Oglądaliście już pierwszy odcinek? Czy macie już swojego faworyta? Jak wrażenia?:)
Zgadzam się z Tobą. Nie lubię kiedy ktoś zwala winę na jakiegoś innego uczestnika albo na jakąś sytuację. Poszło tej osobie cholernie słabo w tym odcinku, ale jak widać nie potrafi ona przyjąć krytyki.
Dokładnie ja rownież tak myśle.... Szanowalam ta osobę wcześniej za wytrwałość ale po tym co powiedziała chciałam żeby odpadła... Trochę pokory i lekcja na przyszłość tej osobie napewno nie zaszkodzi.... Jak coś mi idzie nie tak to nie zdałam na innych bo moim zdaniem Michael był genialny w tym odcinku....
Jest odcinek!! Ale w trochę słabej jakości
http:// bitsh are.c om/files/ obhhvf15/The. Glee.Pro ject.S02 E09.Romantic ality.WS.DSR.Xv iD-NY2.avi.ht ml
a nowe video - wow! :)
omadafaka ;o
video jest... genialne! przepiękne! nigdy czegoś takiego w Glee nie było, więcej mówienia/aktorstwa niż śpiewu, trochę szkoda, bo kochamwielbięuwielbiam tę piosenkę, ale... no wow. naprawdę piękne. Blake i Michael świetnie zagrali, nawet Ali i Lily nie irytują. nie mogę się doczekać odcinka!
a na ten odcinek z Darrenem to chyba sobie poczekamy... :/
sisi, mogłabyś opisać tę sytuację? :D bo bardzo mnie ciekawi, a odcinka ani widu, ani słychu..
Mogłabym Ci ja opisać ale nie wiem czy przekaz będzie ten sam.... Cierpliwosc popłaca czasami.... :)
szczerze mówiąc, po tych komentarzach odnośnie zachowania Shanny myślałam, że zrobiła/powiedziała coś gorszego. :P jasne, niefajnie jest zwalać winę na kogoś i mówić, że ktoś inny powinien być w b3, ale przynajmniej była szczera przed Ryanem itp., już pomijając to, że po części miała rację. ;) dotąd radziła sobie świetnie, podobnie jak Blake, raz im nie poszło i dupa, nikt nie patrzy na to, że w poprzednich tygodniach nie mogli powiedzieć o nich złego słowa. no, ale nikt nie mówił, że jakiekolwiek talent show, nawet Glee, jest sprawiedliwe, niestety... ;)
jest mi jej strasznie szkoda, bo od początku ją lubiłam, ma świetny, mocny głos, co widać było w 'Stronger', uwielbiam tę piosenkę i dała sobie z nią radę. są uczestnicy bardziej od niej fałszywi, wredni, złośliwi i zapatrzeni w siebie. ;P zresztą całe b3 to jakaś pomyłka, dali tam samych najlepszych i bądź tu mądry i kogoś wywal. ;P bardzo podobał mi się też występ Aylin, dostała naprawdę piękną piosenkę.
dobrze, że nareszcie Blake wygrał jakieś zadanie, Darren jak zwykle genialny, video fajne. zostaje mi tylko kibicować Blake'owi i Michaelowi, żeby się nie dali i niech wygra najlepszy. ;)
Moim zdaniem specjalnie dali najlepszych do B3, szczególnie Shanne i Blake'a bo oni jeszcze nigdy nie byli.
Jestem za Aylin i Blake'm ;) A i powiem Wam że po tym odcinku jakoś mniej nie lubię Ali i Lily :P
Ali i Lily poświęcono mniej uwagi i też mnie mniej irytowały :D pomijając Lily i jej złote myśli typu 'chemia pomiędzy mną a Blake'iem, iskry, ogień, łuhuhuh', nie ogarniam jej. :D Ali jest urocza i w ogóle, ale nadal nie przepadam za jej głosem. :)
Aylin jest niezła, po zapowiedzi kolejnego odcinka, gdy do video ubiera tę burkę, zrobiło mi się jej szkoda. i jak teraz mówiła, że jej turecka rodzina nie zrozumie jej zachowania... bardzo krzywdząca religia.
