PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45376
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Z racji wyczerpania ostatniego tematu lexusa bla bla bla, otwieram nowy temat, który najpewniej będzie o sezonie 3, co w nim będzie, najnowszych informacji. Premiera sezonu 3 odbędzie się 6-9 Października, dokładnej daty nie znam.

ocenił(a) serial na 8

Pewnie "Żeby Nigdy, ale to Nigdy, Nigdy, Nigdy ... już nie cofali się w czasie i próbowali zmieniać przeszłość" :)

ocenił(a) serial na 6

Pewnie nic takiego. Jakąś dramę muszą zrobić. Ze słowami Laurel tuż przed śmiercią też był hype, myślałem, że zdradzą to dopiero gdzieś w połowie S5 i będzie to coś naprawdę ciekawego, a tu myk, 1. odcinek S5 i już pokazali co Laurel powiedziała Oliemu.

Ten potwor z promo 3x05. WTF Ktos coś ogarnia z komiksow? xD

dunio_4

masz link do promo?

ocenił(a) serial na 9
mania19

Proszę bardzo:
https://youtu.be/owEwU1hGpdI

BluRay2012

dziekowac :)

Mam teorię odnośnie brody RF, która w odcinku s03e01 pod koniec odcinka zniknęła i czemu Wellsobard nadal istniał w linii czasu po flashpoint, którą postanowiłem napisać.

Mianowicie widzimy RF w flashpoint który cofa się wraz z barrym, do momentu gdy flash powstrzymuje RF przed zabiciem Norry Allen, i wtedy flash z odcinka s02e23 znika razem z RF. Szkopuł w tym, że autorzy nie pokazali pełnej sekwencji co się wydarzyło, po prostu pokazali kilka zmontowanych krotkich odcinkow filmów.

Czyli co sie naprawde wydarzylo? A no jest wyjasnienie jedno, RF musial cofnac sie w czasie jeszcze raz, wstecz. Wtedy by wyjasnilo sie czemu nie mial brody, gdy odstawil barrego do terazniejszosci, bo ogolil wczesniej ją. A czemu Wellsobard nadal istnial? Bo to nie nasz RF zabil Norre Allen, tylko orginalny RF. Na ujeciu widac scene zabicia matki barrego ktora jest skopiowana z sezonu 1, nie nagrywana drugi raz, pewnie ktos powie ze mniej musieli nagrywac, kopiujac ale czy na pewno?

To jest w stylu RF, Wellsobard wieloktrotnie mowil do barrego, ze nie chce nic wiedziec o przyszlosci, gdy cofnal sie w czasie przez przypadek i powstrzymal weather wizard. Takze RF w odcinku flashpoint ostrzegal o konsekwencjach zabawy w czasie. Wiec czemu by mial rozwalac linie czasu jeszcze bardziej, skoro i tak przywracajac org linie czasową, nadal by istnial? W ten sposob powstal kolejny paradox, i zostalo udowodnione ze resztki czasowe sprinterow moga namieszac w czasoprzestrzeni

Wydaje mi się że to wlasnie cofniecie sie RF jeszcze raz namieszalo w linii czasu, i zmienilo inaczej linie czasu paradox.
Tak samo w sezonie 1 czarna dziura najpewniej pojawila sie, bo eddie zginal, nastapil paradox gdyz RF wtedy by nie powinien istniec w tej lini czasu, bo thawne sie nigdy nie narodzil, wiec czasoprzestrzen sie zagiela. Jak dla mnie moja teoria sie trzyma kupy, i mooozna teoretycznie zalozyc ze cw tez tak myslala, gdyz nie chce uwierzyc ze CW od tak sobie olewa takie kwestie podrozy w czasie

Pozostaje pytanie co RF mogl namieszac, moze jakos zabezpieczyl sie przed smiercia eddiego, i Wellsobard nadal gdzies zyje? Ale raczej CW oleje ten temat, i nie zostanie wyjasnione jak to bylo z tymi resztkami czasowymi zooma, oraz szybkoscia flasha i zooma w odcinku 23 sezonu 2

