PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46528
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

przed odcinkiem świątecznym w internecie sporo było zdjęć i zapowiedzi sceny Klaine - Blaine miał dać Kurtowi jakieś pudełeczko, wyglądające na pierścionek zaręczynowy. :P niestety, scena ta została wycięta z odcinka. dopiero niedawno Ryan zgodził się na publikację scenariusza i samej sceny, a oto i ona:

http://www.youtube.com/watch?v=f5HEYZhBbjY&feature=player_embedded

bardzo słodka i urocza scena, przynajmniej według mnie :D

SPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILER
i pomyśleć, że chodzą plotki o zerwaniu Klaine w czwartym sezonie! po takim czymś! :(
SPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILER

ocenił(a) serial na 10
yootsuu

cudowna scena. aż bolą mnie usta, tak szeroko uśmiechałem się oglądając ją.
jeden z odc czwartej serii nosi tytuł ''break up'' więc ktoś z pewnością rozstanie się

raven46

Gdzie widziałeś listę odcinków 4 sezonu?

ocenił(a) serial na 10
ciotkaEliza

ryan pisał o tym odc na twitterze

raven46

Ach tak, Murphydemort założył sobie twittera i teraz szpanuje >:)

yootsuu

Nigdy nie byłam jakąś wielką fanką Klaine, ale to jest takie słodkie! Awww! :D
Mam jeszcze jedną nową scenę, Faberry. :33 http://www.youtube.com/watch?v=xc1bCUTG6iY&feature=plcp
Wszystkie ślicznie wyglądały, ale Lea i Dianna... ;D

isahara

Diannie pięknie w różowym :D bo Naya, mimo że jest piękna, zgrabna itp., to jakoś ten różowy... już pomijam fakt, że te sukienki są dziwne, a suknia Rachel w ogóle mi się nie podoba - taka długość skraca nogi i czyni z niej krasnala :D

yootsuu

Ale jakiego pięknego krasnala! :D Lea i Dianna, to jedne z nielicznych osób, którym zazdroszczę urody. A jak to mówią; ładnemu we wszystkim ładnie. :)

isahara

no tak, trzeba jej przyznać, że nawet w takiej sukni wygląda pięknie. :) obydwie dziewczyny są przepiękne, można patrzeć i patrzeć! :)

yootsuu

Dokładnie! :D

yootsuu

Scena tak urocza, że po minucie zalogowałam się na yt i zasubskrybowałam :). Klaine to jeden z filarów tego serialu :).
Co do rozstania to sama mam niestety przeczucia od początku 3 sezonu. Ta dziwna bliskość i nachalność kontaktów Kurtofsky po pierwsze a) uświadamia, że Dave jest na 100% zakochany w Kurcie b)Jak Kurt powiedział, on i Blaine są porawie jak stare małżeństwo c) Klaine jest jedyną kulminacją par, która nigdy nie zerwała ani nie była w innym związku (nielicząc niefortunego i sztucznego tworu Kurttany). Chmury chyba się zbierają... :(.

ciotkaEliza

już nawet pomijając Dave'a, bo wątpię, aby pojawił się jeszcze w serialu, to za długo było dobrze, a muszą zachować też jakiś realizm :P skoro rozpada się idealna para Rachel i Finna, to Klaine też nie może trwać bezproblemowo. to bycie jak stare małżeństwo jest nudne i monotonne, a oni - młodzi. Kurt z pewnością pozna w NYC wielu nowych znajomych... ale i tak wierzę, że koniec końców będą razem :D

yootsuu

Tak, pewnie zrobią z nich drugie Finchel które bedzie ze sobą zrywać i ponownie się schodzić :(. Nie, ja najbardziej bym chciała, żeby byli razem, choć pewnie będzie inaczej. Bo przecież irytująca para Chang-Chang też jeszcze nie zerwała po dwóch sezonach, a małe burze były, tak samo jak w Klaine. To absolutnie moja ulubiona ulubiona para i ani Blaine'a, ani Kurta z kimś innym nie widzę. Czytałam ostatnio fikcyjne opowiadanie o Klaine (anglojęzyczne, ale gorąco polecam wszelkie internetowe Gleestory), gdzie Kurt i Blaine są już małżeństwem, mieszkają w pięknym domu w Nowym Jorku, słowem mówiąc pełen glanc, a potem jest o tyle ciekawie, że proszą Rachel o.. zostanie ich surogatką (science fiction oczywiście, ale historyjka ciekawa). Nawet w wyobraźni mam ich ustawionych. Ktoś pewnie byłby marudził, gdyby byli ze sobą przez cały następny sezon, ale w pełni się z tobą zgadzam- THEY MUST BE TOGETHER FOREVER :).

