PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46528
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Następny odcinek zapowiada się całkiem ciekawie :
http://www.youtube.com/watch?v=NfsFO4QyeoM&feature=g-all-u&context=G2642 617FAAAAAAAAFAA

ocenił(a) serial na 8
maga89

On jest od niej ładniejszy ;p

ocenił(a) serial na 10
theHoliday

hahaha to OCZYWISTE : ) moim zdaniem ona nie jest ładna, no ale gusta ;)

ocenił(a) serial na 9
mollify

hahahaa.. "on jest od niej ladniejszy" dooobre..hehehe :P
i nie potwierdzą.. bo by ich zażerli ,ze tak sie nie po polsku wyraże :P

ocenił(a) serial na 10
maga89

hahah prawdopodobnie tak, ale i tak wszyscy juz wiedza, tzn domyślają się ; )

ps. wstaje ktos dzisiaj w nocy? hah a:D

ocenił(a) serial na 8
mollify

:D
Dokładnie, jej uroda to kwestia gustu. Darrenowi się chyba podoba ;p
Ja chyba nie, bo nie wyczekuję jakoś specjalnie na ten odcinek, ściągnę go jutro rano, przed szkołą ;)

theHoliday

Wstanę, wstanę.;D Nie wiem tylko czy obejrzę do końca, to będzie zależało od tego czy odcinek będzie w miarę ciekawy i będzie warto dla niego wyglądać rano jak zombie.;p (znowu.;]).
Co do Darren'a - oczywiście, że jest ładniejszy, no ale w końcu mało piękniejszych od niego chodzi po tym świecie.;) Mia- nie lubię jej, z oczywistych względów. Na niektórych zdjęciach wygląda spoko, no ale czasem... kompletnie nie rozumiem gustu Criss'a. Dobra strona jest taka, że mamy pewność, że Darren jest hetero.;] Cieszy mnie to, podobnie jak większość kobiet na Ziemi.;p Zawsze pasował mi do Dianny Agron, powstał nawet Cron. <3 Mówi się trudno, mam nadzieję, że szybko zmieni zdanie, byleby tylko nie wybrał Colfer'a.;p

isahara

Bez znaczenia czy hetero czy homo i tak jest niedostępny dla 99,99% kobiet. A nawet jakby był homo to od czego jest wyobraźnia :D

stasza2233

Gorzej jak ktoś jej nie ma.;p Te 99,99% kobiet z pewnością zdaje sobie z tego sprawę, jednak nie przeszkadza im to na pytanie ''Kto pasuje do Darren'a?'' odpowiadać: JA! <3

ocenił(a) serial na 8
isahara

Cron <3 To byłoby wspaniałe rozwiązanie, bo uwielbiam zarówno Dianę jak i Darrena. Bardzo pasują mi do siebie wizualnie.
Co do tego, że Darren jest hetero, to ja z jednej strony się cieszę, bo taki facet i gej to straszne marnotrawstwo, ale z drugiej Klaine to moje OTP i byłabym mimo wszystko bardzo szczęśliwa, gdyby zeszli się w realu.
"...byleby tylko nie wybrał Colfera ;p" - Colfera kocham ponad wszystko, wolę go od Mii jakieś tysiąc razy, ale ja tu mam niewiele do gadania ;p

theHoliday

Od Klaine wolę Anderberry, no ale ja również nie mam nic do powiedzenia.;D Ciekawe co Darren powiedziałby na to, że wybieramy mu dziewczynę?^^ Pewnie już przyzwyczajony.;p Zastanowiłam się i stwierdzam, że nie chcę ani Colfer'a, ani Mii, ewentualnie ten Klaine.;D Szkoda tylko, że Lea jest zajęta, ładnie razem wyglądają.;) Naya też pasuje (Blaintana! ;]). Heather również.;p

ocenił(a) serial na 8
isahara

Taka tam mała zabawa w swatkę ;D
Chris Criss, ahh...
Lewa jak najbardziej, chociaż Dianna bardziej moim zdaniem ;)
Co do Nayi i Heather to nigdy tego nie rozpatrywałam, co by wskazywało na to, że chyba nie bardzo mi pasują ;)

ocenił(a) serial na 9
czczecz

Mam pytanie czy Jesse wróci w tym odcinku? Bo na ang wikipedii jest info, że właśnie w Saturday night glee-ver wraca.