TL;DR
RF przywrocil org linie czasowa, przez ponowne cofniecie sie w czasie i przez ten czas ogolil brode, i mogl cos namieszac w lini czasu, jak flash podczas sezonu 2 odcinka 17 gdy peed piper ratuje flasha przed widmami

ocenił(a) serial na 9
dunio_4

wow

ocenił(a) serial na 8
dunio_4

Ja mam takie samo odczucie co do incydentu z finału 1 sezonu. Powstał paradox, Eddie się zabił, więc Eobard nie powinien istnieć, więc nie mógł się cofnąć w czasie i zastąpić Wellsa itd. itd., ogólnie nastąpiła całkowita zmiana rzeczywistości. Tyle że następowała falowo, a punkt centralnym była śmierć Eddiego. Dlatego najpierw zniknął Eobard, bo wymazywani byli potomkowie, potem były wymazywane/korygowane zdarzenia, które powodowali. Skoro RF się nie cofnał, to nie zabił matki Barrego, czyli zdarzenia przybrałyby inny bieg. Dlatego powstała ta ala czarna dziura, czyli incydent, jak wielki odkurzacz czy kosz na śmieci :) Tyle, że TeamFlash to powstrzymali, i utrzymali tą rzeczywistość przy życiu, tworząc to co widzieliśmy w sezonie 2. Równie dobrze to samo mogło stać się np. z rzeczywistością z 1 odcinka 3 sezonu, ale my tego nie widzieliśmy, bo akcja przeniosła się tu gdzie jesteśmy teraz. Może tam też ktoś próbował to powstrzymać. Może się udało, może nie, ale Alchemy czy Savitar jakoś mają z tym związek.

Co do samego RF i zabicia matki Barrego w PastPoint. Dla mnie od dawna ta scena jest dziwna, jak pisałem wiele razy wcześniej. Dlaczego znika zarówno Flash jak i wcześniejszy powalony i nieprzytomny RF ?? Skoro nieprzytomny RF znika, to ten który się pojawił nie mógł być jego późniejszą wersją, którą Flash zabrał do nowej linii czasowej (tej z rodzicami), i która potem pomagała Barremu przywrócić bieg wydarzeń. Wygląda jakby to był ten RF, który się normalnie cofnął i potem utknął i zastąpił Wellsa, ale wydaje się na 99% że miał wiedzę co się dzieje, nie był zdziwiony widokiem Flasha i swojego sobowtóra leżącego na ziemi. Czyli coś się musiało tutaj zmienić, a tego dokonał pewnie ten RF z brodą, mam nadzieję, że dowiemy się co.

gonzo78

,, Dlaczego znika zarówno Flash jak i wcześniejszy powalony i nieprzytomny RF''

Tego właśnie nie moge skumac do konca. RF wpada do domu barrego i nagle Barry i RF poprzedni tak po prostu znikają. O ile w odcinku s2e23 ma sens znikanie barrego z s1 finalu, no bo ratujac matke swoja, wydarzenia z s1 w ogole nie mialy miejsca, wiec barry z lini czasu s1 nie istnieje, ale przeciez w przypadku 2 nic takiego nie bylo.

ocenił(a) serial na 8
dunio_4

Przejrzałem scenę z końcówki 1 odcinka 3 sezonu, jak pojawia się nowy RF w PastPoint to pomimo tego, że jest rozmazany to wydaje się, że ma jednak tą brodę, hmm :) Potem mamy sceny z 1 sezonu, więc może rzeczywiście zaoszczędzili na kliszy :) Gdyby to przyjąć, wychodzi nam, że to Eobeard zabił matkę, utknął w przeszłości (specjalnie), podmienił Wellsa, został Wellsobardem, zginał, ale może wszystko to specjalnie i zgodnie z jakimś planem, który pozwolił stworzyć nową podobną rzeczywistość i może pozwolił jakoś ocalić RF, może Eddiego ?? Eobeard mógł wpłynąć na kolejność swoich podróży w czasie, dlatego to nie ten RF z 1 sezonu zabija matkę, a ten z 3 sezonu. Ale wtedy powstaje pytanie gdzie jest i co robi ten oryginalny RF ?? Czy Eobeard stał się jednak tym powidmem (jak w przypadku Zooma, który zabił sam siebie), który się poświecił aby uzyskać tą podobną rzeczywistość ?? Mielibyśmy wtedy rzeczywiście dwóch RF, jak któraś z teorii zakładała.

