PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46528
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Skoro Will wyjeżdża do Waszyngtonu to teraz fin będzie prowadził gleeclub :D

Marko81

Hm, możliwe, powiem wręcz- prawdopodobne. Gdzieś w spoilerach na przyszły odcinek czytałam, że Will będzie chciał nakłonić Finna do zajęcia się chórem, gdy on będzie na delegacji.

ciotkaEliza

Tak a propo to po co will jedzie do tego Waszyngtonu bo nie wiem :/

Marko81

Masło maślane, supeł na suple, też do końca nie wiem, ale chyba mniej wiecej chodzi o to, żeby zawalczył o podwyższenie budżetu i znaczenia dla zajęć artystycznych w liceach.

Marko81

Oczywista oczywistość, na którą nie wpadłam:) Na pewno tak będzie.
No i podejrzewam, że dzięki temu doświadczeniu Finn w końcu się odnajdzie, w sensie stwierdzi, że chce być nauczycielem, prowadzącym chóru czy czymś takim.

ocenił(a) serial na 7
Marko81

Właśnie po obejrzeniu tego odcinka, zastanawiałam się czy tylko mi do głowy wpadł ten pomysł. ;)
Uważam, że Finn da się przekonać, biorąc pod uwagę, że jak sam powiedział nie ma już nic. I to będzie coś co wypełni całkowicie jego życie.

pollll

Ło kurcze, to tylko ja jestem taką idiotką, że nie pomyślałam o tym za pierwszym razem??

ciotkaEliza

Sądzę z całą pewnością, że nie jesteś idiotką. Nie jest to podlizywanie się. Nie lubię po prostu jak ktoś określa się lub kogoś per" idiota" bo sam nie chce być tak nazywany. Pozdrawiam.

michu1945

Owszem, ale gdy patrzę, ile osób domyśliło się już takiego zwrotu fabuły, a ja dopiero, gdy przeczytałam ich wypowiedzi, mam się ochotę zapaść pod ziemię :).