ciotkaEliza

oj, a ja lubię Chang-Chang, są uroczy i kochani i absolutnie nie chciałabym, aby zerwali. :( oni i Klaine to taka iskierka nadziei, że pary mogą żyć szczęśliwie bez zrywania i kłótni o byle co. :D
wierzę w happy end dla Klaine, bo czytałam kiedyś, że Ryan bardzo chce pokazać związki homoseksualne jako udane, szczęśliwe itp., ta cała jego walka o tolerancję musi skończyć się pozytywnie :D

yootsuu

Jeśli mam być szczera, to też wolę zakończenie "żyli długo i szczęśliwie", Chang-chang sprawiają takie wrażenie, jak najbardziej. Jedyne, co mi się w nich niepodoba, to to, że obydwoje są azjatami i powiewa mi to trochę ksenofobią.
Klaine będę dopingować z całych sił i do końca emisji serialu, nie tylko dlatego, że khm, mamy podobne spostrzeganie świata, ale wydają się najbardziej sympatyczną i szlachetną parą w Glee :). Blaine i Kurt to wspaniali gostkowie, chyba jako jedyni nigdy nikogo nie skrzywdzili (nie licząc numeru Kurta, który wyciął Rachel w 1 sezonie w sprawie Finna).
A jeżeli przyjaciele Humberry pozostaną przyjaciółmi i ten pomysł z surogatką wyciągnie się na real... nie wiem jak wy, ale moim zdaniem pomysł byłby ciekawy, spójrzcie- symetria z tym, co się wydarzyło Shelby i ojcom Rachel.

ocenił(a) serial na 10
yootsuu

warblers ''i want you back''
http://www.youtube.com/watch?v=x9M2NfGkXaE&feature=youtu.be

raven46

aaaa, kocham Warblersów z Sebastianem, czemu oni wycinają takie smaczki?! :D
uwielbiam miny Santany, Rachel i morderczy wzrok Kurta, naprawdę fajnie, że Ryan udostępnia te sceny nawet kilka miesięcy po odcinku :)

ocenił(a) serial na 6
yootsuu

Ah ten Sebastian śliniący sie do Blaine'a :D

https://twitter.com/MrRPMurphy/status/232590776348069888 -radzę zaglądnąć bo może właśnie Ryan opublikuje jakaś ciekawa scenę Klaine Brittany czy innych par

Po oglądnięciu scenki weszłam z ciekawości na gleeclub i i pod video Klaine ujrzałam owa informacje :
"Producent zapowiedział również, że już niedługo zobaczymy tą scenę." I nie wiem za bardzo co o niej myśleć , co jednak scena pojawi sie w Glee ?

raven46

Mogli tego nie wycinać. Ja to mam nadzieję, że Sebastian jeszcze wróci. Może nawet trafi do McKinleya.

ocenił(a) serial na 7
yootsuu

ostatnio Ryan Murphy najpierw wrzuca tą scenę, potem na twitterze podaje linka do filmiku o KLEINE... Czyżby kleinersi coraz bardziej go przekonywali? Mam nadzieję że w ich związku narobią trochę szumu, ale że wszystko dobrze się skończy.. I żeby byli w każdym odcinku!

Inspire

Dokładnie! Przez dwa sezonu non stop serwowano nas w każdym odcinku Finchel, a wątek Klaine poza kilkoma epizodami traktowano po macoszemu. Mam nadzieję, że będzie o nich dużo więcej, bo to para zaiste interesująca :)

ocenił(a) serial na 7
ciotkaEliza

moja ulubiona ♥

yootsuu

http://www.youtube.com/watch?v=OpjZZx5F8JI&feature=channel&list=UL
Nie wiem czy ktoś podawał. Wycięta scena z 3x07.

stasza2233

nie mam pojęcia, co kieruje Ryanem, wycinając naprawdę dobre i ważne sceny, które domykają wątki. ta z Santaną jest świetna!

na tym profilu jest jeszcze bardzo urocza scena Tiny, Mike'a i jego rodziców - fajne zamknięcie wątku. równie słodka jest też z Rachel i Kurtem i czytaniem wpisu do rocznika.
a najfajniejszą niespodzianką jest duet Rachel&Jesse, brakuje mi jego głosu i tego, jak swobodnie się ze sobą czują na ekranie! :D
http://www.youtube.com/watch?v=0QrLL1-9XS8&feature=BFa&list=ULofXTdyhc54g