8 października będzie można kupić pierwsze 3 odcinki na DVD wraz ze specjalnym wydaniem "Naj - krzyżówki z filmem" kolejne 3 odc 22 października.
Jakość OK. Plastikowe pudełko. Dźwięk DD 2.0. Na płycie nie ma żadnych opcji dodatkowych i ma opcji bezpośredniego dostępu do scen. Ogólnie polecam. Ten serial ma swój styl i klasę, a pozatym występuje w nim mnóstwo świetnych aktorów.
Nie ma na ten temat informacji w gazecie. Ale wydaje mi się, ż jeśli pierwsza seria dobrze się sprzeda powinni wydać też drugą i trzecią. Filmy są już stosunkowo niemłode, puszczne były w TV wielokrotnie i liocencja nie powinna kosztować krocie. Swoją drogą "Naj krzyżówki z filmem" oferują bardzo fajny repertuar. Niedawno była "13 dzielnica", "Coś", "tajni agenci", "Ucieczka z Nowego Yorku". No i filmy są wydawane w fajnych plastikowych pudełkach. Taka "Viva" na przykład ma wiele nowych świetnych tytułów, ale nie kupuję ich, bo
są w tekturce.
Filmy z tekturki wkładam do segregatora, więc specjalnie mi to nie przeszkadza. Trzeba też przyznać, że "Naj krzyżówki z filmem" trochę kosztują w porównaniu do innych babskich gazet z filmem.
A ja lubię mieć filmy ustawione na półce w oryginalnych pudełkach. Filmów bez pudełek nie kupuję. I wolę zapłacić ciut więcej, ale mieć wydanie podobne do tego ze sklepu.