PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=607157}

Eva Luna

2010 - 2011
6,3 439  ocen
6,3 10 1 439
Eva Luna
powrót do forum serialu Eva Luna

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Alicia będzie w ciąży!!! Jestem ciekawa czy dziecko się urodzi czy A. poroni. Nosić dziecko Leonarda nieciekawa sprawa...wiadomo jak to było w przypadku Claudii.

Marisol rozwiedzie sie z Fransisco.

Deborah dowie się, ze to Marcela zabiła rodziców Daniela.

jagodajulia

Tez by mi było szkoda, ale nadrobisz :)

cocco03

TAk, chyba tak, ale chciałabym ten odcinek zobaczyć w tv... Poza tym nie wiem jak szybko nadrobię, oglądałam w oryginale i chyba zostawię na koniec, bo najpierw AB i URPEA będę nadrabiać....:)

jagodajulia

Ja też wolę oglądać w tv. Jak lukam w internecie to jakoś mam wrażenie jakby mi coś umykało.

cocco03

Tak, albo jestem rozproszona, to tt, to forum i zatrzymuje, wraca, a w tv od razu bez przerywania.

A dzisiaj Victoria poznała prawdę o rodzicach... I miała wypadek.

A teraz Tony szantażuje Lea...

cocco03

Alicia poronila... czy to sciema?

Kiara20

Leonardo dolał jej do mleka kropelki wywołujące poronienie. Alicia straciła dziecko.

ocenił(a) serial na 10
cocco03

odcinek 113 jest troche wkurzajacy jak dla mnie gdyż Marcela zabija Galio na początku nie za bardzo go lubiłem ale jak chronił tego młodego to polubilem go

ocenił(a) serial na 10
maciejbi

hmm Marcela mówi do zwłok galio że on jest ojcem leonarda to prawda ?

ocenił(a) serial na 10
maciejbi

i szkoda ze renata zginie pewnie ;( na końcu dobra była

maciejbi

Renata odpokutowała za winy, ale zginąć w obronie kogoś to piękna śmierć.
Co do Leonarda to pewnie prawda, ze jego ojcem był Gallo.

maciejbi

Wg mnie Gallo musiał zginąć, aby Tony mógł być z Alicią. Gallo nie pozwoliłby Tony'emu odejść z organizacji.
Co do faktu, że Gallo jest ojcem Lea, to błysnęła mi taka myśl, gdy Marcela odwiedziła Gallo, aby ten odnalazł Bruna. JAk się wszyscy w trójkę spotkali...

cocco03

Odc. 113 był świetny, emocjonujący choć ta scena kiedy rezydencja jest cała w ogniu była mocno przesadzona.

cocco03

A najlepsze było kiedy urzędnik stanu cywilnego spytał się czy ktoś ma coś przeciw zawarciu małżeństwa. Juz myślałam, że nikt nic nie powie. Daniel się zerwał, a tu Eva wkroczyła do akcji. Genialne to było.
Już powoli mi brakuje tego serialu :(

użytkownik usunięty
cocco03

super są te ostatnie odcinki i jeszcze 1 ostatni ech jaka szkoda ....

Szkoda i to wielka :(
Ślub będzie piękny.

ocenił(a) serial na 10
cocco03

no i jak wszyscy sie uśmiechneli gdy eva powiedziała że ona ma coś do powiedzenia <3 to było świetne

maciejbi

A potem kiedy się zjawiła Victoria i powiedziała o tym jak Marcela pozbyła się dziecka Claudii, a Leonardo postąpił tak samo z Alicią? Super to było, nareszcie wszyscy się dowiedzieli jakim potworem jest Leo.

ocenił(a) serial na 10
cocco03

szkoda że film sie skończył przypadł mi do gustu bardziej niż zakazane uczucie :D

maciejbi

Tak mnie też jest szkoda. Jednak finał trochę mnie rozczarował. Nie mieli czym wypchać odcinka więc puścili powtórki z odc. 113. Trochę to dziwne, ale sam ślub był jak zwykle wzruszający choć widziałam już w telkach piękniejsze.
Laurita i jej Ave Maria też trochę wyskoczyło jak królik z kapelusza. Nikt , by się nie spodziewał, ze ona umie tak śpiewać.
Byłam pewna, że zaśpiewa Marisol, której na ślubie niestety zabrakło.

użytkownik usunięty
cocco03

żałuję że to juz koniec ale ślub piękny Eva ślicznie wyglądała teraz to pozostało już tylko Ukryta Miłość

Mnie się odechciewa juz oglądać, bo przeczytałam straszną rzecz :(

użytkownik usunięty
cocco03

jaką rzecz ?