gonzo78

RF ma brodę, ale jest jeszcze przed cofnięciem sie w czasie. Dla ułatwienia mowie jak ja mysle jak powinno być.

Barry wypuszcza RF, ten wraca do domu matki, a następnie mówi ,,Nie jest bezpieczna'' i zaraz znikają Flash i RF, i według mnie wtedy RF cofnal sie w czasie, aby zresetowac linie razem z barry ktory nic nie ogarnial przez utrate wspomien. No i wtedy RF mialby idealny moment aby pogrzebac w przeszlosci. I dopiero wtedy wraca do przyszlosci barrego. Dla mnie ma to sens

ocenił(a) serial na 6

Rick Cosnett potwierdził, że są wielkie szanse na to, że Eddie Thawne wróci. Nie wiadomo gdzie, kiedy, ale aktor potwierdził, że Flashpoint go zapewne w jakiś sposób sprowadzi znów do serialu.

Ja stawiam na jakieś retrospekcje lub jednorazowy występ w jednym odcinku, bo na Eddiego jako Cobalt Blue nie ma co liczyć, ale to byłoby zajebiste, gdyby się okazało, że we Flashpoincie Eddie był Cobalt Blue i Alchemy przywróci go i jego moce.
Liczę od dawna na to. W S1 dawali kilka takich wskazówek m.in finał S1 i Eddie unoszący się w kierunku tej dziury powstałej po wymazaniu RF z dziwnym, błękitnym naszyjnikiem coś jak ten cały amulet Cobalt Blue i chyba Wellsobard, kiedy go porwał też tam jakiś easter egg był, ale już nie pamiętam jaki.

ocenił(a) serial na 9
Azazel94

Teraz wyobraziłem sobie Eddiego jako Savitara.

Azazel94

Ale Eddie powinien nie zyc, gdyż inaczej niewymazaloby RF. Nie za bardzo mogę sobie wyobrazić jaki durny powód ćw mogloby dać aby wyjaśnić to

ocenił(a) serial na 6

OPIS ODCINKA 3x06 "SHADE":

WALLY MA WIZJE O BYCIU KID FLASHEM — Kiedy Wally (Keiynan Lonsdale) zaczyna miewać sny o byciu Kid Flashem, Barry (Grant Gustin) zdaje sobie sprawę, że musi opowiedzieć Wally'emu, Iris (Candice Patton) i Joe (Jesse L. Martin) co przydarzyło się Wally'emu podczas Flashpoint, żeby go chronić.

JJ Makaro wyreżyserował odcinek, do którego scenariusz napisali Emily Silver & David Kob.
Data emisji: 15/11/2016 (czyli po 3x05 - 1/11/2016, Flash idzie na przerwę).

ocenił(a) serial na 6
Azazel94

To co, Wally foch jak 5-latek, że Barry nie powiedział mu wcześniej i myk, myk z płaczem do Alchemy'ego? Tytuł odcinka, to "Shade" - Cień, więc trochę dziwny.

