I jak tam, glowa bali moi drodzy ? Wszyscy już dotarli do domu cali i bezpieczni ??
Rozgryzłaś mnie, ściemniam. Nie chcę się uderzyć jak będziecie mnie przewracały bo ja delikatna istotka jestem:)
Kiedy były te czasy, że sie o mnie bili <rozmarzona> Ale było fajnie :D - Mi oczywiscie :P
Lazuryt napisał już, że nie o mnie mu chodzi - nie śledzisz rozwoju wydarzeń...;p
Przykro mi sarenko :(
wszyscy widzielismy, jak patrzylas na niego :D
Rozbieralas go wzrokiem ;)
Ty mnie nie wrabiaj...;p
Ja mam nadzieję, ze Lazuryt odważy się zagadać do dziewczyny, która mu się spodobała...;)
Lazuryt to powinien wiecej zarywac, i mniej przed kompem siedziec ;)
Igorku... na czacie milosci nie znajdziesz... dziewczyny potrzebuja faceta z krwi i kosci, a nie jakiegos anonimowego "komputrowca" ;)
O rety... czym ma sie obrazic???
Jak mi ktos mowi cos milego ( co sie zdarza rzadko XD) to jestem szczesliwy ;)
Kto nie ryzykuje, ten nic nie zyskuje...
A jak bedzie zajeta, to przynajmniej zaczniesz innej szukac ;)
Ori jeżeli tu zajrzysz proszę (o o ile to nie jest kłopot ) o prywatną wiadomość (przepraszam za powtórzenie ale bardzo mi na tym zależy )
a moze ty napisz do niej???
I spotkaj sie z nia... nie szukaj milosci przez neta
Nie wiem... nie byłem z nia na bieżni... nie wiem jak biega ;)
Ale na wszelki wypadek radze wziac wygodne buty do biegania ;)
a jak jest wolna, to kalosze wystarcza...
Przez internet nikt Cię nie pogryzie: najwyżej odpisze, że nie jest zainteresowana.
A śmiałość masz, żeby całe forum o Twojej niespełnionej miłości wiedziało;) Napisz wiadomość i czekaj! Jak będzie chciała, to odpisze. Może nawet, jak nie będzie zainteresowana;P
jesli masz problem ze znalezieniem sobie dziewczyny, to moze powinienes poszukac chlopaka... Jesli jestes homoseksualista, to zaakceptuj to w sobie i nie wstydz sie tego ;)