Własnie trwa taki konkurs na forum serialu the Vampire Diaries , postanowiłem rozpocząć go teraz wśród bohaterów Glee - ciekawe kto okaże się ulubieńcem fanów :D
Oto zasady:
Poniżej będzie lista bohaterów Glee, każdy raz dziennie może przyznać kolejno 4,3,2,1 punkt swoim ulubieńcom. W piątki będę robił podsumowanie, 6 osób z najmniejszą ilością punktów będą nominowane do odpadnięcia z gry, spośród nich głosując negatywnie do niedzieli odpadną 3 i tak z tygodnia na tydzień aż zostanie 1 - ulubiony bohater serialu :D
1.Sue Sylvester
2.Will Schuester
3.Noah Puckerman
4.Emma Pillsbury
5.Brittany Pierce
6.Santana Lopez
7.Mercedes Jones
8.Kurt Hummel
9.Finn Hudson
10.Quinn Fabray
11.Sam Evans
12.Tina Cohen-Chang
13.Mike Chang
14.Rachel Berry
15.Blaine Anderson
16.Artie Abrams
17.Burt Hummel
18.Carmen Tibideaux
19.Brody Weston
20.Cassandra July
21.Isabelle Wright
22.Kitty Wilde
23.Jake Puckerman
24.Sugar Motta
25.Marley Rose
26.Matt Rutherford
Zapraszam chętnych do zabawy :)
Mam lekkie wrażenie, że niektórzy trochę kantują (ew. są niedoinformowani). Każdy miał zamieszczać tylko 1 ocenę na dzień.
A tu ok. 21 widzę np., że ktoś zamieścił jeden mając komunikat np. " godzinę temu", a jego poprzedni ma np. "13 godzin temu" . Nietrudno jest raczej obliczyć, że to ten sam dzień...
Nie traktuję tej gry aż tak na serio, ale jednak w związku z tym jest ociupinkę niefajnie.
Jeju. Przepraszam, ale ze mnie sklerotyczka.
Wszystko wyjaśniłam pod moim komentarzem u góry. ^ ^
Przepraszam za moje niepotrzebne zamieszanie.
Jej. Przepraszam. Zupełna racja i moja wina.
Ten komentarz u góry nie powinien się liczyć. Usunęłabym go sama, ale nie mogę go nawet edytować. Zapomniałam zupełnie, że dzisiaj rano przed szkołą już głosowałam. Skleroza nie boli.
Dziękuję za zwrócenie mi na to uwagi i przepraszam, że nie potrzebnie zrobiłam zamieszanie.
Pozdrawiam wszystkich glee'ków i jeszcze raz przepraszam ;)
Nie szkodzi, każdemu może się zdarzyć.
Właśnie dlatego napisałam "ew. niepoinformowani".:)
Kurt Hummel - 4 pkt
Rachel Berry - 3 pkt
Blaine Anderson - 2 pkt
Brody Weston - 1 pkt
Kurt Hummel - 4 pkt
Rachel Berry - 3 pkt
Blaine Anderson - 2 pkt
Brody Weston - 1 pkt