I jak tam, glowa bali moi drodzy ? Wszyscy już dotarli do domu cali i bezpieczni ??
Tym, którzy martwili się o Igora melduję, że wrócił do domu, bo zaprosił mnie do znajomych...;p
Nieee Jędruś, wszyscy kochają Beeshopa, inaczej nie wyszedłby żywy ze zlotu;)
ja wiem, wiem, też go lowciam, chociaż czasem mnie bardzo wnerwia :)
ale zobaczyć raz na rok jego buźkę - bezcenne :D
Witajcie, ponownie online (kolejne spotkanie offline dopiero za rok). Miło było, jak zwykle głośno, barwnie i kolorowo. Za rok zapraszamy kolejnych fanów Beeshopa:) Przybądźcie tłumnie, nie pożałujecie!!! :)
PS. Ja również pozdrawiam wszystkich z domu. Wczorajszy dzień był męczący, ale warto było!!!!
Wlasnie, kiedy beda fotki i film?? :D:D:D
Bo juz nie moge sie doczekac... sciagnac go jakos bede musial :D
No wiesz :D Tak oficjalnie to mówisz :D
a nie znasz tego? :D
http://i35.tinypic.com/2z6icfo.jpg
:D
znam to... ale bede chyba jakas czasteczka tego filmu :D
Chyba, ze macie zamiar wydac go na DVD dla nas :D
Ja wróciłem o 6tej rano do domu i właściwie cały dzień spałem:) Głowa lekko bolała, ale to chyba bardziej od prze-spania. W każdym razie 1 apapik i po sprawie:) Z pewnych źródeł wiem, że Jacek aka Blackout przeżył i dojechał do domu;)
Było fajnie, ale następnym razem oddajcie parkiet:P
Było, to moje pierwsze filmwebowe after i wypadło nadspodziewanie dobrze. Za dowód może posłużyć fakt, że musieli wypraszać nas z lokalu;) Debiut nie mógł się obyć bez bojowego zadania i zostałem razem z Krolikiem_Puddingiem opiekunami Jacka. Dobrze wiedzieć, że trafił do domu, mimo, że nie pamiętał gdzie mieszka;p Ostało mi się 20zł właścicielka może poczekać do następnego roku, albo się zgłosić po dobiór wcześniej...;)
Dlaczego Wszyscy się ze mnie śmieją, to nie moja wina, że nie znam angielskiego ;(
Ps. Dotarłem, spałem do 16 :D
Dzieńdobry wszystkim! Dotarłem do domu po wielu przygodach jestem cały i zdrowy ;) Dziękuję za fajną imprezę :)
Ehh, filmowego nawiązania nie łapiecie?:) To już niech wam będzie "He's" i NIE - nie przeprowadzałem na Jacku zmiany płci!;]
no nie wiem...jakoś nie jestem przekonany:P
okaże się za rok...w końcu skoro Beeshop jest kobietą...możemy też mieć obojnaków :D
no proszę kogo jak widzę...Mistrzyni ciętej riposty...
Czy wiesz już jak przeczytać mój nick??:)
Witam Szanowne Grono:)
jako, że dotarłem do domu wczoraj dopiero ok23 (na moje Zielonogórskie rubieże) po tym co się działo, po prostu poszedłem, spać...
...ale już jestem z WAMI:)
Muszę przyznać, że zabawa była przednia! A i godzina powrotu z lokalu całkiem imponująca...
czekamy na fotki:)
Jest już pierwszy filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=daQZJ3bjlQc&feature=sub
:)
Nie wiem czy dobrze pamietam... ale spiewali ze mna...
Ewa AKA Piekna panna kwietna
I Krzysztof XD
Ludzie... pomozcie mi sie odszukac... bo chce to powtorzyc...
Mozna prywatnie kiedys wyskoczyc taka ekipa i pomalowac miasto na rozowo :D
piszcie do mnie na priv, to dam facebookowe namiary i tam bedziemy sie ustawiac...
Social Network dal mi natchnienie ;)
"Deeeeszcze niespokojneeee..." śpiewał z Tobą Krzysztof aka Kikuchi (aka Kikuchik;p).