Odcinek 2x06 był bardzo ważny, bo wtedy pierwszy raz pojawił się Zoom. Czyżby w 3x06 miał się po raz pierwszy w Post Flashpoint pojawć Kid Flash?
Bo raczej od samych snów/wizji bycia nim nie odzyska mocy. Albo sam pobiegnie do Alchemy'ego albo to będzie tak samo jak z 2x06 - pokaz siły Alchemy'ego, który przyjdzie sam do Wally'ego i da mu moce, ale uczyni go przy tym złym speedsterem i na kilka odcinków dostaniemy Wally'ego służącego Alchemy'emu albo zaciągnie go do tego kultu, bo o nim też jeszcze nic nie wspominali i w ten sposób poznamy Savitara.

ocenił(a) serial na 9
Azazel94

Nie do końca dziwny. Może chodzić o niego:
http://dc.wikia.com/wiki/Richard_Swift_(New_Earth)
Tym bardziej, że w komiksie Flash za 2 tygodnie zacznie się historia z Shadem.
Natomiast Wally wcale nie musi stać się złym speedsterem. Może Alchemy go odnajdzie i zaproponuje przywrócenie mocy (i wspomnień), na co Wally się zgodzi. Po wszystkim Alchemy może go zaszantażować, albo w jakiś sposób mu grozić. Może też lekko zmienić jego wspomnienia, żeby wyglądało na to, że to Barry go zabił, a nie Rival.

ocenił(a) serial na 6
BluRay2012

Nie znałem tego Shade'a. Tak też może być, ale poza tą zmianą wspomnień, bo to już byłoby słabe.
Wally nie zginął podczas Flashpoint, był w ciężkim stanie, ale chyba nie na tyle, żeby się przekręcić.

BluRay2012

Ciekawostka, w odcinku s03e04 caitlin mowi ze szybkosc barrego wynosi 3 machy jak jessie. Jak wiemy z sezonu 2 szybkosc barrego to byly wlasnie 3 machy, a zoom byl 4 razy szybszy od flasha, wiec podczas wyscigu barry nie uzywal tachionow ani zoom v-9.

Czyli wychodzi na to ze najszybszym czlowiekiem byl zoom, gdyz wygral wyscig gdyz naladowal urzadzenie.

A wiec zoom>flash. W komiksach to wlasnie black flah i zoom byli najszybszymi sprinterami. A zoom stal sie black flash,coz za przypadek d

ocenił(a) serial na 9
dunio_4

W tym serialu to każdy speedster jest szybszy niż Flash. Natomiast to, że w komiksach Zoom był najszybszy jest kwestia oczywistą, ale na drugie miejsce zasługuje Wally. Nie raz udowadniał, że jest szybszy od pozostałych Flashy, a na dodatek jego zdolności do kradzieży szybkości daje mu przewagę Black Flashem czy Black Racerem (o ile się nie mylę ich szybkość była taka sama, lub bardzo zbliżona), których zdarzyło mu się nieraz prześcignąć.

I jeszcze mała ciekawostka ode mnie: według Barry'ego The Top obraca się szybciej niż Barry może biec.

BluRay2012

No tak, ale mnie dziwi czemu Barry nie uzywa juz tachion device T_T

ocenił(a) serial na 9
dunio_4

Nie pamiętam dobrze, ale czy to nie jest czasem tak, że po powrocie ze Speed Force Barry był równie szybki jak wtedy gdy używał tachionów?

BluRay2012

No właśnie niestety nie. Z odcinka najnowszego caitlin mówiła że Jessie ma prędkość podobną do barrego czyli około 3 machow. Tyle właśnie Barry wyciskal max, gdyz w odcinku z trajektory własnie musial przez chwile osiagnac ponad 3 machy aby przeskoczyc przez most. Pewnie tworcy i tak nawet nie zaprzątają sobie tym glowy, no bo kuzwa po co -.- Jedyne co mogl zyskac barry po speedforce, to odzyskanie predkosci pelnej, gdyz wells skradl chyba 3% jego szybkosci na poczatku

Btw, w filmie superman vs elite Superman mowi ze moze 7 machow osiagnac, dluga droga barrego ;v

ocenił(a) serial na 6

Tom Cavanagh określił najnowszą wersję Wellsa, w którą się wciela jako "con man" czyli oszust/naciągacz, więc mamy chyba kolejnego złego Wellsa.

ocenił(a) serial na 9

Według słów Gustina i kogoś tam jeszcze już wkrótce dane nam będzie ujrzeć boga szybkości, Savitara. Możliwe, że zdarzy się to w najbliższym odcinku. Serial idzie na 2 tygodniową przerwę i pierwszy wgląd na Savitara byłby dobrym zakończeniem przed przerwą.

