I jak tam, glowa bali moi drodzy ? Wszyscy już dotarli do domu cali i bezpieczni ??
No co ty... swietnie nam szlo... Znalismy prawie cale, ale spiewalismy krotkie wersje, by pochwalic sie naszym szerokim asortymentem :D
tak repertuar macie szeroki :D
proponuję podszkolić kilka piosenek, dać mi znać i za rok do was dołączę. mam świetny głos. lol
Ae nie ma co... Bez Igora to nie bedzie zabawy ;)
Jak w przyszlym reoku zalatwicie rure, to dopiero zrobie wam atrakcje ;)
nawet nie zdajesz sobie sprawy dziecinko wokół ilu rur się wiłem jak żmija :D
Ja chciałem zauważyć, że chyba jednak byłem bardziej pijany niż mi się zdawało...czemu ja żadnych śpiewów nie słyszałem :P ?? - co więcej czemu nie brałem w tym procederze udziału?!
Byłeś za bardzo pochłonięty nauką języka angielskiego i dostarczaniem darmowego alkoholu :]
So be IT!
wyjdzie na to, że byłem największym chlorem na imprezie:P i pewnie w przeciągu 5 dni roboczych otrzymam za pewne Fakturę na adres mailowy z terminem płatności 7 dni za cały alkohol wypity i wtedy jak zapewne nikt kto skorzystał z moich "usług" nie przyzna się do tego :D
Cóż, ja bym sie na Twoim miejscu świaczeniem jakichkolwiek "usług" nie chwaliła :P
Ależ kolega świetnie się spisywał;) Doskonale pamiętam, że sama poprosiłam go o załatwienie dwóch piw:P Tylko już zapomniałam, dla kogo było to drugie:D
Być może dla mnie, bo mnie kolega miły też przyniósł :)) chociaż totalnie przekręciłam jego nika :D
No właśnie tak mi sie wydawało z tym piwem kochana, ale nie chciałam Ci robić obciachu:D
Dziękuję Ci za troskę Mimsiu :*
Na szczęście jestem "ekonomiczna" jak to ładniej ode mnie określiła Aintha ;)
Ja zupełnie nie rozumiem dlaczego mój nick stanowi taki problem:P
już na zlocie stwierdziłem, że muszę wrzucić NEWSa o zmianie nicka:D który będzie łatwiejszy w użyciu:)
p.s. ANKABANETH to moje imię w języku elfickim ;D
Nie zmieniaj, nie zmieniaj - przynajmniej oryginalny jesteś :) I niepowtarzalny... Tzn. Twój nick :P
wow...skoro zmarłych by utrupił to kimże my jesteśmy cośmy głosów ów nie słyszęli??? :P
BTW - przypomina mi się od razu film "Marsjanie atakują" =D
Wychodzi na to, że facet może się chwalic "wiciem wokół rur". Kobieta pewnie nie do końca... Szowinistyczne czasy :P
Obstawiam jednak, że kobieta na rurze to mimo wszystko ladniejszy widok dla oka :) niż facet :D
Widzę, że kolejny Offline zapowiada się interesująco :)) Składacie takie obietnice, jak w okresie przedwyborczym :D Ale ciekawe jak z będzie z realizacją :D
Mamy już zaklepany śpiew i taniec na/przy rurze :D
Aintha więc może się przyłączysz do Mańka i publika zdecyduje który widok fajniejszy:P
(Szykować komóreczki będzie konkurs SMS-owy)
Hahahahaha - w śpiewie z najwyższą przyjemnością :)
- na rurze - eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee .... w sumie mam cały rok by potrenować, a straż pozarną rzut beretem (to w ramach dostępu do rury), ale niee raczej sie nie skuszę :). Będę patrzyć na "publiczność" i się uśmiechać :). Sądzę, że tak czy tak głosy facetów pójdą na mnie :P
No w końcu jesteś facetem :D, to Ci nie wypada głosować na Mańka :).... zaraz zacznę prowadzić kampanię wyborczą :)
"Aintha choć w pionie, wciąż na poziomie" :D