Emily w Paryżu: Sezon 4 Emily w Paryżu sezon 4, odcinek 10
odcinek Emily w Paryżu (2020)

Emily w Paryżu | Wszystkie drogi prowadzą do Rzymu

All Road Leads to Rome 46m
7,2 151  ocen
7,2 10 1 151
Emily w Paryżu
powrót do forum s4e10

Ogląda się dosyć przyjemnie ze względu na ładne widoczki i outfity. Jednak nawet to nie jest w stanie zrekompensować coraz bardziej irytującego zachowania bohaterów. Wydaje się, że Emily ma głęboko w poważaniu swoje relacje. Po rozstaniach bez mrugnięcia okiem przechodzi do porządku dziennego i ochoczo przeskakuje z kwiatka na kwiatek. Problem polega na tym, że serial próbuje wcisnąć historię wielkiej miłości ,nieudolnie próbując przy tym zbudować wrażenie złożoności tych relacji.

Too_Ticky

Tez mnie drażni skakanie Emily z kwiatka na kwiatek. Zero refleksji, po rozstaniu ląduje w ramionach innego. Ehh

rybka27

Kolejny fagas sie znajduje i ihaa :P

Agniete

Mnie osobiście Gabriel już bardzo mocno wychodzi bokiem i przyczyny zerwania tym razem uważam za poważne :p mam wrażenie, że Emily tak samo wie że powinna postawić na nim kreskę i daje Marcello sobie pomoc (ech Marcello... )

ocenił(a) serial na 7
Too_Ticky

A czy nie macie tak ze ta laska w większosci sama pakuje sie w klopoty? Zamiast porozmawiać wyjasnic lub pozwolic komus wyjasnic pakuje sie w jakies dramatyczne sytuacje ktore przy rozmow