ocenił(a) serial na 9

Zdjęcia z 6 odcinka pt. "Monster"
https://www.comicbookmovie.com/tv/dc/the_flash/wally-west-meets-dr-alchemy-in-ne w-promotional-stills-from-the-a146454
Wst/ygląda na to, że Wally pomoże CCPD aresztować Alchemy. Kto mu pomoże Shade, Savitar, czy może Wally w zamian za zdolności? Poza tym dziwny Harry wciąż tu jest.

ocenił(a) serial na 9
BluRay2012

Tytuł 6 odcinka to "Shade", a nie "Monster".

ocenił(a) serial na 6
BluRay2012

Mnie najbardziej rozwaliła koszulka Cisco xD

Co do aresztowania Alchemy'ego, to gość na pewno się wywinie i kolejny raz 6. odcinek sezonu zapowiada się świetnie, bo 2x06 był mega. Jak dla mnie chyba najlepszy odcinek 2. sezonu.

A Wally prędzej sam pobiegnie do Alchemy'ego niż pomoże CCPD. Pewnie Team Flash zorientuje się co się święci, bo Wally zachowuje się jak dziecko z tym swoim szlochem pt. "Chcę mieć moce" i zainstalują mu jakiś lokalizator albo będą go śledzić i wpadną tam po Alchemy'ego bez jego wiedzy, bo na ostatnim zdjęciu Wally ma zdezorientowaną minę. Chyba, że Alchemy powiedział mu coś, co wywołało u niego mindfu*k.

Fellicity i tom cavanagh w krótkim filmie, sidekick, ; d

https://www.youtube.com/watch?v=sZ_GfsUJdFo

ocenił(a) serial na 6

1# Sneak Peek 3x05 "Monster": https://youtu.be/DMN6I7WOouE
+ Krótka scenka: https://youtu.be/MEGhvTg3ZYI

Julian - laborant, spec od metaludzi ma broń? Ok...
Ciekawe w ogóle skąd weźmie się ten potwór, bo chyba nie wyjdzie ze studzienki kanalizacyjnej jak Grodd.

ocenił(a) serial na 6

Ja to tu tylko zostawię - https://pbs.twimg.com/media/CwOCcgqWYAEp8K3.jpg

użytkownik usunięty

Promo następnego odcinka - https://www.youtube.com/watch?v=LG5G7nCaZf0&spfreload=10

Dobry trailer, widac bedzie sie duzo dziac, Wally dostaje w pysk od Iris xp

ocenił(a) serial na 6

OPIS ODCINKA 3x07 "KILLER FROST"
KILLER FROST WYŁANIA SIĘ — Caitlin (Danielle Panabaker) używa swoich mocy, by uratować Barry'ego (Grant Gustin), lecz tak jak jej matka przewidywała, to działanie zmienia ją w Killer Frost.
Killer Frost wpada w szał, udaje się na poszukiwanie Dr. Alchemy, porywa Juliana (Tom Felton), walczy z Flashem oraz Vibe'em (Carlos Valdes). W międzyczasie Joe (Jesse L. Martin) i H.R. (Tom Cavanagh) przeprowadzają rozmowę od serca.

Reżyser: KEVIN SMITH
Scenariusz: Andrew Kreisberg, Brooke Roberts
Emisja: 22/11/2016

