PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46528
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

GleeOnFox na youtube

ocenił(a) serial na 7

Gdzieś pod koniec 3 sezonu glee oficjalna strona glee na youtube została wyłączona, a po wejściu na profil tej strony wyskakuje "Ten kanał jest niedostępny. ", filmiki można znaleźć, ale trzeba to robić ręcznie, denerwujące jest to że licencje na piosenki z glee ma właśnie tylko gleeonfox i większość kont (nie tylko na yt ale też np na Vimeo) które miały większość klipów z glee zostały usunięte więc pytam się o co chodzi? Czy tylko w Polsce jest ten kanał niedostępny czy jak? poza tym skoro sami zablokowali swoją stronę to po co kasują wszystko/wszystkich którzy wstawiają ich filmiki. Czy da się jakoś odblokować to "Ten kanał jest niedostępny. "? jeśli nie to dajcie jakiś link gdzie można obejrzeć przynajmniej większość teledysków glee i które nie zostały jeszcze usunięte.

ocenił(a) serial na 7
Piopal

u mnie normalnie działa GleeOnFox

ocenił(a) serial na 8
Kelia

u mnie też :P

ocenił(a) serial na 7
Kelia

Ja gdy próbuje wejść na profil gleeonfox czy to zalogowany czy nie to wyskakuje mi obrazeczek z telewizorkami i napis w czerwonej ramce Ten kanał jest niedostępny! myślałem że jest tak u wszystkich . wie ktoś co jest grane że akurat u mnie to wyskakuje? Kelia i Elvis a wy wchodziliście w profil GleeonFox czy tylko klikaliście te proponowane filmiki z prawej?

ocenił(a) serial na 8
Piopal

ja wchodziłam na filmik z tego profilu

ocenił(a) serial na 8
elvis55

rzeczywiście profil nie wchodzi
działają tylko filmiki :P

ocenił(a) serial na 8
elvis55

Można subskrybować ich kanał i wtedy nie trzeba szukać filmików, same się pokazują ;)

ocenił(a) serial na 7
czczecz

wiem, wiem ale jak chce się obejrzeć jakiś starszy klip to trzeba wpisywać i szukać, a czasami nazwy poszczególnych utworów się zapomina.