Blake wygra, czuję to! :D
Wydaje mi się że wygra para, Blake i któraś dziewczyna. Chciałabym bardzo Aylin, pasowałaby idealnie do Glee, ale obawiam się że Ryan wybierze Ali
Nie miała racji, bo oprócz tego, że Michael dostał złą opinię od Darrena (czego nie rozumiem, bo uważam, że wraz z Shanną byli najbardziej w tym wszystkim prawdziwi) to wszystko inne poszło mu dobrze. To, że miał problemy w studio podczas poprzednich odcinków nie ma nic do rzeczy, bo osoby w bottom3, to osoby, które nie radzą sobie w DANYM tygodniu. Ludzie często o tym zapominają.
To, że dotychczas radziła sobie świetnie również nie ma nic do rzeczy, bo w tym tygodniu była kiepska i słusznie trafiła do b3! Więc sprawiedliwości o to nie obwiniaj, bo występ przed Ryanem był jak najbardziej zasłużony. Uważam też, że słusznie odpadła, bo z całej trójki była po prostu najgorsza. Nie mówię, że wokalnie, bo byłoby to kłamstwem, była najgorsza, bo jest BEZBARWNA.
Zgadzam się że Shanna nie miała racji. Moim zdaniem między nimi nie było chemii po prostu, nie jest to wina tylko Michaela czy tylko Shanny. Łatwo jej było obwinić Michaela bo on w dotychczasowych odcinkach miał wiele problemów, a ona lśniła. Ale to nie była jego wina. Moim zdaniem osoba która obwinia współuczestników o niepowodzenia nie nadaje się do pracy przy serialu. I tu wraca temat skromnej, pracowitej, słodkiej Nellie, którą Ryan wywalił ;(
"Łatwo jej było obwinić Michaela bo on w dotychczasowych odcinkach miał wiele problemów, a ona lśniła. Ale to nie była jego wina. Moim zdaniem osoba która obwinia współuczestników o niepowodzenia nie nadaje się do pracy przy serialu. I tu wraca temat skromnej, pracowitej, słodkiej Nellie, którą Ryan wywalił ;( "
AMEN!
napisałam, że po części miała rację, bo potrafię zrozumieć jej rozgoryczenie. :)
jest tak, jak mówisz, bottom3 dotyczy danego odcinka - i jest to zarówno wada, jak i zaleta tego programu. wada, bo można być cały czas świetnym i raz zawalić i dostać po tyłku; a zaleta, bo można się zrewanżować za poprzednie tygodnie, jak w przypadku Michaela. dlatego rozumiem, czemu się źle poczuła, bo w pierwszym odruchu każdy ma żal, gdy przez jeden błąd nasze marzenia stają się nieosiągalne. dopiero potem, po ochłonięciu, dociera do człowieka, że jednak jest w tym więcej jego winy niż ludzi wokół. :)
ani nie jej nie popieram, ani nie potępiam. każdy ma swoje zdanie i tyle, odpadła i trudno, nie ma się o co spierać. :) ważne, że nadal jest Blake, Michael i Aylin, którzy zawsze starają się trzymać poziom. :D
też nie rozumiem opinii Darrena, bo np. para Aylin i Lily wyglądała dla mnie bardzo sztucznie w tym zadaniu, jakby na siłę chciały coś udowodnić. byli o niebo lepsi od nich, bardziej naturalni, mimo braku chemii. ;)
Nie rozumiem tego wybory wgl.. jak dla mnie Shanna była najlepszą uczestniczką w programie.