Despite leaving the show for the first part of its third season, Groff is set to return to Glee again in Saturday Night Glee-ver as the coach of his former Glee club, Vocal Adrenaline.

ocenił(a) serial na 9
cornelia1917

hm... no to fajnie :),
do dyskusji wyżej - musi być cool, inaczej nie wierze, ze by z nią był, za mądry jest ;)

ocenił(a) serial na 9
maga89

hehe... czy my dobieramy się w pary ,żeby razem łądnie wyglądac? odpowiedzmy sobie na to pytanie.. :P
no ale wiem, wiem.. ;) hehe

ocenił(a) serial na 9
maga89

a w oogle to pewnie prywatnie jest beznadziejny i nudny i go bym nie polubiła ( wish he was ..heh:P )

ocenił(a) serial na 8
maga89

Haha ogólnie masz rację i w pełni się z Tobą zgadzam. Nieraz widuję pary kompletnie niedobrane pod względem wyglądu, ale szczęśliwe i zakochane, także nigdy nawet tego nie podważałam. Ale to tylko takie gdybanie na uprzyjemnienie życia :D
Też lubię się tak pocieszać ;p

ocenił(a) serial na 7
theHoliday

http://dailyjuicygossip.wordpress.com/2012/04/15/dianna-agron-and-lea-michelle-f ighting/
Dianna and Lea fighting?

ocenił(a) serial na 7
alunia_kiss

Czyżby coś się popsuło w relacji tej dwójki? szkoda by było bo Lea i Dianna to była udana parka

maga89

Kto nudny?^^ Darren? Nie znam go osobiście, ale na takiego nie wygląda.;)) Wydaje mi się całkiem w porządku. Naprawdę poświęca się dla fanów, robi tyle rzeczy, że chyba w ogóle nie śpi.;p
Może jestem płytka, ale dopóki tak wygląda, to osobowość by mi nie przeszkadzała.;D Jednak to tylko w jego przypadku. Nudziarze z resztą zazwyczaj nie chodzą po Ziemi z takim uroczym, Darren-owym ''bananem'' na twarzy, przez 24h.;D

ocenił(a) serial na 9
isahara

heh, to był zart ;) taka forma pocieszenia, jak kolezanka wyzej napisala ;) .. no wlasnie osobowosc tutaj gra pierwsze skrzypce.. gdyby nie był taki adorable to jego wyglad by mnie jakos nie powalil ;)

maga89

Spoko.;D Eh... gdzie się podziali tacy jak on? Kurde, w Polsce musimy mieć jakiegoś Musiała, jak na świecie taki Darren sobie żyje.;p
Osobowość oczywiście jest najważniejsza, ale wciąż szukam wad w jego wyglądzie i charakterze i jak na razie to tylko ta Mia i jego wzrost... To nie może być prawda, nikt nie jest taki idealny! Chociaż, patrząc na to zdjęcie..: http://www.google.pl/imgres?q=darren+criss&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1366&bih=667&tbm= isch&tbnid=QTga50EXn3yEtM:&imgrefurl=http://www.last.fm/music/Darren%2BCriss/%2B images/59724097&docid=_QrM6gTOIjUWGM&imgurl=http://userserve-ak.last.fm/serve/_/ 59724097/Darren%252BCriss%252Bdarren.png&w=361&h=482&ei=PduNT_OGAaj04QSg14CWCA&z oom=1&iact=hc&vpx=916&vpy=284&dur=2&hovh=259&hovw=194&tx=123&ty=167&sig=10702556 0452711504575&page=1&tbnh=148&tbnw=127&start=0&ndsp=23&ved=1t:429,r:12,s:0,i:90 ;P

ocenił(a) serial na 9
isahara

no moim zdaniem on jest daleko od "idealny" jest mały no dobra niski ;p , niby ma jakis biceps ale za szeroki w barach to nie jest , a tak btw to jego ubrania w glee juz powoli nie moge zdzierzyc ;)
Mia...wada w charakterze, dobre, hehe.. ;) kto to Musiał ?:P ..o juz wiem.. heh nie no za mlody troche ;p

maga89

Mia to nie wada w charakterze. Nie wiem jaką ma, bo go nie znam.xd Ale z Glee jest najlepszy. To tylko moje zdanie.;) A musiał to ten z ''Rodzinki.pl''.-_-

maga89

Zawsze chce mi się śmiać jak stoi obok Finn'a.;) Wtedy wydaje się jeszcze niższy.;p
W tym odcinku pewnie będzie mało Blaine'a. Skoro poprzedni byłe jego... Jakoś to przeżyję.;) Na razie muszę iść spać, chcę się obudzić o tej drugiej.xd

ocenił(a) serial na 9
isahara

hehe.. wada w wygladzie? spoko rozumiem ;) troche zawiedziona jestem, bo w tamtym bylo duzo ale jakos tak.. moim zdaniem nie wykorzystali, mogli lepiej rozwinac ten watek..no ale na razie moja sympatia i tak nie gasnie ;)