PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46528
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Glee 4x08

ocenił(a) serial na 8

Brdzo mnie zaskoczył występ The Warblers. Bardzo energiczyny i taki... no inny niz w
poprzednich sezonach. Widac ze przewodniczącym nie jest gej :D W dobrym znaczeniu.

pilnikczka

Hunter faktycznie bardzo dobrze się rusza :) Repertuar podobał mi się ciut mniej, te same kawałki lecą przez 24 h w radiu- no ale cóż, w końcu tematem zawodów była popkultura.
Co było dla mnie jednoznacznym minusem występu Warblersów? Oczywiście- nadmiar żelu na włosach Sebastiana. Tak, jakby chciał przypodobnić się do Blaine'a :D.

ocenił(a) serial na 10
ciotkaEliza

Oj tak, ten żel mogli sobie podarować. Lepszą zdecydowanie fryzurę miał w trzecim sezonie. Dość żelu.

Ingrid_Fox

tak apropo żelu na włosach Sebastiana:
“Do you think Sebastian wanted to out run Blaine when it comes to hair gel?
-yes I do." (z oficjalnego twittera Granta)

HAHA genialne :D

oluskaa

nie wiem jak wy ale ja ostatnio bardzo polubiłam Sebastiana :))))))))

zgadnij_kto

ja od początku lubiłam jego postać, ale może to bardziej spowodowane jest niezwykłą sympatią do Granta :)
(no bo come on! mniam :D haha)

oluskaa

LOL, też go lubiłam od początku... w przeciwieństwie do osób którzy rozpoczęli nagonkę na jego postać jak tylko się pojawił. W większości z nich to byli fani Klaine i rozumiem ich, bo sama jestem OGROMNĄ fanką Klaine, ale nie nienawidziłam Sebastiana. Ostatnio im dłużej go nie było tym bardziej za nim tęskniłam, o czym się przekonałam jak w końcu się pojawił w 4 sezonie :)))) a sam Grant jest przesympatyczny :)))) Poproszę więcej Sebastiana, pls :))))) mógłby dołączyć do stałej obsady.

ocenił(a) serial na 7
zgadnij_kto

Ja go polubiłem za wredny charakterek i smooth criminal miałem nadzieje że zejdzie się z Santaną i stworzą piekielne duo XD.

pilnikczka

Wykonanie WHISTLE bardzo fajne, zgadzam się. Mam tylko jedno pytanie: czemu nowym kapitanem Warblersów został ten Hunter a nie Sebastian??????????? tylko tyle chcę wiedzieć...