Chodzi mi tutaj o historię kiedy była jeszcze Lusy. Moim zdaniem trochę to wszystko przerysowanie i ciężkie do uwierzenia no ale ok. Chodzi mi o to że z tego co zrozumiałam to w poprzedniej szkole Quinn była prześladowana bo była brzydka, gruba itp. Potem kiedy się zmieniła( wyglądala tak jak obecnie) przeniosła się do szkoły gdzie obecnie uczęszcza z przyjaciółmi. Więc w takim razie moje pytanie brzmi skąd Finn miał w portfelu zdjęcie starej Quinn skoro jej takiej nie znał? Nie chce mi się wierzyć że Quinn która chciała zapomnieć o przeszłości dałaby chłopakowi takie okropne zdjęcie? a Poza tym Finn czasami jest tępy więc dziwne że się nie wydało to że Quinn kiedyś była brzydka w sensie że nie puścił pary z ust. Nurtuje mnie to.
Lauren rozwieszała plakaty po całej szkole. Zrobił zdjęcie, wydrukował, wsadził do portfela.
on chyba o tym najzwyczajniej w świecie nie wiedział. a jej zdjęcie mógł zawinąć z akt albo dostać od Lauren. ^^
też dla mnie to naciągane, nie podoba mi się ten wątek, ale cóż. ;)
Nie jestem pewna czy dobrze pamiętam, ale było bardzo wyraźnie pokazane, że miał to zdjęcie dlatego, że wszędzie wokół wisiały na ścianach - po prostu faktycznie, naprawdę zrobił zdjęcie. Tam nie było niczego naciąganego.