PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46528
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Chodzi mi tutaj o historię kiedy była jeszcze Lusy. Moim zdaniem trochę to wszystko przerysowanie i ciężkie do uwierzenia no ale ok. Chodzi mi o to że z tego co zrozumiałam to w poprzedniej szkole Quinn była prześladowana bo była brzydka, gruba itp. Potem kiedy się zmieniła( wyglądala tak jak obecnie) przeniosła się do szkoły gdzie obecnie uczęszcza z przyjaciółmi. Więc w takim razie moje pytanie brzmi skąd Finn miał w portfelu zdjęcie starej Quinn skoro jej takiej nie znał? Nie chce mi się wierzyć że Quinn która chciała zapomnieć o przeszłości dałaby chłopakowi takie okropne zdjęcie? a Poza tym Finn czasami jest tępy więc dziwne że się nie wydało to że Quinn kiedyś była brzydka w sensie że nie puścił pary z ust. Nurtuje mnie to.

ocenił(a) serial na 7
alunia_kiss

Lauren rozwieszała plakaty po całej szkole. Zrobił zdjęcie, wydrukował, wsadził do portfela.

alunia_kiss

on chyba o tym najzwyczajniej w świecie nie wiedział. a jej zdjęcie mógł zawinąć z akt albo dostać od Lauren. ^^
też dla mnie to naciągane, nie podoba mi się ten wątek, ale cóż. ;)

yootsuu

Nie jestem pewna czy dobrze pamiętam, ale było bardzo wyraźnie pokazane, że miał to zdjęcie dlatego, że wszędzie wokół wisiały na ścianach - po prostu faktycznie, naprawdę zrobił zdjęcie. Tam nie było niczego naciąganego.

Jos3chan

naciągany dla mnie był ten cały wątek 'Lucy', czy jak ją tam nazwali. bo fakt, że Finn miał to zdjęcie to akurat nie problem. :)