W ostatnim Tele Tygodniu znalazłam niewielki artykuł na temat drugiego sezonu "Głębokiej wody". Wspomniano tam coś o "znanej już widzom postaci Adama", którą rzekomo gra Marcin Bosak. Przyznaję, że zgłupiałam. Staram się przypomnieć sobie rzeczonego Adama, jak i obecność Bosaka w tym serialu, ale nic nie kojarzę. Może ktoś tutaj mnie naprowadzi?
Jestem świeżo po drugim już seansie całego serialu i z całą pewność pan Marcin Bosak w nim nie grał. Co do postaci Adama, również sobie takowej nie przypominam. Wątpię, żeby jakikolwiek Adam grał w "Głębokiej wodzie", co najwyżej podopiecznego ops-u, który przyszedł po zasiłek. Na pewno nie był to nikt istotny dla fabuły, o ile w ogóle był. Sporo jest tych błędów, np. według filmwebu pani Paulina Chapko grała sekretarkę, ale w serialu na pewno się nie pojawia. Na stronie serialu w postać Izy i syna Wiktora również wcielają się inni aktorzy niż w rzeczywistości.
Dzięki. Tak mi się wydaje, że coś pokręcili. Nie zdziwiłabym się, gdyby "Adam" był postacią z zupełnie innego serialu, graną przez zupełnie innego aktora, która zaplątała się im do "Głębokiej wody" ot tak, przez przypadek.
Po 8 latach ale lepiej późno niż wcale.
Właśnie oglądam S02O02 i Marcin Bosak pojawił się jako kolega Maksa w redakcji TV.