Najlepszy damski wokal co zaprezentowała w B3. Nie poszła jej gra w tym odcinku, to prawda, ale taki
Michael od początku programu gra jak deska, jak dla mnie jest najsłabszym ogniwem od odpadnięcia Tylera.
Nie ogarniam nadal i jestem w szoku .. Teraz kibicuje Aylin i Ali ewentualnie Black, ale dzisiaj brzmiał fatalnie w całym odcinku i był najgorszy w B3. Jeśli wygra Liliy to będę przwijać jej wątek w glee, żeby nie patrzeć na jej fałszywą twarz.
PS: Co do tego co powiedziała Shanna o Michaelu - święta racja.
"Michael od początku programu gra jak desk"- słucham?! Michael jest dobrym aktorem. Weżmy pod uwagę video do "Everybody hurts" lub "Price Tag", był tam genialny. Ma problemy w studio, przynzam, że czasem byłam zaskoczona, że nie był w b3, bo mu się nalezało, ale powienie, że jego gra aktorska jest zła jest bardzo krzywdzące i niesprawiedliwe moim zdaniem. Nie wspomnę już o tym jak świetnie zagrał w video "Perfect"...
"Jeśli wygra Liliy to będę przwijać jej wątek w glee, żeby nie patrzeć na jej fałszywą twarz"- tu się akurat zgadzam. Lily jest arogancka, fałszywa i również nie zniosę jej twarzy w Glee.
"Co do tego co powiedziała Shanna o Michaelu - święta racja"- ile ludzi, tyle opinii, jednak uważam, że to co powiedziała było chamskie i stawia ją w złym świetle, ponieważ zwyczajnie nie potrafi pogodzić się z krytyką.
Michael lepiej sobie radził na planie niż w studio, dlatego nie trafiał do b3 tak często, jak by się wydawało, że powinien. :) w 'Everybody hurts' był świetny, a 'Perfect'... cóż, to video to on, Blake i Aylin, zdominowali tę historię całkowicie. ;)
też nie zniosę wygranej Lily, tak samo jak nie mogłam znieść tego, że Alex dostał udział w tylu odcinkach Glee...
"też nie zniosę wygranej Lily, tak samo jak nie mogłam znieść tego, że Alex dostał udział w tylu odcinkach Glee..."
Alex - strasznie nudny i nie potrzebny epizod w glee, dodatkowo liczyłam na genialny występ Vocal Adrenaline podczas nationals a tu on wszystko przyćmił swoim wizerunkiem i to już nie było to na co czekałam :(
Poza tym z tego co wiem to jego postać może wrócić w 4 sezonie i tego się najbardziej obawiam, do tego nie dobaczymy Damiana. A pro po Damiana - był moim faworytem w zeszłym sezonie TGP a jego wątek w glee jest troche wymuszony ;/ scenarzyści się nie postarali a chłopak miał potencjał na nową gwiazdę Glee.
PS: W tym sezonie TGP moim faworytem był Charlie.. wciaż mam cichą nadzieje, że zobacze go w serialu :)
taaak, wątek Damiana zaczął się fajnie, a potem wyparował i Damian stał się tłem. już Samuel był bardziej widoczny i śpiewał bardziej zapadające w pamięć piosenki.
mnie wkurza w Alexie to, że wszystko było na jedno kopyto, przyćmił VA straszliwie. ile można odstawiać to samo show pt. 'ubiorę kieckę, perukę, pomaluję się i zrobię z siebie drag queen'? denerwowało mnie to już w TGP, myślałam, że w serialu przedstawią go z różnych stron, a tu klops. i chociaż występ VA był nadal widowiskowy, ale to już nie to.
już wolałabym większy wątek z Lindsay - Harmony, która wygrała chyba tyle samo odcinków co on, a poza zaśpiewaniem dwóch [trzech?] piosenek i powiedzeniu trzech zdań nie zrobiła nic. według mnie ma większe możliwości niż Alex [chociaż jest irytująca itp.], ale mogli poszerzyć jej wątek.
