drętwe dialogi, kreacje aktorskie (Kondrad broni się oraz Pakulnis), drętwa scenografia....masakra po prostu. Np 4-ej pancerni albo Stawka.... to przy tym serialu arcydzieła sztuki filmowej na skalę światową!
Dlaczego tak mówisz bo za mało się po mordach bija tak lubisz jak się w filmach po mordach biją dla ciebie to jest dobre jeszcze jesteś w stanie to ogarnąc..
dziecko, idz się dokształcić w czytaniu i rozumieniu tekstu, wróć, przeczytaj mojego posta jeszcze raz i wtedy napisz coś rozsądnego...
HEHEHE JAK ja piątke mam z polskiego to ty lepiej się odzywaj bo ciebie w garniturek wiązany na plecy wezmą,film jest dobry ja go wiele razy widziałem też jest dobry Trzy dni bez wyroku
Piszesz że to jest gniot, a pokaż mi choć jeden zagraniczny serial telewizyjny który pokazywał dwa oblicza (złoczyńców i policjantów).
nie, pisałem - "Np 4-ej pancerni albo Stawka.... to przy tym serialu arcydzieła sztuki filmowej na skalę światową!" - to są super produkcje, a także - Pitbull, Glina....ale NIE Ekstradycja.
Wlasnie mam zamiar zabrac sie za ekstradycjei sam nie wiem. Oglądałem Pitbula i rzeczywiscie jest na maksa realsityczny (zwłaszcza pierwsza seria).
A jak z Ekstradycją ?
zobacz, będziesz miał porównanie. Dla mnie Ekstradycja to drętwe dialogi, intryga szyta grubymi nićmi, koszmarne (niektóre) kreacje aktorskie - dla mnie przeciwieństwo np. Pittbul'a
http://www.filmweb.pl/serial/Fala+zbrodni-2003-104069
Fala zbrodni też jest ok
07 zgłoś się też gniot niemiłosierny? a kapitan sowa - bardzo złe dialogi i nic się nie dzieje? :D
daj jakiś namiar na siebie to chętnie ci parę kwestii wytłumaczę,a na podnóżku to twoja stara pod kościołem dorabia :)