Co byście powiedzieli na to, aby serial anime "Generał Daimos" miałby zostać nakręcony jeszcze raz, ale tym razem w formie serialu fabularnego z aktorami? Co wy na to? :) Miałbym nawet kilka propozycji względem obsady aktorskiej:
Kazuya - Jamie Thomas King
Kiyosziro - Hayden Christensen
Nana - Elle Fanning
Erika - Natalie Dormer
Richiter - Jonathan Rhys Meyers
Balbas - Sam Neil
Laiza - Natalie Portman
Profesor Izumi - Michael Gambon
Okane - Susan Sarandon
Kairo - Rowan Atkinson
Margarette - Maria Doyle Kennedy
Olban - Robbie Coltrane
Geroyer - Timothy Spall
Miwa - Gary Oldman
Profesor Banks - Vincent Grass
Aizo - Henry Cavill
Baranduk - Patrick Steward
Melwi - James Frain
Herik - Justin Timberlake
Cindy - Perdita Weeks
Reiko - Scarlett Johanson
Himley - Pierfrancesco Favino
Kaya - Ben Barnes
Generał Leon - Ray Winstone
Doktor Ruyazaki - Liam Nesson
Tak właśnie ja bym widział obsadę fabularnej wersji tego serialu. A co wy byście na to powiedzieli? :)
Wiem o tym i cieszę się, że serial animowany, który obejrzeliśmy razem cię do tego zainspirował :) Tak czy siak talent trzeba mieć i trzeba się z nim urodzić, bo naprawdę trudno się tego nauczyć, choć nie wiem, czy w ogóle jest to możliwe. Chyba nie.
Ja też się z tego cieszę. :) Właśnie. Trzeba po prostu się z tym talentem urodzić, bo nauczyć się go raczej nie jest łatwo.
Ja też się z tego cieszę. :) Właśnie. Trzeba po prostu się z tym talentem urodzić, bo nauczyć się go raczej nie jest łatwo.
Nie jest łatwo, choć być może nie jest to wcale niemożliwe, jednak mimo wszystko trzeba się z talentem urodzić i dlatego w wersji fabularnej tego anime, jeśli takowa by powstała, to powinni zagrać naprawdę świetni aktorzy.
Nie zgodzę się do końca z tym cytatem z nonsensopedii choć ma charakter humorystyczny według mnie jedyną postacią u której możemy rzeczywiście stwierdzić brak jakiejkolwiek inteligencji to Reiko :P