SPOJLER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pato umrze w ostatnim odcinku podczas operacji.

cocco03

cocco03

o czym Ty mówisz???!! SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Taka okropna wiadomość prawie na początek dnia..:( Niiiiiiiiieeeeeeee...Oglądałam ostatnie odcinki w oryginale.. Zostało mi tylko niewiele i jak teraz przeczytałam to ja nie wiem, czy oglądnę. Jak był czat z Brandonem to on nic nie zdradził..:( Myślałam, że znajdzie jakąś dziewczynę i wreszcie odkocha się w Lucianie..:((((((((((((((((((((

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Mnie również ostatni odcinek rozczarował. No, ale to zasługa odcinka 113, który był najbardziej emocjonujący, no i zginęły (tudzież zostały ukarane) wszystkie złe postacie. Wolałbym gdyby dopiero w tym odcinku Marcela umarła.
Pamiętny odcinek 113 to był perełka tego serialu. Najbardziej żal mi Renaty, która stała się dobra, polubiłem ją, a na dodatek miała czasami takie teksty, które mnie rozwalały. No i wejście Victorii! BEZCENNE! Chociaż przez wszystkie ostatnie odcinki, gdy coś mówiła, wydawała mi się mało wiarygodna. No, ale przecież ona zwariowała, tak?

A czego mi zabrakło w finale? Pokazanie, jak potoczyły się losy pozostałych postaci. Takie zakończenie zostawiło jakby otwartą furtkę (ale to byłby zupełnie nowy serial, bo nie ma nikogo złego - no chyba tylko Liliana jakby wyszła z więzienia). Wolałbym, aby pokazany był epilog. Czy Jackie wyszła za Francisca? Co z Victorią? Czy Alicia związała się z Tonym? Tego mi zabrakło. Teraz pozostało tylko gdybanie.

jackob_92

Zgadzam się odcinek 113 był najlepszy i odebrał wiele ostatniemu.
Tak Renata się zmieniła i miałam nadzieję, że jej nie uśmiercą, mogła przecież wyjechać na ranczo, które dostała od Julia.
Mnie Vicky tez nie przekonała. Ta jej skrucha była ponad miarę, ale jak ją naszprycowali to inaczej byc nie mogło.

Tez mi zabrakło tego jak potoczą się dalsze losy postaci.
Zawsze jest miłe kiedy się to widzi. Ale cóż nie można mieć wszystkiego.

ocenił(a) serial na 10
cocco03

po 1 wielce piękna marcela :D hehe za szybko sie poddała <3 myslałem że będa z nia dłuzej sie zmagać :D

jackob_92

Według mnie ta telenowela nie była aż tak rewelacyjna jak bym sie spodziewała , zakończenie nie przypadło mi do gustu przez ten 113 odcinek i zabrakło mi również tego , że nie pokazali losów innych postaci

użytkownik usunięty
Blab

zgadzam się z wami mogli inaczej to przedstawić ale ogólnie telka spoko szkoda że nie będzie nic na jej miejsce

też żałuje , mogliby dać np amor bravio , troche nowości by się przydało

cocco03

Też mi się podobało jak Eva powiedziała, że nie chce ślubu :) Genialne to było, bo myślałam, że to Daniel coś powie.

jagodajulia

Zakończenie było fajne, obyło się bez balonów i latających dzieci. Zwykła para robiąca sobie zdjęcia :)

cocco03

Tak, widziałam to zakończenie.

A ja widziałam jeszcze takie inne zakończenie, jak Eva z DAnielem są, albo jadą w samochodzie i Eva mówi Danielowi, że jest w ciąży ;)

jagodajulia

Ooo ... gdzie widziałaś?

cocco03

NA yt.