PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624592}

Głęboka woda

2011 - 2013
7,7 11 tys. ocen
7,7 10 1 11350
Głęboka woda
powrót do forum serialu Głęboka woda

jak po pierwszym odcinku baaaardzo dobrze zapowiadający się serial Może to oklepane słowo ale prawdziwy Oby tak dalej

ocenił(a) serial na 9
piopio

Zobaczymy, czy to nie będzie przerost formy nad treścią w dalszych odcinkach. Dzisiejszy na plus, póki co 6/10. Oraz plus,za niekoniecznie otrzaskane twarze,bo nie widzimy tu tych samych, co w innych produkcjach,

niccco

No właśnie - w końcu trochę nowych twarzy. A poza tym - miła odmiana po tych wszystkich "M jak...", "Barwy...". Trochę prawdziwego życia.

ocenił(a) serial na 10
edziuniek

Niedługo anulują bo jest za dobry

ocenił(a) serial na 8
5zajba

Jeśliby się tak stało, to byłby najlepszy dowód na to, że jesteśmy ogłupiali, bo wolimy takie "coś" jak M ja Miłość, zamiast kawałka prawdziwego życia w dobrym wydaniu. Pierwszy odcinek bardzo na plus, zobaczymy czy kolejne będą trzymały poziom.

ocenił(a) serial na 9
piopio

jutro nowy odcinek :) czekam na wasze wrazenia!

chickensoup

Jestem w trakcie oglądania drugiego odcinka i z przykrością muszę stwierdzić, że wieje nudą.

ocenił(a) serial na 7
Misha

Wieje nudą? Proponuje w takim razie obejrzeć sobie po raz "enty" w internecie wypadek Hanki Mostowiak, to jest serial który z pewnością Ci się spodoba, w końcu tam COŚ się dzieje.

A tak poważnie, to nie jest to serial akcji, żeby miało się coś dziać. Ponadto trzeba pamiętać, że serial kierowany jest do ludzi posiadających choć odrobinę empatii. Moim zdaniem równie dobry odcinek co pilotażowy.

demola

Zawód pracownika socjalnego jest mi bardzo dobrze znany i każdy dzień pracy zapewnia o wiele więcej i dużo intensywniejszych "wrażeń" niż jest to przedstawione w tym serialu. Po obejrzeniu drugiego odcinka w dalszym ciągu jestem zdania, że serial ten jest nudny i nie oddaje specyfiki tego bardzo trudnego zawodu jakim jest pracownik socjalny.

ocenił(a) serial na 8
chickensoup

Może nie zwala z nóg, ale podejmuje trudny temat, którego próżno szukać w polskiej telewizji (koszmarnych seriali o codzienności typu M jak Makabra mamy na pęczki). Kto wie, może to będzie nowa jakość wśród polskich seriali, serial o czymś, serial o życiu takim jakie ono jest faktycznie dla wielu, bardzo wielu ludzi. Liczę na to. Zobaczymy jak to się rozwinie w kolejnych odcinkach. Jak na tą chwilę jest całkiem do rzeczy.