Hej. Dawno nie pojawiałam się na filmwebie i dzisiaj zauważyłam, że osoby występujące w odcinku "Props" mają podwójne postacie przy sobie.
Nie uważam, żeby było to, aż tak bardzo konieczne, ponieważ:
a) "Przebieranki" były w odcinku tylko ze względu na upadek Tiny, było to związane z jednym odcinkiem (ba! około dwudziestoma minutami jednego odcinka) i nie miało większego wpływu na fabułę, oprócz spojrzenia Tiny na Rachel.
b) Myślę, że dla osób korzystających tylko z Filmweba może być to bardzo mylące np. przy sprawdzaniu filmografii aktorów.
c) Chyba troszeczkę to spoileruje...
Tak czy owak myślę, że gdyby tylko jedna postać przebrała by się za inną (Sue, która w zeszłorocznym odcinku świątecznym przebrała się za Grinch'a) nie miałaby teraz więcej postaci. (Jak wyżej, Jane Lynch nie ma przy sobie napisane Grinch...)
Możecie się nie zgodzić, ale wędrując po bliźniaczej stronie imbd.com widzę normalne prowadzenie filmografii aktorów.
Pozdrawiam wszystkich Gleeków :)
Mnie też to irytuje i nie mam pojecia, jaki to biedny oszołom wpadł na taki pomysł :(. Mam nadzieję, że jednak ktoś wkrótce wpadnie na pomysł w pogrzebaniu w edycji obsady.