PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

To są wyniki ostatniego głosowania i lista bohaterów którzy nadal grają w konkursie.

Poniżej zawsze w podsumowaniu będzie prezentowane zestawienie bohaterów od ostatniego miejsca w kolejności ich odpadania, aż dojdziemy do miejsca 1 :)
1. ... ?
2. ... ?
3. ... ?
....
9.Quinn Fabray
10.Kurt Hummel
11.Marley Rose
12.Sugar Motta
13.Joe Hart
14.Cassandra July
15.Jake Puckerman
16.Mike Chang
17.Kitty Wilde
18.Sam Evans
19.Emma Pillsbury
20.Tina Cohen-Chang
21.Carmen Tibideaux
22.Mercedes Jones
23.Burt Hummel
24.Artie Abrams
25.Will Schuester
26.Isabelle Wright
27.Matt Rutherford

Przypominam zasady, każdy raz w ciągu dnia przyznaje 4,3,2 i 1 punkt swoim ulubieńcom, aż do czwartku zrobię podsumowanie a później głosownie eliminacyjne do soboty do godzin popołudniowych:) Miłej zabawy :D

Lista bohaterów, którzy nadal liczą się w grze:

Sue Sylvester
Noah Puckerman
Brittany Pierce
Santana Lopez
Finn Hudson
Rachel Berry
Blaine Anderson
Brody Weston

katvond

blaine

sasek21

Finn

ocenił(a) serial na 9
klaudia041

Blaine

ocenił(a) serial na 6
isahara

Blaine

szal

Blaine

peter_99

Blaine

użytkownik usunięty
Gugaa

To są wyniki ostatniego głosowania i lista bohaterów którzy nadal grają w konkursie.

Finn Hudson - 17 głosów - odpada
Sue Sylvester - 30 głosów
Blaine Anderson - 58 głosów

Poniżej zawsze w podsumowaniu będzie prezentowane zestawienie bohaterów od ostatniego miejsca w kolejności ich odpadania, aż dojdziemy do miejsca 1 :)
1. ... ?
2. ... ?
3. ... ?
....
4.Finn Hudson
5.Brittany Pierce
6.Rachel Berry
7.Noah Puckerman
8.Brody Weston
9.Quinn Fabray
10.Kurt Hummel
11.Marley Rose
12.Sugar Motta
13.Joe Hart
14.Cassandra July
15.Jake Puckerman
16.Mike Chang
17.Kitty Wilde
18.Sam Evans
19.Emma Pillsbury
20.Tina Cohen-Chang
21.Carmen Tibideaux
22.Mercedes Jones
23.Burt Hummel
24.Artie Abrams
25.Will Schuester
26.Isabelle Wright
27.Matt Rutherford

Przypominam zasady, to jest głosowanie finałowe pomiędzy Santana, Blaine oraz Sue proszą wskazać która z nich najbardziej zasługuje na zwycięstwo i proszę uzasadnić, głosowanie trwa do niedzieli do godziny 16 :) Miłej zabawy :D

Lista bohaterów, którzy nadal liczą się w grze:
Santana
Blaine
Sue

ocenił(a) serial na 7

Blaine ! Najlepsza gra aktorka, pełna emocji, niesamowity głos i ogólnie jest genialny :D

Ja dla odmiany walę Santanę :) świetna w tym sezonie i poprzednim, kocham dziewczynę :)

Tysiąc razy Santana!

katvond

Blaine

ocenił(a) serial na 8

SUE!!! może nie śpiewa jakoś cudownie (nawet nie wiem czy wo gule umie śpiewać), ale najśmieszniejsza jest i taka inna :D
Świetna jest no :P

ocenił(a) serial na 8
elvis55

SANTANA!<3
Zakochałam się w niej od pierwszego momentu kiedy się pojawiła na ekranie w 1 odcinku 1 sezonu,mimo tego,że nic nie mówiła:)
Jest od początku do końca,mam nadzieję,(dla mnie powinno być jej więcej).Głos ma niesamowity,kosmiczny,seksowny i w ogóle jest piękna hehe.No wychodzi na to,że to moja ulubiona postać od początku do samego końca.

plistek43

Santana oczywiście. ;D Moja ulubiona postać od zawsze, ma cudowny, piękny głos, miło się na nią patrzy.

ocenił(a) serial na 9
klaudia041

Głosuję na Santanę. To jedna z moich ulubionych postaci. Jest oryginalna i nietuzinkowa, a przy tym ma świetny głos. Kto nie lubi Santany?

