała o pddanych, a ludzie to widzieli.
Ale szczerze mówiąc nie przekonuje mnie to, że zwyczajni ludzie tak szybko zapomnieli o Katarzynie a pokochali jej największą rywalkę. Chcoiaż, ciemna masa...
Nie trujmy xD
ja pamiętam jak Anna rozdawała kasę pod kościołem a jakaś baba ,,Ta daje więcej niż stara królowa''
suczka chciała się wkupić
ale i tak ją kochamy tak?
Ale dla mnie nie była
Kaśka in my heart
Mówiłam nie wybije się mi tego z łba
Kochamy ;* ( cię Anno)
Pozdrowienia z Polski przesyłają fanki
Już taki jeden pan się wścieka na mnie za brandona, zwłaszcza jak każę mu ściągać filmy z jego udziałem;)
Ale wciągnęłam go w Tudorów wiesz, a w szkole nie cierpiał historii i zawsze miał 2;) Umysł ścisły
Ścisły?
jeszcze bardziej do bani
przepraszam panie bezimienny ale nie cierpię matmy xD
Ja historia polak zdecydowanie xd
No ja też ale chyba przeciwieństwa się przyciągają bo już szczęśliwe (jak na razie) 13 miesięcy za nami;)
boże matma.... brrrr.....
hohoho to dziecinka faktycznie :D ale biedny ten Twój chłopak z tym Brandonem :D
Humaniści są bardzo fajni;]
Wiem co mówię, jestem w klasie językowej ale polski i wos rozszerzony;)
mam zamiar zdawać polski rozszerzony, ale nie wiem co mi z tego wyjdze :)
a wybieram się na dziennikarstwo :D i wiece coo? zrobię wywiad z Cavillem!!!!! :D
Ja będę czuwała nad poprawnością całego procesu wywiadu i okoliczności z nim związanych;)
Zdaję rozszerzony wos, polski i angielski. Nad niemieckim sie zastanawiam
Wiesz, a jak się na Ciebie rzuci?:P
A co do matury... lepiej zdać rozszerzona na 40% niz podstawową na 70%