Zapowiada się świetnie. Po pierwsze - reżyserem jest Kevin Smith, więc to na starcie zapowiada świetny odcinek. Szalejąca Caitlin porwie Juliana, więc albo dostaniemy potwierdzenie, albo konkretne naprowadzenie, że Julian = Alchemy, albo Julian dowie się, że Barry jest Flashem i dołączy do Team Flash w miejsce Caitlin, której tak odbije palma, że będą ją musieli pożegnać, ale to byłoby akurat słabe. Kolejny gość w Team Flash, kolejny gość, który zna tajemnicę Barry'ego i kolejny gość, który możliwe, że jest jednym z main villainów S3 (ciągle czekam na Savitara) kręci się blisko Team Flash, by na koniec dokonać zdrady. ile można...
A "rozmowa od serca" H.R. i Joe pewnie będzie jedną wielką manipulacją i ten nowy Wells wszystko, co Joe mu powie wykorzysta w tej swojej powieści, którą pisze.
Tak czy inaczej, bardzo lubię wspólne sceny Joe i Wellsa, a walka Flash & Vibe vs Killer Frost? Hell yea!

ocenił(a) serial na 9

Zdjęcia z planu prawdopodobnie 10 odcinka (a może 9), które przedstawiają muzeum S.T.A.R. Labs.
http://yvrshoots.com/2016/11/who-knew-the-flash-had-star-labs-museum-in-vancouve rs-bc-place.html

ocenił(a) serial na 9
BluRay2012

Na wstępie przepraszam za offtop. Miałem nie oglądać tak jak pisałem że jeśli Norę znów uśmiercą ale obejrzałem jeszcze drugi odcinek w całości a resztę tak wyrywkowo z ciekawości.
Odcinek 1:Za krótki Flashpoint. Gdzie jest Wells? Dlaczego w ogóle nie powiedzieli co się z nim dzieje, wątpię by w tej rzeczywistości doszło do wybuchu w 2020. Cisco milioner ok, tyle że czy w oryginalnej też nim był poza tym linia czasu się nie zmieniła za bardzo skoro tam też dał pieniądze bratu. Caitlin musiała być tam Killer Frost a wcale nie wyglądała. Wally zrobil sobie kuku i Barry traci wspomnienia to trzeba zabić Norę. Dla mnie to oczywiste że gdy RF cofa się z Barrym to znikają ci z późniejszego Flashpointu skoro ma zginąć Nora. Ale RF podrzuca Barryego do 2016 i co potem się z nim dzieje? Ogromna dziura fabularna. Czy cofnął się do 2000 i namieszał w czasie a później zginął lub nie czy też został w 2016 lub cofnal sie do innego okresu lub wrócił do przyszłości i oryginalny Wells doprowadził do wybuchu w 2016 i zginął i stąd te zmiany. Ktoś napisał że RF przywraca oryginalną linię czasu przez zabicie Nory. Bzdura. Oryginalna to ta gdzie RF nie było tamtej nocy i Nora żyje a najbliższą oryginalnej to tzw. Flashpoint. I dlaczego RF prawi morały i przywróceniu "właściwej" linii czasu.
Odcinek 2:Pojawienie się Juliana moim zdaniem RF wpłynął na jego życie w tej linii czasu lub wcześniej. Dlaczego Flashpoint tak bardzo różni się od oryginalnej linii czasu. Podkreślam oryginalną to ta gdzie w 2000 roku nie było RF. Dlaczego nie zostało to wyjaśnione. Skąd wiem że różni się a dlatego że gdy za pierwszym razem gdy RF zabił Norę nie było Alchemy a co najważniejsze Wally i Caitlin nie śnili o innym życiu. Aha. Dziecko faceta ma inną płeć a brat Cisco nie żyje co niewątpliwie wpływa na przyszłość zwłaszcza przez inną płeć dziecka ale co tam. Ważne ze Garrick prawi morały o czasoprzestrzeni na przykładzie filiżanki. Bzdura gdy Barry za pierwszym razem cofnął się by pożegnać się z matką, pożegnał się z nią i niczego nie zmienił. Teoria Garricka obalona, a żeby przywrócić oryginalną linię czasu należy cofnąć się na moment przed pierwszym przybyciem RF i zabić go zanim wbiegnie do domu. Myślę że latające ciecze nie wpłynęłyby na linię czasu znacząco i Wells wraz z żoną doprowadziłoby do wybuchu w 2020. Wtedy Barry z 2024 powinien się pozbyć tego z 2016 o ile by nie zniknął i czasoprzestrzeń wróciłaby do najwłaściwszej wersji.
Podejrzenia:Alchemy to Julian na 100%.Albo od początku nim był w tej linii czasu albo w dniu śmierci Eddiego się nim stał z jakiegoś powodu, bo pracuje z Barrym mniej więcej od tamtego czasu. Skoro tu Zoom to ktoś inny niż RF bo w komiksach RF to chyba Profesor Zoom, Jay Garrick nie był sobowtórem ojca Baryego a Iris byla ciocią Wallyego to stawiam na to że Savitar to RF. Jeśli się nie mylę to RF ma wrócić więc może przywrócą go jako Savitata.
Krytyka: Wally powinien się stać Kid Flashem wraz z Jesse, a o tym że stanie się Kid Flashem wiedziałem odkąd ktoś powiedział że wszyscy z Flashpoint będą mieli moce, a że na pewno ma sny odkąd rozmawiał z Joe i snach Magenty. Dlaczego nie wybrali Wellsa z Ziemi chyba 15 tego co nie pił ani nie mówił w innym języku i był normalnie ubrany, przecież był inteligentny i powinni do niego wrócić gdy ostatni kandydat wzbudzał podejrzenia. To że Wells coś jeszcze ukrywa jest dla mnie pewne a z tym pisarzem to była podpucha.

