PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46551
6,8 11 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Jak sądzicie? Bo z tym jest sprawa pogmatwana. Tak po paru przemyśleniach jest kilku kandydatów: Cooter, David, Will (może jednak wzięła od niego tą spermę?)... czy, bo coś też takiego bredziła, ale jakiś chłopak z New Directions (czyżby Puck?).
Wasze teorie?

ciotkaEliza

szczerze wątpię w to, że ktoś z ND by to zrobił. tak samo według mnie odpada Will i Cooter.

myślę, że to ktoś, o kim jeszcze nie mówiła, znając ją to może być jakaś gwiazda czegośtam sprzed lat albo ktoś z władz miasta, ktokolwiek. nikt mnie chyba nie zaskoczy. :D

yootsuu

Chwilami śmieję się, że Figgins, czym go jeszcze szantażowała w "Power of Madonna" :)

ciotkaEliza

mi też przyszedł na myśl, ale trudno być pewnym czegokolwiek w Glee, zwłaszcza w sprawie Sue :D

ocenił(a) serial na 10
yootsuu

lub także brat Blaine'a mógłby być. nie zdziwiłoby mnie to, w końcu jest on gwiazdą, a Sue mówiła, że ojciec jej dziecka jest gwiazdą. ale może okaże się, że pięć lat temu zamroziła sobie spermę MJ i teraz jej użyła. xdd nawet nie zdziwiłoby mnie to, gdyby ojcem był Elvis ;p hehe.

hopeless_place

o bracie Blaine'a też myślałam, ale chyba by mu tego nie zrobili xD

MJ, Elvis? od razu James Dean, Roosevelt! szczerze, to liczę na coś absurdalnego, uwielbiam taką Sue. ;D

ocenił(a) serial na 10
yootsuu

haha, naprawdę nic mnie zdziwi. ;pp ale ja także uwielbiam taką Sue. xdd

ocenił(a) serial na 9
ciotkaEliza

jak znam Glee pewnie okaże się coś absurdalnego a zarazem śmiesznego. Może Justin Bieber? xd