>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Alicia będzie w ciąży!!! Jestem ciekawa czy dziecko się urodzi czy A. poroni. Nosić dziecko Leonarda nieciekawa sprawa...wiadomo jak to było w przypadku Claudii.
Marisol rozwiedzie sie z Fransisco.
Deborah dowie się, ze to Marcela zabiła rodziców Daniela.
Ja myślę, że jej decyzja była dobra. Ona pochowała Julia i pogodziła się, ze z nim nie będzie, więc on po tylu latach nie powinien robić sobie zbyt wielkich nadziei.
Ponadto kiedyś miał szansę na szczęśliwe życie u boku Justy, ale wtedy podjął złą decyzję. Cóż, gdyby Justa nie miała męża, to może mieliby jeszcze szansę... Niestety czasem jest za późno...
Właśnie, a on myślał, że gdy się zjawi Justa padnie mu w ramiona i zostawi Ricarda.
Już się nie mogę doczekać wtorkowego odcinka :)
A kurczę zapomniałam, że teraz leci w poniedziałki :D :D :D
Ale to skandal, bo Ukryta milosc w ogóle nie będzie powtarzana.
Tak, w poniedziałki też już jest :) Nie mogę zaspać :)) Mogę powiedzieć, że w tym tygodniu będzie się działo :))
Tak,szkoda, że URPEA nie ma powtórek... Ja sobie czasem nawet powtórkę oglądałam jak miałam czas ;D
Powtórki URPEA, dopiero po zakończeniu emisji Evy Luny.
Bo Osaczona teraz tylko o 10:25, a nie tak jak było do tej pory, chyba o 15. Chociaż ja też nie wiem, po co takiego gniota powtarzają. Oglądnąć tę telkę raz, to wyczyn...
Ajajaj nie przestudiowałam dobrze programu telewizyjnego. ;)
Powinni dać powtórki URPEA juz teraz , kombinują bez sensu.
Ja ostatnio studiowałam, bo jakbym tak ominęła jakiś odcinek, to byłabym zła.
Tak, powtórki URPEA powinny być. Tv4, zaczyna mnie wkurzać, bo puszcza bezsensowne programy..
Galileo i te inne bzdury typu jedne i te same bajki doprowadzają mnie do szału.
Brak tych powtórek to taki bezsens, że się śmiac chce.
Mnie też, ale tvn bardziej ;)
Cieszę się, że tv4 Evę Lunę emitował :) I nawet z URPEA nie jest tak źle. Szkoda, że to nie AB, ale dobrze, że nie Abismo...
O tej ostatniej trochę czytałam i też nie chciałabym jej oglądać. Zepeda, Boyer bleeeeee nie moi aktorzy. AB jednak z chęcią bym obejrzała.
Ja AdP, też nie. Ani Zepedy, ani Boyer nie lubię. Za Tacherem też nie przepadam i za Moussier, wg mnie ona jest straszna..
Gra tam Gonzalo, ale chyba księdza. Ja nic o tym nie czytałam, tylko, to co na tt mi się przewinęło...
AB już 130 odcinków ;)
Dla mnie Tacher kojarzy mi się cały czas z upierdliwym Alonso ;)
Moussier - ten jej wzrok jak sroka z gnat :D jest straszna i do tego lubi sobie poeksperymentować z narkotykami.
Ja nie czytałam wiele, tyle tylko, zeby wiedzieć jaki jest zarys historii.
Oglądasz AB?
hahaha, nom Alonso był trochę upierdliwy, ale Max tak głupio się zachowywał, że nawet Alonsa polubiłam :)
Ja jak zobaczyłam protów w AdP, to sobie totalnie odpuściłam...
Tak,oczywiście, że oglądam AB:)
Pewnie tak :) U nich to jak nie masz implantów, jesteś nikim :P
Ona mi się kojarzy z meksykańską wersją Miley Cyrus, z wyglądu.
Okropna jest, wydaje mi się, że jak grała Victorię w Rebelde to było jeszcze nic. Teraz przechodzi samą siebie.
Tak?? JA go pierwszy raz w Evie Lunie zobaczyłam i mnie nie zachwycił wyglądem... Poza tym Franek jest okropny z charakteru, zadufany w sobie dup*k.
Bleeee.... jak się pieklił gdy ten ogrodnik zagadał do Jacky, jakim prawem ja wypytuje cham jeden, nie potrafił dostrzec, że jest o wiele lepsza niż Marisol.
Franek jak zdał sobie sprawę, że dokonał złego wyboru to teraz próbuje tylko nie dopuścić, aby Jacky kogoś sobie znalazła...
On mi się tam też jakoś nie widzi :)
Luciana mu sie spodobała, ale od razu jej powiedział gdzie jej miejsce. Cham.
Tak, Luciana mu się spodobała. Nawet miałam wrażenie, że Luciana Maximino też się podobała.. Ale to może ja tylko miałam takie wrażenie..
Tak, to było wredne, bo co mu do tego. Niby ostrzegł ja przed Galą,ale później dorzucił swoje trzy grosze...
Kiedyś Franek grał podobno tego złego, ale nie pamiętam, gdzie.
Właśnie, jestem ciekawa, czy Maximino będzie miał plany wobec Luciany..?