Maggie4455

Santana, jedna z moich ulubionych postaci (po odpadnięciu Rachel...). W każdym razie - magiczny, oryginalny głos, jej wykonanie piosenek Amy Winehouse jest po prostu genialne. Oprócz tego te jej teksty, rewelacja, rozwala każdą rozmowę. No i nie bez znaczenia jest tu jej wygląd oczywiście :)

PS. sorry za ten post powyżej, nie zauważyłam, że już finał :)

Ajka13

Blaine - bo jest ZAJE**STY, świetny głos, wg mnie śpiewa najlepiej, i po prostu uwielbiam tą postać :)

ocenił(a) serial na 6
zgadnij_kto

Blaine, ponieważ nauczył mnie, że swoją odmienność nie warto traktować jako wadę, lecz jako swoją najlepszą zaletę. :) ♥

ocenił(a) serial na 7
calliopexd

Blaine - po prostu doskonaly, świetnie spiewa, jest naprawde fajnym kumplem, bardzo pozytywnym czlowiekiem, ktory zawsze patrzy na swiat pozytywnie i jest wsparciem dla przyjaciol

ocenił(a) serial na 8
pomaranczowalampka

Santana,już pisałam dlaczego jak coś;)

ocenił(a) serial na 9
plistek43

Blaine, bo ma nieziemskie występy, jego głos jest po prostu fantastyczny. Ten bohater jest fenomenalny i tyle. :D

superBLEJNIUCH

Blaine, jest niesamowity i ma świetny głos :D

szal

Blaine. Bardzo pozytywna i niesamowita postać o równie nieziemskim głosie :))

dominika1301

Santana. :D Ja również wcześniej pisałam dlaczego .

ocenił(a) serial na 6
klaudia041

Santana! Za głos, za styl życia i po prostu za jej bycie.:)

doma_filmmaniak

Santana. Najlepszy głos i najbardziej charakterystyczna postać. Jej latynoskie pochodzenie i hiszpańskie odzywki dodają tylko uroku. I jej najważniejsza zaleta, łagodność i opiekuńczość skrywane za skorupą twardziela którego nic nieobchodzi. Zdecydowanie moja ulubiona postać.

ocenił(a) serial na 9
sasek21

Blaine. Opiekuńczy, troskliwy, zawsze uśmiechnięty, wręcz zaraża swoim pozytywizmem. Cudowny głos.

ocenił(a) serial na 7
dudlebuble

Santana, piękny głos moim zdaniem najciekawszy z całego glee, ciekawa i charyzmatyczna osobowość, szczera-czasem do bólu, ale pod maską twardziela to dobra dziewczyna, uroda!! Dodatkowo urozmaica serial swoimi komentarzami, a praktycznie każda piosenka w której śpiewa brzmi lepiej i ciekawiej:)

ocenił(a) serial na 7
labtec

Santana!! Za całokształt! Głos, urodę, osobowość!!

canasta

Blaine :) Słodki, uroczy, przystojny, utalentowany, miły, inteligentny, TRÓJKĄTNE BRWI! ^^

isahara

Santana!! Najbardziej barwna postać w całym serialu, talent, charyzma!

ocenił(a) serial na 6
peter_99

Santana- właściwie mogę powiedzieć to co wszyscy wyżej, którzy głosowali na tę postać. Bez niej Glee wiele by straciło!

katvond

Santana! Jak wyżej :)

isahara

Blaine. Jak wyżej :)) genialny, idealny, pozytywny facet, wspaniały głos.

ocenił(a) serial na 8
supermegafoxy

jak napiszę, że Sue, to to już chyba nic nie da :P

użytkownik usunięty
supermegafoxy

Santana - ponieważ to moja ulubiona bohaterka serialu, bez niej serial byłby nudny, jest piękna i ma dobry głos

użytkownik usunięty

Tylko za pierwszym razem trzeba uzasadnić

Blaine - niesamowite poczucie humoru, gentelman, pełen uroku i ten piękny głos. ♥

Gugaa

Blaine, ponieważ tak jak każdy z nas szuka swojej drogi, swojego miejsca pośród ludzi, jest przez to trochę zagubiony i mimo że popełnia czasem błędy, to umie się do nich przyznać i bardzo ich żałuje. Widać, że się na nich uczy. I przede wszystkim cenie w nim to, że nie wstydzi się tego kim jest. Nie ocenia ludzi. Ma wielki talent, a na dodatek nie boi się marzyć i tych marzeń spełniać.
Za to go kocham, ale jest o wiele więcej rzeczy, które w nim cenię. : ]

sushienne

B.L.A.I.N.E :o)

zgadnij_kto

Santana .

ocenił(a) serial na 9
klaudia041

Blaine!

ocenił(a) serial na 7
Vincent00

SANTANA!

canasta