Charlie jest typem showmana, który fajnie wypada solo, w grupowych numerach chyba gorzej się odnajduje. ;) lubiłam jego występy w b3, ale rzucał się w oczy ten nieprofesjonalizm, wytykany mu przez Nikki i Erica. :)
No w sumie chyba tak musiało być chociaż zamiast "kogoś" widziałabym kogoś innego :P Nie wiedziałam że tak będzie w ogóle inaczej w tym tygodniu
Ja byłam pewna, że osoba, która śpiewała "Girls just want to have fun" bedzie w finałowej trójce. Nawet przez myśl mi nie przeszło, że mogłoby jej nie być.
Przy tym składzie to dokładnie tak. Ale za tydzień finał i mam nadzieję że wszyscy wrócą do video :) (Nellie <3)
WIDEO ZAWIERA SPOILER!!
/watch?v=JjKJvylbRBQ nie oglądałam całego filmiku, wzięłam od razu na koniec, żeby zobaczyć tylko zapowiedz, bo nie chcę tego pożegnania jeszcze widzieć. :P
też zajrzałam na wiki w poszukiwaniu spoilerów i jedna rzecz mnie cieszy, a druga smuci, bo też spodziewałam się tej osoby w finale... więc przykro będzie go/ją żegnać tydzień przed finałem, zwłaszcza po tak dobrym video i w ogóle... :/
też mnie zdziwiło to, jak w tym tygodniu jest inaczej...
dobrze, że za tydzień znowu zobaczymy Nellie itp. :)
postaram się nie czytać spojlerów, więc jak tylko znajdziesz jakiegoś linka, to wrzuć tutaj:) zauważył ktoś poza mną, że na hulu od sexuality nie wrzucili nic nowego z TGP?:/
Zmienię temat, ale widziałyście ten filmik? http://socialcam.com/v/v6BkzOQn?autostart=true&fs=twitter&fsk=1GFRRT7m
Cameron Mitchell dodał go na swojego twittera, ale się uśmiałam :D.
Ja wolę nie czytać spojlerów, wolę się podenerwować kiedy uczestnicy idą zobaczyć tę listę.
mi się zawsze serce raduje, jak widzę ich aktualne wspólne zdjęcia itp., fajna przyjaźń z tego wyszła :D
Yeyeyeyeye mój słodki Damian :D On i Nellie w jednym miejscu to pełnia szczęścia ;) No jeszcze jakby Cameron był to w ogóle szał...
Jakby Cameron był to bym umarła ze szczęścia! :)
gdyby koś chciał zobaczyć wideo z finałowego odcinka to wrzucam link: http://www.youtube.com/watch?v=HOMO6muf9vQ
Daaaaamian :D z Cameronem byłoby już za pięknie :D
fajne video, takie wesołe, chociaż nie przemawia do mnie sama piosenka i to, że Nellie ledwo gdzieś tam widać, ale wszyscy pięknie wyglądają :D nie mogę tylko zdzierżyć głosiku Ali, chyba w żadnej piosence mi się nie spodoba :D
W tym filmiku - Damian inna fryzura, inny człowiek, szkoda że nie był taki w Glee, zrobili z niego pedałka niestety.
SPOILER
yeah! odpadła Lili :):):):), wiedziałem już o tym wczoraj bo ludzie nieźle spoilerowali, do netu pewnie wypłynie informacja kto wygrał tgp
Jak na razie wszystkie spoilery się sprawdziły, to że Nellie odpadnie (pisali że w chyba tenacity już jej nie będzie i się sprawdziło), Lily, Abraham.... To wszystkie wiedziałem przed odcinkami, ale zdziwił mnie fakt że Michael odpadnie. Tak samo piszą o osobie która wygra tgp
właśnie kończę ściągać jakiegoś torrenta, jeśli to to, wrzucę zaraz na jakiś serwer!:)