ocenił(a) serial na 10
karol3w

RF cofnął się do czasów drugiej wojny światowej i pomaga Darhkowi. Powiedział Barryemu że jeszcze się spotkają i tak będzie bo w ostatnim odcinku Legend razem z Darkhiem skaczą najprawdopodobniej do czasów bieżących albo do czasu przed zabiciem Darkha w Arrow. Niestety ale trzeba wszystkie seriale oglądać by być na bieżąco.

ocenił(a) serial na 9
Ra_s_al_Ghul

No właśnie skoro RF się cofnął to dlaczego mamy taki efekt ze nie ma prawdziwego Wellsa a Team Flash mówi o złym Wellsie? OGROMNA DZIURA FABULARNA.

Co z nowym kostiumem dla Flasha? Jego pojawienie się jest pewne, czy to tylko plotki rozsiane przez fanów?

użytkownik usunięty

https://www.youtube.com/watch?v=c66HwIk_xSE

Projektantka kostiumów omawia swoje prace, a pod koniec mamy parę szybkich ujęć na części kostiumów Vibe i Killer Frost.

ocenił(a) serial na 6

Całe szczęście kostium Killer Frost nie będzie kopią tego KF z E-2. Ten wygląda dużo lepiej.

Zwiastun nadchodzącego odcinka z polskimi napisami, czyżby Savitar miał się w nim pojawić?

https://www.youtube.com/watch?v=qVsjov1yJS8

ocenił(a) serial na 9

Na potrzeby crossovera Dominators otrzymają zdolność kontroli umysłu. Więcej informacji w piątek.

BluRay2012

W animowanym universum mielismy juz przyklady kontroli umyslow, mianowicie w lidze mlodych, lidze sprawiedliwych i w liga sprawiedliwych vs teen titans. Zapowiada sie grubo

ocenił(a) serial na 6

Zdjęcia z planu 12. lub 13. odcinka:
http://imgur.com/a/LaTKM

ocenił(a) serial na 9

Zdjęcia z crossovera:
http://www.cosmicbooknews.com/content/first-look-arrow-flash-supergirl-legends-t omorrow-crossover

Filmik pokazujący kulisy sesji zdjęciowej dla EW, jest kilka informacji o crossoverze i polskie napisy:

https://www.youtube.com/watch?v=OTU_jH-0fWw

ocenił(a) serial na 9

Pierwszy teaser crossovera:
https://youtu.be/PxKllrhYoj0

ocenił(a) serial na 6

Pierwsza część crossovera 28.11 w Supergirl, następnie Flash, Arrow i LoT.

Cisco poznaje Supergirl: http://www.ew.com/sites/default/files/1478716264/EW-000252568.jpg
Mina Barry'ego wymiata.